“Μοναχή” πιέζει περαστικούς να αγοράσουν σταυρουδάκια και κομποσκοίνια! (Φωτό)

Κοινοποίηση:
kompo

Μαυροφορεμένη γυναίκα πιέζει αφόρητα τους περαστικούς στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου να αγοράσουν σταυρουδάκια και κομποσκοίνια.

Οι κινήσεις της έχουν προκαλέσει του περαστικούς αλλά και τους θαμώνες των καταστημάτων.

monaxi1

Κι αυτό, γιατί σύμφωνα με μαρτυρίες αν και παρουσιάζεται ως καλόγρια, δεν φαίνεται να έχει … συμπεριφορά μοναχής! Είναι ιδιαίτερα πιεστική, απαιτεί σχεδόν να αγοράσουν το εμπόρευμά της, λέγοντας ότι όποιος τη βοηθήσει θα έχει και τη βοήθεια του Θεού.

monaxi2

Οι περαστικοί , σύμφωνα με το patraevents.gr, φαίνονται δύσπιστοι ως προς τους σκοπούς της μαυροφορεμένης γυναίκας. Ακόμα και όσοι πιστεύουν σε αυτές τις προσπάθειες ατόμων που έχουν τις δυνατότητες να βοηθήσουν συνανθρώπους οι οποίοι έχουν ανάγκη, απορούν με την πίεση της “μοναχής”.

monaxi3

monaxi4

monaxi5

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ειναι γυφτισα , φοραει μαυρα κ ξεγελαει συνηθως τις ανυποπτες θειτσες.
    ε ρε πατερ παλουκιος που της χρειαζεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΣΥΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΥΦΤΟΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ (ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΕ) ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΙΝΑΝΕ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΕ ΤΩΝ ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!

    1. Πές τα ντε μπάς και ξυπνήσει κανένας.!
      Η Έλληνας η Χριστιανός.
      Δεν μπορείς να είσαι και τα δυό.
      Οι Έλληνες δεν προσκυνούν.!
      Μόνο τα ποίμνια….

  3. ΓΥΦΤΑΡΙΟ…ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ….ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΡΑΦΑΗΛ ΣΤΗΝ ΜΥΤΗΛΗΝΗ!!!!!!….ΤΗΣ ΛΕΩ…”ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ…”…ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ…..ΤΗΣ ΛΕΩ…..ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ….ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ….ΒΡΕΕΕΕΕ ΟΥΣΤ!!!!

  4. ΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΕΜΑ, ΓΥΦΤΙΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΝΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΚΟΡΠΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΙΧΑΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΕΣ ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΠΑΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ.

  5. δεν ειναι καλογρια γιουφτσαρα ειναι. περσι ηταν θεσσαλονικη.

Comments are closed.