Με βουρκωμένα μάτια! Ο Καρατζαφέρης ανακοίνωσε το κλείσιμο στου αρτ tv! “Μας τελειώνουν”. Ελπίζει μόνο σε ένα θαύμα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
karatzaferis g

Σαν βόμβα έσκασε η ανακοίνωση του ίδιου του Γιώργου Καρατζαφέρη από την εκπομπή του στο αρτ tv!

Η σκέψη όλων εδώ στο makeleio.gr είναι δίπλα σε τεχνικούς, δημοσιογράφους και διοικητικό προσωπικό του καναλιού των Τζιτζιφιών! Εκφράζουμε τις ευχές μας στο τέλος όλα να πάνε καλά!
Δείτε το από το 11:40

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Όταν κάνεις ένα κόμμα και φτάνεις να έχεις μαζί σου μισό εκατομμύριο κόσμο και σε μια περίοδο που τα άλλα κομματικά συστήματα καταρρέουν και εσύ αντί να γίνεις κυβέρνηση βρίσκεσαι εκτός βουλής τότε μάλλον πρέπει να είσαι άξιος της μοίρας σου, πρέπει να είσαι πολύ ΒΛΑΞ !
    Επομένως είσαι άχρηστος αποτυχημένος και έχεις κοροϊδέψει και κόσμο και κοσμάκι με συγκυβέρνηση συμμετέχοντας στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 !
    Άντε λοιπόν στο σπίτι σου …. !

  2. ενα τσοντοκαναλο λιγοτερο…….κλειστε τα ολα…….αρκετα κονομησαν τζαμπα………..

  3. Ο προδότητς κωλοτούμπας, που σε μία κρίσιμη στιγμή για την ιστορία της Ελλάδας, έγινε το δεκανίκι ώστε να εξασφαλιστεί η συνέχεια των μνημονίων και των προδοτών που τα επέβαλλαν, να πάει στο καλό και να μας γράφει…

  4. ορέ μνημονιακέ κολοτούμπα καρατζα-φερ
    Μπας και νομίζεις ότι χάρης εσένα υπάρχει η Ελλάς
    ή
    δίχως εσένα θα καταστραφεί..

    Ρε ούστ ρε..!!!!

  5. Δε θα σχολιασω αυτα που τοσο ευκολα σχολιαζουν , ενταξη.. οι γνωμες διαφορων μας εφεραν σε αυτα τα χαλια τη χωρα μας. Ομως πρεπει να βρεθει τροπος η μονη ισως ελευθερη φωνη στην Ελλαδα να μιλαει. …το αν θα ακουγεται …. δεν ειναι δικου του το προβλημα. οποιου δεν του αρεσει η σωστη ενημερωση υπαρχουν τα αλλα καναλια.

  6. η θα πληρωσει η θα το κλεισει ο τζαμπας πεθανε

  7. Ασε ρε κωλοτουμπα,αρλεκινο!
    1ον) αν σε καγεται για τις λυκοφυλιες σου στο καναλακι σου,να πουλησεις τα ακινητα σου και να δωσεις τα οσα ακουγοντε αν αληθευουν απο αυτα που αρπαξες οταν ψηφιζες το μνημονιο και καλα το αρθρο ενα και….
    2ον) σε ποιον τα πουλας αυτα ρε λες και ζεις στην κοσμαρα σου,γιατι το φιδι,τι και αν το ξετρυπωσεις,θα βρει αλλη τρυπα να χωθει.λες και δεν υπαρχει το κοντρα channel;Κοινος θα σε ανεχομαστε απο το διαδυκτιο….

  8. Σιγά που θα σε λυπηθούμε κιόλας! Εσύ δεν ήσουν Καρατζαφέρη που υπερψήφισες το μνημόνιο, ή μήπως κάνω λάθος? Και μετά είδες που πήγε το κόμμα σου. Εκεί να πάει και το κανάλι σου!

  9. Όλοι με έναν κακό λόγο στο στόμα (για τα σχόλια)!
    Ξεχνάτε ότι αυτό το κανάλι είναι το μοναδικό που μας λέει και καμια αλήθεια, σε αντίθεση με όλα τα άλλα!
    Καθίστε να παρακολουθείτε τα Συριζοκάναλα, αφού τα γουστάρετε (Έψιλον, Άλφα, ΕΡΤ) κ.ά. !!!!!!!

    1. Καλά τα λες γέροντα αλλά αν ήταν ο αφέντης σου 2ο-3ο κόμμα έτσι κα ιχειρότερα θα ήταν και το κανάλι. Άσε δεν υπάρχουν αντιστασιακοί βάλε αλλού το μέλι να γλιστράει.

  10. Σοβαρό τσοντοκάναλο…Στέφανε ακόμα δεν έχω καταλάβει τι δουλειά έχεις εκεί…

  11. Το ψηφισε το μνημονιακι ο καρατζα αφερ.

    Περαστικα!

  12. Ναι μωρέ κλαίει το καημένο..
    Ο Σαμαράς σε ένα βράδυ του έκανε δώρο την άδεια ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ,
    από ΤΟΠΙΚΗ που είχε για την Αττική,
    σαν επιβράβευση για τη κωλοτούμπα που έκανε και το μνημόνιο που ψήφισε.
    Άλλος ένας πατριώτης των $$$$

  13. παιδιά να μαζέψουμε ολοι υπογραφές να μήν κλείσει το κανάλι ART …θα χάσουμε την παραδείση …αυτό το σούργελο τής ασχήμιας και τής δημοσιογραφίας …

Comments are closed.