Με τίτλο «Survival» το καινούργιο παιχνίδι του «Ε» ακολουθεί τα χνάρια του «Survivor»

Κοινοποίηση:
sur-epsilon-mediafree-1021x580

Την δόξα του ΣΚΑΪ  φαίνεται να ζήλεψε το «Ε» καθώς σκέφτεται να ετοιμάσει αντίστοιχο παιχνίδι επιβίωσης με το survivor με την διαφορά ότι αυτό θα έχει τον τίτλο «Survival».

Το δικό του Survivor φαίνεται πως ετοιμάζει το κανάλι Έψιλον. Σύμφωνα με  πληροφορίες τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε ο ΣΚΑΪ με την προβολή του ριάλιτι επιβίωσης Survivor έκαναν τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού Έψιλον να σκέφτονται να δημιουργήσουν το δικό τους project για το οποίο μάλιστα εντείνουν τις προσπάθειες προετοιμασίας καθώς θέλουν να ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι.

Οι πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής θέλουν για παρουσιαστή τον γνωστό ηθοποιό Κώστα Σόμμερ.

– See more at: http://www.pronews.gr/lifestyle/tileorasi/607297_me-titlo-survival-kainoyrgio-paihnidi-toy-e-akoloythei-ta-hnaria-toy#sthash.JDce3rHP.dpuf

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Παλι τον πουλο θα αρπαξει σε τηλεθεαση,οπως το αναστημενο σοου της Ρουλας και το πουστροακαντεμυ του Μενιου.Δεν βαζουν μυαλο στο Ε να καταλαβουν οτι με αναστημενα σοου και με αντιγραφες,τηλεθεαση δεν κανουν,και μαλιστα καλοκαιριατικα που ο κοσμος παει στις παραλιες και θελει να ξεφυγει απο τα τσοντοκαναλα.Αφου και το ιδιο το καναλι το Ε,ειναι το αναστημενο φαντασμα του ALTER σε ολα του,ολα αναστημενα απο περασμενες εποχες και ξαναζεσταμενα θα ειναι.Τουλαχιστον ας βαλουν το Μητσικωστα!

Comments are closed.