MΠΑΜΠΗΣ ΒΩΒΟΣ: ΠΩΣ ο «ΒΑΣΙΛΙΑΣ των ΓΥΑΛΙΝΩΝ ΠΥΡΓΩΝ» ΕΧΑΣΕ ΜΕΧΡΙ και το ΣΠΙΤΙ του… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΒΟΒΟΣ

Το «πωλητήριο» στην οικία του Παλιού Ψυχικού θα πρέπει να στοίχισε περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο στον Μπάμπη Βωβό. Θα πρέπει να ήταν το ισχυρότερο πλήγμα απ’ όσα έχει δεχθεί τα τελευταία χρόνια, τα οποία δεν ήταν και λίγα.

Ο άλλοτε πανίσχυρος επιχειρηματίας, ο επονομαζόμενος και βασιλιάς του real estate στην εποχή της παντοδυναμίας του θα χάσει για χρέη 205 χιλ. ευρώ, ένα σπίτι που αξίζει τουλάχιστον 2,65 εκατ. ευρώ (όσα η πρώτη προσφορά που όρισε η FXCM Securities Limited που βγάζει το ακίνητο στο σφυρί).

Ένα σπίτι που έζησε έντονες συγκινήσεις και δεν εγκατέλειψε ποτέ… ούτε στα καλά, αλλά ούτε στα δύσκολα. Ούτε όταν όλα κρέμονταν σε μια λεπτή κλωστή και η αγωνία χτυπούσε κόκκινο.

Για πολλούς πάντως ήταν μια φυσική εξέλιξη. Κάτι σαν «το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου».

Και αυτό γιατί η προσπάθεια εξυγίανσης της εταιρείας του έχει μείνει… στα μισά (όπως και τόσων άλλων εταιρειών) ενώ δεν φαίνεται από πουθενά επενδυτικό ενδιαφέρον για τα ακίνητα που εξακολουθεί να έχει στο χαρτοφυλάκιό της, όπως το ημιτελές εμπορικό κέντρο στο Βοτανικό, το μεγάλο ακίνητο στο Σούνιο, κλπ.

Ειδικά για το εμπορικό κέντρο οι τράπεζες έχουν δεχθεί τα τελευταία χρόνια κάποιες επισκέψεις, χωρίς να αποδώσουν οι διαπραγματεύσεις.

Ο δρόμος προς την κορυφή

Οι business του Μπάμπη Βωβού ξεκίνησαν στα τέλη της δεκαετίας του ’50. Ήταν η χρυσή εποχή της οικοδομής για την Ελλάδα.

Το ένατο παιδί μιας φτωχής οικογένειας από τα Φιλιατρά προτίμησε να μην γίνει αγροφύλακας, όπως του υπέδειξε ο πατέρας του, αλλά να σπουδάσει στο Πολυτεχνείο καθώς είχε τα προσόντα (ήταν άριστος μαθητής).

Στο δεύτερο έτος των σπουδών του και ενώ εργάζεται παράλληλα στο τεχνικό γραφείο «Καλφόπουλος-Ιωαννίδης», γνωρίζει δύο ανθρώπους που θα του αλλάξουν τη ζωή.

Τους μελλοντικούς συνεργάτες του Γιάννη Ζουγανέλη και Παναγιώτη Φαμέλη, δυο Μυκονιάτες εργολάβους μπετόν που ήδη έβλεπαν πολύ πιο μπροστά από την εποχή τους. Οι τρεις τους δημιουργούν μια εταιρία που έμελλε να δημιουργήσει πάνω από 150 κτίρια και να στεγάσει υπουργεία και εταιρίες.

Στις αρχές της Μεταπολίτευσης έστησε τη δική του εταιρεία, την Μπάμπης Βωβός- Διεθνής Τεχνική. Σε μια περίοδο όπου κεντρικός πυρήνας όλων των διοικητικών υπηρεσιών ήταν το Σύνταγμα αρχίζει να κτίζει στη λεωφόρο Κηφισιάς. Πολύ τολμηρός ως επιχειρηματίας, πήρε μεγάλα δάνεια και έκανε πρωτόγνωρες κατασκευές στην Αθήνα, βασισμένες στα αμερικανικά πρότυπα.

Βέβαια δεν έλειψαν και οι αντιδράσεις για τα κτίρια που έφτιαξε στην Λ. Κηφίας, ανοίγοντας έναν κύκλο προσφυγών στον ΣτΕ για την αλλοίωση της φυσιογνωμίας της πόλης.

Ουσιαστικά, το άστρο του έγινε πιο λαμπερό στη δεκαετία του ’80 και του ‘90, με τα γυάλινα μεγαθήρια που κατασκεύαζε. Ανάμεσά τους το εμβληματικό «Atrina Center» (1980), τον πρώτο «ουρανοξύστη» των βορείων προαστίων, τα εμπορικά συγκροτήματα του «Agora» (1987) και του «Polis» (1995) και το «Monumental Plaza» (1999).

Η αρχή του τέλους

Τα πρώτα σύννεφα άρχισαν να πυκνώνουν μαζί με την κρίση και την κατάρρευση της ελληνικής αγοράς ακινήτων. Πολλές επιχειρήσεις τότε αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τα γραφεία που τους νοίκιαζε, όπως η WIND από το Μαρούσι, με αποτέλεσμα να κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα προβλήματα ρευστότητας.

Το project του Βοτανικού έμελλε να δώσει τη χαριστική βολή. Οι μεγάλες καθυστερήσεις που σημειώθηκαν από την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας (ακύρωσε μετά από προσφυγή κατοίκων το mall και χρειάστηκε να τροποποιηθεί το θεσμικό πλαίσιο) αλλά και η αναπροσαρμογή των σχεδίων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δυσκόλεψαν πολύ τα πράγματα για την εταιρεία, η οποία είχε επενδύσει πολλά στην κατασκευή του συγκεκριμένου εμπορικού κέντρου

Η κατάσταση ήταν πλέον μη αναστρέψιμη και η υπαγωγή στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα έμοιαζε σχεδόν αναπόφευκτη. Όσο και αν το πάλεψε μαζί με τον γιο του Άρη που είχε ενεργό συμμετοχή στα δρώμενα της επιχείρησης, δεν κατάφερε να αλλάξει την πορεία και να αποφύγει την υπαγωγή στον πτωχευτικό κώδικα.

Τα οικονομικά προβλήματα έπνιγαν την επιχείρηση και δεν υπήρχε επιστροφή.

Μάλιστα, στα τέλη του 2013, ο Μπάμπης Βωβός συνελήφθη για χρέη προς το Δημόσιο, με την είδηση να σκάει σαν βόμβα στην αγορά. Ο άνθρωπος που άφησε όσο λίγοι το αποτύπωμά τους στην οικονομική ζωή του τόπου δεν μπορούσε να ανταποκριθεί πλέον στις υποχρεώσεις του.

Σήμερα, η εταιρεία του υπολειτουργεί με ελάχιστους υπαλλήλους και τα πιο σημαντικά περιουσιακά της στοιχεία όπως η μεγάλη έκταση στο Σούνιο, το οικιστικό project της Ερυθραίας και το εμπορικό κέντρο του Βοτανικού έχουν περάσει στα «χέρια» των τραπεζών…

Όσο για τον ίδιο, λέγεται πως πλέον αντιμετωπίζει τη ζωή με στωικότητα, κλονισμένος από προβλήματα υγείας.

Με πληροφορίες από το mononews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Οταν πρωτοξεκίνησε, σχεδόν μας χάρισε την μισή τιμή του πατρικού μας διαμερίσματος, γιατι δεν έιχαμε άλλα χρήματα…..
    Δεν το ξεχνώ..
    Ο Θε’ος να τον έχει καλά
    ΠΚ

  2. Λες και είχε βάλει τίποτε από τη τσέπη του.Όλα με δανεικά τα έφτιαχνε.
    Τουλάχιστον αυτός επένδυε τα δανεικά στην Ελλάδα και κάτι βρίσκουν να του πάρουν.Κάποιοι άλλοι
    τα δανεικά που έπαιρναν για επενδύσεις τα έβγαζαν στο εξωτερικό και τώρα θα τους πάρουν τον πούλο.

  3. άλλος ένας κωλοέλληνας.
    μακάρι να ψοφήσει στην ψάθα

  4. Την Αθηνα την κατεστρεψε ο Καραμανλης με την αντιπαροχη κι οχι ο Βωβος με τα γυαλινα κτιρια, βλακες ε βλακες!!!!

    1. +1.000.000

  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ‘MALL!!! ΘΑ ΧΑΝΟΤΑΝ Ο “ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ” ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΣΟΚΑΚΙΑ, ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΦΟΥ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ!!! ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΖΑΜΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΝΑΡΕΔΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝΟΥΝ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΒΩΒΟ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΓΥΦΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑΣ, ΜΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ Η ΑΘΗΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗΣ, ΤΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, ΕΜΟΙΑΖΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠ’ ΤΟ…ΚΑΙΡΟ, ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΑΜΑ, ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ!!! ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΑΝ ΤΩΡΑ, ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΤΟΤΕ, ΟΤΑΝ ΑΝΗΦΟΡΙΖΑΜΕ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΣΙΑΣ, ΒΓΑΖΑΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠ’ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΥΨΟΣ, ΑΦΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ!!! ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ Η Λ.ΚΗΦΙΣΣΙΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΘΗΝΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!! ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ…ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ -ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ- ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ, ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΔΕΚΑΡΑ!!!

    1. +1.000.000

  6. Τα χρήματα που του χρεωστάει η ΝΔ από τα ενοίκια των πρώην γραφείων τους στο κτήριο της Λ. Συγγρού τι έγιναν θα του τα εξοφλήσουν ποτέ !!!!!!

  7. Η χουντα εκανε πολλους μαγκες.αλλα η “δημοκρατια”χιλιαδες με πρωτους τους ιδιους που δηθεν την υπηρετουν

  8. Έχετε δίκιο. Ο Βοτανικός είναι πιο όμορφος με τους λαθρο.Η χούντα έκανε πολλούς μάγκες κ η δημοκρατία σας πολλούς φτωχους.Να κ σε κάτι που συμφωνούμε όλοι οι Έλληνες

  9. Είναι αλήθεια ότι όπου έχει χτίσει ήταν οικόπεδα της εκκλησίας και ο νοών νοείτο. Μεγάλη ζωή , βίλες , αυτ/τα και dolce vita με δανεικά και αγύριστα κάνει και ο τελευταίος κοπριτης.

    1. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑ.. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΙΣΩΣ …ΑΛΛΑ Η ΜΙΑ ΛΕΕΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΧΟΥΝΤΑ.. ,ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΤΑΝΞ… ΕΙΝΑΙ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΧΟΥΝΤΑ .ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ.. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕ ΤΗΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΤΑΝΞ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ.. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ ?? ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΒΕΡΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .. Η ΧΟΥΝΤΑ ΗΤΑΝ ΟΚ.. ΕΝΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ” ΑΝΕΣΤΗΣΕ” ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ.. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΧΕΔΟΝ. Ο ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ.. ΛΕΤΕ.. ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ.. 700 ΔΙΣ ΕΤΑΙΡΙΑ.. ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΚΑ .. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ … ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ … ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ.. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΟΥΣ.. . ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ.. ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ Η ΧΟΥΝΤΑ … ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ?? ΜΕΤΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ?? ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΡΟΛΟ.. ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.. ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ?? ….ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ… ΤΟΝ ΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΑΝ ΠΙΟΝΙ . . Ο ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ ΘΑ ΧΕΙ ΚΑΒΑΤΖΕΣ .. ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ? (δε ξερω)… . ΠΑΝΤΩΣ.. ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ.. ΕΣΤΩ ,ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ …ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ .ΛΟΓΙΚΑ…ΔΕ ΘΑ ΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΑ ..ΟΛΑ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.. ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ.. . ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΥΑΛΑ… . ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ .. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΕΝΑ… . ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ.. ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΗΤΗ.. . ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ.. η ΑΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ…

    2. Ολα τα οικοπεδα στο Γιουνανισταν ανηκουν ειτε στο κρατος, ειτε στην εκκλησια, που τα κατεχουν με τιτλους απ’ τη…τουρκοκρατια!!! Αναρωτηθηκες ποτε, γιατι συμβαινει αυτο, η αν υπαρχει αλλη χωρα στον κοσμο που να συμβαινει αυτο??? Ειναι λογικο για σενα, η εκκλησια να κατεχει οικοπεδα στην..Κηφισσιας και..λιμνες στη Β Ελλαδα???Και τα περισσοτερα με…χρυσοβουλα αυτοκρατορων η φιρμανια σουλτανων και να μην αντδραει ποτε κανενα κομμα και καμμια κυβερνηση???

  10. Ο τύπος κατέστρεψε την Κηφισίας και το κτήμα Θων με τις λαμογιές του και καμάρωνε που συκοφαντούσε τους κατοίκους που αντιδρούσαν… στα τσακίδια ο κωλόγερος.

    1. -1.000.000

  11. Μεταφορές συντελεστή δόμησης από περιοχές μηδενικού ενδιαφέροντος στο Μαρούσι, για να χτιστούν τα γνωστά εκτρώματα. Η Δημοτική αρχή στο τσεπάκι και άλλα πολλά και ωραία από τον βίο και την πολιτεία. Χρήμα με το τσουβάλι όχι αστεία. Τώρα όποιος νομίζει ότι δεν έχει καβάτζες εκτός Ελλάδος πρέπει να είναι μάλλον ηλίθιος…

  12. Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ?

    1. Η λεγόμενη χούντα έκανε πολλούς ΜΑΓΚΕΣ οχι μόνο αυτόν…..

  13. βασιλιας με δανεικα…..ετσι γινομαι και εγω μεγαλοεργολαβος εμπορικων…..αλλος ενας φουσκας της μεταπολιτευτικης απατης

Comments are closed.