Μπήκε μέσα και πάγωσαν όλοι! Ακατάλληλο Βίντεο! Εδώ στέλνεις τα παιδιά σου Έλληνα νοικοκύρη!

Κοινοποίηση:
ΠΡΕΠΕΙ-PREPEI

Σε κέντρα ανομίας και εγκληματικότητας έχουν εξελιχθεί οι χώροι των πανεπιστημίων

Ο αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών, Μάνος Στεφανίδης, που έφερε στο φως με επιστολή του τις σεξουαλικές επιθέσεις και τα μαχαιρώματα κατά φοιτητών στην Πανεπιστημιούπολη, έδωσε σήμερα νέα στοιχεία για την κατάσταση που επικρατεί στους πανεπιστημιακούς χώρους.

Πρόκειται για βίντεο ντοκουμέντο από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, όπου μέσα σε μια από τις αίθουσες βρίσκεται άτομο το οποίο μόλις έχει κάνει χρήση ναρκωτικών.

Τις συγκεκριμένες εικόνες κατέγραψε φοιτήτρια, οικογενειακή φίλη του καθηγητή, όπως είπε ο ίδιος, η οποία αναγκάστηκε να σταματήσει τις σπουδές της.

Μέρα μεσημέρι στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Φατε στην μαπα το ασυλο τωρα!!!
    40 χρονια παλεψατε για να το διατηρησετε μαλακοραγιαδες

  2. Αυτα συμβαινουν κοσμε μετα 44 Ετη ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΠΡΟΟΔΟΥ και “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” (νοουμενης της Αναρχιας εν Ελλαδι). Πρεπει να γινει ενα ντοκιμαντερ,και να μοιραστει σε ολα τα κρατη με τις εικονες απο την Ελληνικη καθημερινοτητα, δια το πρωτο και τελευταιο Εθνικο η μη κρατος του ΚΟΣΜΟΥ που προσβληθηκε και νοσει – προσεχτε τι θα πω, ιδιως οι κομμουνισται- υπο του Αναρχοκομμουνιστο-Συμμοριτισμου και οχι του Κομμουνισμου, διοτι εις τα τεως Κομμουνιστικα κρατη, αν μη τι αλλο υπηρχε ταξη και πειθαρχια, και ολα λειτουργουσαν εν πληρη ταξη ασχετως των παθογενειων του συστηματος… και φυσικα δεν διενοουντο να κλασουν, συγνωμη να αεριστουν, εαν δεν υπηρχε σαφης “ντιρεκτιβα”….

  3. ΕΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ,ΤΗΣ ΒΗΡΥΤΤΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΣΑΓΟΝΙ ,ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΥΡΗΤΤΟ Η ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ,ΕΔΩ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ ΟΛΑ ,ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ,ΒΡΩΜΙΖΕΙ ,ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΑ,ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ,ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ,ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΣΜΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΡΗΜΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΗ ………..ΑΙΣΧΟΣ

Comments are closed.