Μιχαλολιάκος για την συμφωνία στο Σκοπιανό: Κανείς δεν δικαιούται να παραχωρήσει το όνομα της Μακεδονίας! – Να χαμε να λέγαμε και ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
nikos

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση ύστερα από το διάγγελμα του πρωθυπουργού για την συμφωνία στο Σκοπιανό:

“Το όνομα της Μακεδονίας δεν είναι ένα απλό όνομα, είναι η Ψυχή του Έθνους μας, είναι η Ιστορία μας.

Δεν έχει κανένα δικαίωμα ο Αλέξης Τσίπρας και η εθνομηδενιστική του κυβέρνηση να το παραχωρήσει στους σκοπιανούς, όπως και να παραχωρήσει το δικαίωμα «μακεδονικής» εθνότητας και γλώσσας.

Σλάβος και Μακεδόνας δεν γίνεται! Οι Μακεδόνες είναι υπερήφανοι Έλληνες και ΜΟΝΟ!

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την οποιαδήποτε συμφωνία σχεδιάζει η κυβέρνηση και καλεί τον Ελληνικό Λαό σε εγρήγορση”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

48 Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ” ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ, ΤΗΣ ΞΑΠΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΥ” ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΕΧΑΣΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΡΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΝΕΚΡΑ ΥΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΟΥΝΤΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΙΤΕ ΔΕΞΙΑ ΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ.ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΙΔΟΥ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ……ΑΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ………..

    1. Πολύ δημοκρατικό αυτό το βγάλτε το σκασμό κάργια. Θα σε ρωτήσω κάτι. Στη φυλακή μπήκαν για το πολιτικό τους έργο ή γιατί κάνανε τα καραγκιοζιλίκια στα πανηγύρια που σπάγανε τους πάγκους των πακηδων αφού δεν έχουν καταλάβει ακόμη πως δεν είναι πλέον η παρεούλα του 0.02% αλλά κόμμα του Ελληνικού κοινοβουλίου. Πέραν του σόου που κατά καιρούς κάνουν στη βουλή για να γεμίζει η ιστοσελίδα τους και να πορώνεται ο κομματικός τους στρατός, τι άλλο έχουν δείξει; Να σου πω ένα όνομα και να μου πεις τι έχει κάνει στην Ευρώπη για την Ελλάδα και τη Μακεδονία; Συναδινός. Και μη μου πεις τρολ ότι πλέον δεν ανήκει στο κόμμα της ΧΑ διότι τώρα τελευταία προέκυψε αυτό, πες μας για τον περισσότερο χρόνο που ήταν στο κόμμα. 25+ χρόνια στον πατριωτικό χώρο μη μου μιλάς για ΧΑ.

  2. Ο κουραδας ξέμεινε απο κόσμο έδωσε έδωσε ο βρώμιλος κόσμο που δεν έφταιγε σε τίποτα έδωσε παιδιά με ψεύτικες δικογραφιες και την βγάζει καθαρη το σκουλήκι… Δεν σε τρώνε οι αναρχικοί χαρη θα κανουν και στον πατριωτικό κόσμο.. Κοπρόσκυλα

  3. ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ
    “”ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ”” ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΑΑΑ ΖΟΡΟΟΟ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ

  4. Η μεγαλύτερη πολιτική απάτη !!! Να τον χαίρεστε

  5. ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΝΑ ΣΤΟΙΧΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ,,ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΎ ΧΏΡΟΥ,, ΒΛΕΠΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΖΟΡΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΟΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΥΣ .

  6. ΑΠΟ ΤΕΡΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΡΜΑ ΔΕΞΙΑ, ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΤΕ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ! ΑΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ! ΡΙΞΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΤΩΡΑ!!!

  7. Σε λίγο θα πει το σύστημα οτι η κως είναι καλύτερα να είναι στην Τουρκία και δώσουν και τον δήμαρχο χρήματα.έργα όπως τις Πρέσπας.ο οποίος για κάποιο λόγο νομίζει το γίδια ότι θα του κάνουν γέφυρα με τα σκοπιά λέτε με το όνομα ότι είναι και στην Ευρώπη.Και γιατί ρε πατριώτες αριστερούς.δεξιούς και μέσους και δεν τούς δίνουμε κάτω του3Τις εκατό να πάνε σπίτι τούς οι ανθέλληνες ε γιατί γιατί γιατι γιατί ας το σκεφτείτε για λίγο Ακόμα προσοχή

  8. Σιχαμενε πυθηκομουρη που το μονο που εισαι άξιος να κανεις είναι βουλευτή τη γυναικα σου, τελευταία ευκαιρία η ξεκινας επανασταση, η και με τη βούλα πια η Χ.Α. γίνεται ενα δεξιό ΚΚΕ, που υπάρχει ος βαλβίδα εκτόνωσης
    Υγ. Δεν φτεει κανένας άλλος με των εαυτού μου τα βάζω που σε ψηφισα τόσες φορες περιμένοντας οτι θα μας σωσεις

  9. Αυτοι που βριζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αμφιβαλλω εαν εχουν βγει ποτε απο το σπιτακι τους για τη πατριδα για τον ελληνα εργατη και για τα ιδανικα του εθνους μας.Και φυσικα δεν εχουν παιξει ποτε ξυλο για τα πιστευω τους!
    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΕΣ!!
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

  10. Εθνική αντίσταση ελληνάρες.Ξυπνήστε ρε κοπρόσκυλα και σηκωθείτε από τους καναπέδες παλιοτεμπελόσκυλα!Άντε μπράβο!

  11. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΗΣΑ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ! ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ…. ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΒΟΥΛΗ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΜΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ! ΟΥΣΤ!!!

  12. Δεν ειμαι χρυσή αυγή αλλα θα σας ψηφίσω με 1000 και οποίος δεν του αρέσει να παει να ΓΑΜΗΘΕΙ… ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙΑ μου καταστρέψατε την πατρίδα μου το έθνος μου αρχιδια μπασταρδα κωλοκομουνια πουτανας παιδια…. τα 11 δις δεν θα τα χαρείτε αληταράδες… απο δημοσιογράφους έως πολιτικά αρχιδια…. Μιτσοτακη τα μασονάκια εχουν εςενα στο προγραμμα, πρόσεχε γιατι η ΑΔΕΛΦΗ σου και ο μαλακας ο πατέρας σου ξεπούλησαν την Μακεδονία… τρίτο λάθος?? Δεν νομίζω!,,

  13. Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ!! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ…………ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!

  14. ΠΡΑΞΗ ΟΛΟΙ ΜΗΔΕΝ.
    ΕΦΑΜΟΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΑ.ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗ ΟΣΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΦΑΣΙΣΤΟΚΑΙΟΣΥΝΗ.

  15. εχετε πλακα ρε σεις…εδω ο Τσιπρας ο πουθενας χαντακωσε τη χωρα γιατα επομενα 100 χρονια και μας τον εχει φορεσει κανονικα….παρεδωσε οπως φαινεται και το ονομα στους σκοπιανους…και το σκεφτεστε ακομα να ψηφισετε χρυση αυγη?? δηλαδη τι πρεπει να γινει στη χωρα?? ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΨΗΦΟ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ…αντε ρε μαλακες ξυπνατε….

  16. Ολοι εσεις που λετε οτι η Χρυση Αυγη δεν κανει τιποτα, ενα θα σας πω. ΨΗΦΙΣΤΕ ΡΕ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ, ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ. χωρις να την ψηφιζετε την κατακρινετε???? ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΓΙΔΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.

    1. “Η πινακοθηκη των ηλιθιων” οπως αποκαλει τη ΧΑ ενας γνωστης.

      1. «Η πινακοθηκη των ΠΡΟΘΥΜΩΝ ηλιθιων» οπως αποκαλει τη ΣΥΡΙΖΑ-ΑΥΓΗ ενας ΑΛΛΟΣ γνωστης.

  17. Πάρτε χρυσαυγιτες την αυγή σας και σεις με την σειρά σας..είναι πολλά τα λεφτά Άρη μου..πουλημένα τομάρια όλοι σας..τα παιδιά είναι ακόμη στις φυλακές η Μακεδονία έγινε βόρεια ,, το χρέος πνίγει τους Έλληνες και μεις φραπέ και πληκτρολόγιο…άντε να πνιγούμε όλοι μαζί ..

  18. γεγονός πλέον…για να δούμε ρε Μιχαλολιάκο ,θα παραιτηθεί κανένας από εσάς;

    1. ΜΗν γράφεις παπαριές χωρίς να ξέρεις.
      Αυτοί κάναν το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού ΝΑΙ με το έτσι θέλω.
      Ο Σαχλαμαράς έβαλε όλη τη Χρυσή Αυγή φυλακή με το έτσι θέλω.
      Και τώρα τι νομίζεις…. Ότι αν παραιτηθεί η Κοινοβουλευτική ομάδα της Χ.Α θα κάνουν εκλογές;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
      Τα ζώα μετά από το πραξικόπημα του ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ τον ξαναψήφισαν.
      Τι άλλο θες να δεις σε αυτό το μπ@υρδeλο που λέγεται Ελλάδα.
      Τον αρχιμασόνο ΚΟΥΛΗ πρωθυπουργό;;;;

  19. …ειρωνίες – ειρωνίες – ειρωνίες και παπαριές για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ………ΠΟΙΟΣ άλλος έμεινε βρε παλιοχαϊβάνια??…….Ο Καρατζαφέρης που προμοτάρει ο ΧΙΟΣ για να έχει ένα πάνελ να μιλήσει???………ΧΑΪΒΑΝΙΑ……….

  20. οι μεγαλυτεροι προδοτες ειναι οι χρυσαυγητες. Βαζουν τον αρχηγο τους πανω απο την πατριδα. Μιλαγα τις προαλλες με αναν χρυσαυγητη και τον ρωτησα γιατι δεν κανουν συμμαχιες με πατριωτικα κομματα ετσι ωστε να αυξησουν τα ποσοστά τους μπας και γινει κατι καλο και μου ειπε οτι ολοι πι αλλοι ειναι προδοτες και οτι μονο η Χρυση Αυγη ειναι πατριωτικο κομμα και άλλα τετοια. Μολις του ειπα οτι η Ελλαδα χανεται και πρεπει να ριξουν το ΕΓΩ τους πριν να ειναι αργα αυτος μου ειπε οτι δεν τους ενδιαφερει η Ελλαδα αλλα μονο το κομμα και ο αρχηγός τους. Επεσα απο τα συννεφα πραγματικα. Με ξενερωσε. Δεν ξανα ψηφίζω Χρυση Αυγη.

    1. οι μεγαλυτεροι πατριώτες ειναι οι δημοκρατικοτοξότες. Βαζουν την πατριδα πανω απο τον αρχηγο τους. Μιλαγα τις προαλλες με αναν δημοκρατικοτοξότη και τον ρωτησα γιατι κανουν συμμαχιες με πατριωτικα κομματα ετσι ωστε να αυξησουν τα ποσοστά τους μπας και γινει κατι καλο και μου ειπε οτι ολοι χρυσαυγήτες ειναι προδοτες και οτι μονο το Δημοκρατικό τόξο ειναι πατριωτικο κομμα και άλλα τετοια. Μολις του ειπα οτι η Ελλαδα χανεται και πρεπει να ριξουν το ΕΓΩ τους πριν να ειναι αργα αυτος μου ειπε οτι δεν τους ενδιαφερει η Ελλαδα αλλα μονο τα κομματα και οι αρχηγοί τους. Επεσα απο τα συννεφα πραγματικα. Με ξενερωσε. Δεν ξανα ψηφίζω Δημοκρατικό τόξο.

      1. Ζητω ο Μιχαλολιακος , ζητω η Χρυσή αυγή , κατω η πατριδα. Αυτοι ειστε ρε ξεφτίλες. Εσεις φταίτε για ολα τα δεινα. ο Μιχαλολιακος ειναι η πρεζα σας. Μακαρι να ενωθουν ολα τα πατριωτικα κομματα
        εκτος εσας. Εσεις περιμενετε να γινεται κυβέρνηση. Καθιστε εκει που ειστε στο 6% και τσεπωστε τα ευρω του ελληνικου λαου. Εχετε καταντησει το ΚΚΕ της δεξιας.

        1. Ναι βλακακο ψηφησε εσυ τα παιδια του σαμαρα( ελληνικη λυση- νεα δεξια) υπαρχει κ ο καρατζαφερ( ΔΝΤ μαζι με πασοκ) βλακα που σου φταιει η Χ.Α

    2. Γιατι ρε χαιβανι ποτε ξανα ψιφισες ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.Ασε τον προλογο ρε οπαδε του συνταγματικο τοξου!!

      1. Ποιο δημοκρατικο τοξο ρε φιλε? Πες μου γιατι η χρυσή αυγη δεν κανει συνεργασία με αλλα πατριωτικα κομματα? Δηλαδη μονο η Χρυση Αυγη ειναι πατριωτικο κομμα. Τι περιμενει? Η Μακεδονια ξεπουληθηκε .Σε λιγο έρχεται η σειρα της “Τσαμουριας” . Ο κοσμος ποτε δεν θα ψιφησει μαζικα την Χ.Α . επειδη δεν ειναι καθολου σοβαροι. Με ξυλο και φωνες δεν βγαζεις τιποτα. Πραξεις πραξεις πραξεις.

  21. ΠΑΡΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΙΚΑΔΕΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΧΟΝΤΡΟΨΕΥΤΗ. ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ .ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. ΧΡΥΣΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

  22. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΕΣ……

    1. Σωστός φίλε. Αθάνατος. Και επειδή το πολιτικό σύστημα την έπαθε μια φορά, τους κάνει τώρα τους μισούς απόστρατους πολιτικούς και δεν κουνιέται φύλλο ενώ έπρεπε αυτή τη στιγμή να είναι στόχοι του πυροβολικού οι περισσότεροι.

    2. Αν ζουσε κι αν κυβερνουσε ο Προεδρος Γ.Παπαδοπουλος,να εισαι σιγουρος οτι ο Χιμπατζολιακος και η ουγκανη συμμορια νονων και μαχαιροβγαλτων θα ηταν μεσα.Οχι στην εξορια,αλλα στη φυλακα.

  23. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΕΣ…..

  24. Προς γελοίους ψαυτοπατριώτες όσοι παρακολουθούν τι γράφω θα καταλάβουν πως και πατριώτης είμαι και σφόδρα μισώ τους μπολσεβίκους και τους λαθροταλιμπάν. Μισώ όμως περισσότερο τους ψευτοπατριώτες εντός και εκτός κυνο-βουλίου. Κάτι τέτοια σας έλεγε και ο καμενος και ο καρατζαφερης και σας διπλάρωνε, γιατί το ποσοστό της ΧΑ δεν βγήκε από παρθενογέννεση. Κάπου ήσασταν όλοι εσείς και τώρα νομίζετε ότι βρήκατε πατριωτικό κόμμα. Λυπάμε αλλά όταν θα καταλάβετε τη μαλακία που σας πουλάνε θα είναι ακόμη πιο αργά. Ξαναλέω, η εγρήγορση ηλίθιοι είναι όταν ο κίνδυνος είναι κοντά, όχι όταν μας έχουν πάρει και τα σώβρακα. Ο Μιχαλολιάκος εάν είναι πατριώτης να πει στα ίσα να βγει όλος ο πατριωτικός χώρος στο δρόμο. Ο Κολοκοτρώνης δεν είπε ας είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε την ώρα που είμασταν σκλαβωμένοι αλλά είπε πάμε να τους ξεσκίσουμε. Τώρα για το φίλο που μου είπε να πάω στον πακιστανό μου μάλλον ξεχνάει ποιος έκανε χειραψίες με τους πακιστανούς στις κάμερες. Συνεχίστε τις παπαριές έχω πλήρες αρχείο μπορώ να συνεχίσω μέχρι αύριο και με τρολ αριστερών και ψευτοδεξιών.

    1. έχεις απόλυτο δίκιο.Άκου εκεί εγρήγορση…τί μαλακίες είναι αυτές ρε;;;;Αφού το ξεπουλήσαν το όνομα…έπρεπε να είμασταν στο κυνήγι τώρα αλλά είμαστε κότες…και βάζω και εμένα μέσα…

    2. Στον τόπο υπάρχουν δύο “πέμπτες φάλλαγγες”.
      Μία ντυμένη στα κόκκινα και μία στα χρυσά…
      Εξίσου αγροίκες και αντίχριστες…

  25. αποτι εχουμε ακουσει το σταλινικο καθεστως εχει εκβιασει και απειλησει αγρια τη χρυσαυγη
    τους εχει πει καθιστε σταυγα σας γιατι θα σας σφαξουμε ολους τα 1000 πρωτα στελεχη μαζι με τις οικογενειες τους
    κατι τετοιο ακουγεται αληθευει στεφανε?

  26. ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΕ ΚΑΛΑΧΑΝ ΤΡΕΞΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΣΟΥ. ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ.

  27. Ποια εγρήγορση ρε παπάρα και εσύ; Σε πόλεμο λένε οι πατριώτες. Άλλη τσόντα στο πολιτικό σύστημα και τα χρυσαύγουλα έτσι ως βαλβίδα εκτόνωσης.

    1. ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ.Ο ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ,ΟΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ,Ο ΤΡΙΤΟΣ ,ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΒΑΛΒΙΔΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ.ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΠΟΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ.ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΟΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ,ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ,ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ.ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ.ΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ?ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΠΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΑΤΡΟΦΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ,ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ,ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ,ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΕΡΑΝ ΤΩΥ ΦΡΑΠΟΓΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ?

      1. Μακάρι να έχεις δίκιο και θα τους στηρίξω με δύο χέρια. Όμως άσε με να έχω και άλλη άποψη επειδή στο χώρο τον πατριωτικό είμαι πάνω από τη μισή μου ζωή. Όταν ακόμη είμασταν λίγοι και ρομαντικοί και όλος ο κόσμος ζούσε γύρω από το μπατσοκ τα κομμουνια τη νουδουλα, τότε που ο Στόχος φώναζε για πετρέλαια και οι περισσότεροι Έλληνες έπαιρναν τα δανεικά του αντρέα και δε ρωτούσαν από που ήρθαν αυτά τα λεφτά. Εποχές του 1992 που ο εθνικιστής ήταν κάτι απαγορευμένο στη δημοκρατική Ελλάδα.

    2. Ποια εγρήγορση ρε παπάρα και εσύ; Σε πόλεμο λένε οι πατριώτες του δημοκρατικού τόξου. Άλλη τσόντα στο πολιτικό σύστημα και τα συριζαύγουλα έτσι ως βαλβίδα εκτόνωσης. .

Comments are closed.