Μονόδρομος για την “ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ” το «τρίποντο» με τα Νησιά Φερόε!

Κοινοποίηση:
1718731

Mε στόχο την παρθενική της νίκη στα προκριματικά του Euro 2016, προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες που της έχουν απομείνει για την πρόκριση, θα παραταχθεί η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου απόψε (21:45, ΕΡΤ1-OTE Sports1) στο Τόρσαβν απέναντι στα Νησιά Φερόε.

Το «τρίποντο» είναι κυριολεκτικά μονόδρομος για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που μετά από 5 αγωνιστικές μετράει μόλις 2 ισοπαλίες στον 6ο όμιλο και βρίσκεται στην τελευταία θέση με 2 βαθμούς.

Η εμφάνιση με την Ουγγαρία και ο βαθμός που απέσπασε η «γαλανόλευκη», στο πρώτο ματς του Σέρχιο Μαρκαριάν στον πάγκο, άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.

Πάντως πλέον χρειάζεται… ουσία και για την Εθνική αν θέλει να παραμείνει στο κυνήγι της τρίτης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ.

Στο αποψινό ματς η «γαλανόλευκη» θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία, Κώστα Φορτούνη, γεγονός που αναγκάζει τον ομοσπονδιακό μας προπονητή να αλλάξει τα πλάνα του.

Στην θέση του επιθετικού μέσου του Ολυμπιακού, που προοριζόταν για το αρχικό σχήμα, αναμένεται να ξεκινήσει ένας εκ των Νίνη ή, Ταχτσίδη. Οι υπόλοιποι 10 αναμένεται να είναι οι: Καρνέζης, Τοροσίδης, Σταφυλίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σάμαρης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης, Μήτρογλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. που θα την δουμε online γιατι στην ερτ1 webtv εχει ξεχαστει με τη φλεσσα της προηγουμενης δεκαετιας

Comments are closed.