Μπαρμπαρούσης ΤΩΡΑ : Δεν με έχει συλλάβει κανείς!

Κοινοποίηση:
barbarousis-1-768x512

Στην διευκρίνιση πως κανείς δεν τον έχει συλλάβει προχώρησε ο πρώην – πλέον – βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούσης, που το πρωί της Παρασκευής (15.06.2018) κάλεσε από το βήμα της Βουλής σε πραξικόπημα.
Ο βουλευτής μίλησε σε ηλεκτρονική ιστοσελίδα, μετά και τις πληροφορίες που υπήρξαν ότι έχει συλληφθεί, αφού αναζητείται από την αστυνομία με την διαδικασία του αυτόφωρου.

Εναντίον του έχει ασκηθεί ποινική για προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Η αστυνομία ξέρει ποιους πρέπει να συλλάβει και να το πράξει.Οσο για τον Μπαρμπαρουση να τον αφήσουν ήσυχο καλά έκανε και τα είπε και είναι αλήθεια.Ο Ελληνικός λαός τους λέει όχι αυτοί κάνουν ότι θέλουν μας γράφουν .Η Μακεδονία είναι μια δεν τη πουλάμε βγήκαμε στους δρόμους δεν μας είδαν είμαστε αόρατοι ,θα ξαναβγούμε για να δούμε αυτοί τη φορά θα μας ακούσουν ?Αν όχι να παρετηθουν όλοι τους.

  2. ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΩΛΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΘΑΣΤΕ…ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΗΣΤΕΡΑ ΤΕΤΤΟΙΟ ΓΑΜΙΣΗ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΗ ΠΟΤΕ……..

  3. Εμεις οι κομμουνιστες θα κανουμε αυτο που δεν μπορεσαμε το ’47
    Και οποιο φασισταριο αντιδρασει θα εξουδετερωνεται πετωντας του στο κεφαλι την “εσχατη προδοσια” που θα επρεπε να ακινητοποιησει εμας.
    Αυτο θα πει αριστερα .

  4. Αυτοι που διαμελιζουν και πουλανε τα κομματια της πατριδας μας , κατηγορουν για εσχατη προδοσια οποιον αντιδρασει.
    Μονον στην Ελλαδα των εβραιων κυβερνητων και των αραπομουληδων(στην πλειοψηφια τους) πολιτων .
    Η Ελλαδα θα διαλυθει . Και ισως ετσι ειναι καλυτερα για να τιμωρηθουν οι μουλοι που την κατοικουν. Δεν αξιζει καμια θυσια ο ραγιας. Ραγιας θα μεινει για παντα.

  5. Ειπε αυτο που λενε καθε μερα εκατομμυρια Ελληνες.
    Μας αξιζει ο’τι ακολουθησει
    Και Θα ακολουθησουν εκτοπισεις πληθυσμων απο την Μακεδονια προς την υπολοιπη Ελλαδα. Αλλα και τοτε τα ιδια σκατα θα εχετε στα μυαλα σας.

Comments are closed.