Μιμήθηκε τη Χ.Α η ΝΔ του Κυριάκου! Άνοιξε το δρόμο ο Μιχαλολιάκος. ΜΠΡΑΒΟ και σε αυτούς αν και έπρεπε να το έχουν κάνει νωρίτερα! Η Φώφη, που είναι να δώσει από τα 150εκατ. που έβαλαν στη τσέπη τα ΛΑΜΟΓΙΑ του ΠΑΣΟΚ;

Κοινοποίηση:
tonous

«Η ηθική και υλική συμπαράσταση στους πολίτες που δοκιμάζονται δεν είναι παρά μία ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης προς τους πληγέντες συμπολίτες μας», αναφέρουν αξιωματούχοι της Πειραιώς.

Σαράντα τόνους τροφίμων και 20 τόνους εμφιαλωμένων νερών που συγκεντρώθηκαν από τις οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας στην Αττική παρέδωσαν στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ανακούφιση των πλημμυροπαθών της Μάνδρας.

Η παράδοση έγινε σε δύο δόσεις –τη Δευτέρα και την Τρίτη- από κλιμάκιο στελεχών που αποτελούσαν οι αναπληρωτές εκπρόσωποι Τύπου Σοφία Ζαχαράκη και Νίκος Ρωμανός, η γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων Μαρία Συρεγγέλα και ο γραμματέας Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων Γιώργος Σταμάτης.

Η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς ξεκίνησε το Σάββατο με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και συνεχίζεται «με πολύ μεγάλη συμμετοχή χάρη στη συγκινητική ανταπόκριση των φίλων και μελών της Νέας Δημοκρατίας», όπως αναφέρουν αξιωματούχοι της Πειραιώς.
«Σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή για τη Δυτική Αττική, η ηθική και υλική συμπαράσταση στους πολίτες που δοκιμάζονται δεν είναι παρά μία ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης προς τους πληγέντες συμπολίτες μας» αναφέρουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝΕ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ????…

  2. Παρ οτι δεν πρεπει να αποθαρρηνουμε καμια ευγενικη χειρονομια απο οπου κι αν προερχεται, η συγκεκριμενη δειχνει την αγωνιωδη προσπαθεια μιμησης της Χρυσης Αυγης. Ποιος δεν γνωριζει πως αν η Χρυση Αυγη δεν πηγαινε με τα φτωχα οικονομικα της στη Μανδρα, δεν υπηρχε η παραμικρη περιπτωση η νεα δημοκρατια και κανενα κομμα της ελληνικης κοινοβουλευτικης βιομηχανιας να ενεργοποιηθει – δραστηριοποιηθει προς μια φιλανθρωπο κατευθυνση. Τελος, φαινεται ξεκαθαρα η πλησμονη χρηματων και πορων των λοιπων κοινοβουλευτικων βιομηχανων εν αντιθεσει με την οικονομικη πτωχεια της Χρυσης Αυγης μιας και οι λοιποι κοινοβουλευτικοι που καθοριζουν τις τυχες μας κινουνται προς φιλαυτη κατευθυνση. Συμπερασμα, ευτυχως που η Χρυση Αυγη μπηκε στη βουλη, ηταν ισως η μονη σωστη εκλογικη κινηση που εκανε ο ελληνικος λαος απ την μεταπολιτευση κι εντευθεν. Ισως ηταν και η καταλληλη φωνη γιατι κι αλλοι, κομματα και προσωπα, μπηκαν στη Βουλη μα εξωμοιωθηκαν με τους πατροπαραδοτους πολιτικους βιομηχανους κι ο λαος εις ουδεν ωφεληθηκε μα ωφεληθηκαν αυτοι που οπως προειπα μπηκαν στη Βουλη.

  3. Είναι απλά μία τακτική των νεοταξιτών της ΝΔ + ψεύτικες δησμοκοπήσεις = απλά και μόνο για να πάρουν πίσω τους χαζούς ψηφοφόρους που έχουν υπό την επιρροή τους και τους έχασαν με τα τελευτα’ια δυσάρεστα γεγονότα. Η ΧΑ από την πρώτη στιγμή που ενεπλάκει με πολιτκή, έχει δείξει φοβερό ακτιβισμό και συνάμα στοιχειώδη οικονομική στήριξη στον Έλληνα πολίτη, με όσα λίγα διαθέτει για αυτές τις έκτακτες περιπτώσεις. Την ίδια στιγμή μάλιστα που οι μαφιόζοι της ΝΔ και οι φασίστες κυβερνώντες, αντισυνταγματικά τους αφαιρούν (με κοροιδιλίκια αφορμές) την κομματική χρηματοδότηση,το δικαίωμά της ΧΑ να επιλέγει να δώσει μόνο στους Έλληνες βοήθεια κ.α. Πρέπει να αναφέρονται σε πολύ κορόιδα οι ΝΔ ώστε να κάνουν αυτή την κίνηση τώρα, με την οποία μάλιστα ούτε στα ποιο τρελλά τους όνειρα δεν θα ισοφαρίσουν τις όσες φιλλανθρωπικές-φιλλελληνικές δράσεις, έχει κάνει η ΧΑ από το παρελθόν και μέχρι σήμερα.

Comments are closed.