Με μόλις 3 ευρώ κέρδισε 4,7 εκατ. ευρώ στο Τζόκερ. Στη Θράκη ο μεγάλος τυχερός

Κοινοποίηση:
tzoker-opap

Με ένα δελτίο του Τζόκερ αξίας μόλις 3 ευρώ κατάφερε ο μεγάλος τυχερός της κλήρωσης της Κυριακής να βρει τους 5+1 τυχερούς αριθμούς και έτσι να γίνει πλουσιότερος κατά 4,7 εκατ. ευρώ.

Το τυχερό δελτίο, σύμφωνα με τον ΟΠΑΠ, συμπληρώθηκε σε πρακτορείο στην Ξάνθη.

Το συγκεκριμένο δελτίο του Τζόκερ ήταν μια απλή συμμετοχή που κόστισε μόλις 3 ευρώ.

Τα άλλα τέσσερα τυχερά δελτία της δεύτερης κατηγορίας (5 επιτυχίες) οι κάτοχοι των οποίων κερδίζουν 24.400 ευρώ συμπληρώθηκαν στον Πειραιά (δύο δελτία), τη Λυκόβρυση και το Κιλκίς.

Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση είναι τουλάχιστον 600.000 ευρώ.

Οι τυχεροί αριθμοί ήταν: 11, 15, 23, 25, 31 και τζόκερ το 14.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Δωσε πονο ,απατη και με το νομοοοο!Αμα βλεπεις οτι λουφαζουν ακομα και οι εισαγγελεις ,γαμα τα

  2. χρόνια έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω σε γνωστούς μακριά από τα πρακτορεία και τις ψεύτικες ελπίδες που πουλάνε…κοροϊδεύουν τον κόσμο και μέσα στην απελπισία του αυτός τους καταθέτει και το τελευταίο σέντσι….οι ίδιοι είναι που επιλέγουν με διάφορες μεθόδους τα νούμερα που θα κληρωθούν καθώς επίσης και το πρακτορείο που και καλά έχει κατατεθεί το τυχερό δελτίο…αφού γνωρίζουν τα νούμερα από πριν μιας και τα καθορίζουν αυτοί πάνε πριν την κλήρωση (κόστος μόνο τα εισιτήρια) καταθέτουν και τέλος ο νέος υπερ-τυχερός έτοιμος….μόνο τα 5 αρια και τα χαμηλότερα ποσά δίνουν τα υπόλοιπα μούφες…

  3. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΥΧΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ!!! ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΙ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ…3 ΕΥΡΩ!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ…ΛΑΧΝΟ!!! ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΝΑ ΦΤΗΝΟ ΠΕΝΤΑΡΙ!!! ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΥΧΗ ΒΟΥΝΟ!!! ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ… ΦΟΒΑΤΑΙ!!!…ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ!!!

Comments are closed.