ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΝΤΟΝΗ: «Ο στρατός της ΕΣΣΔ ήταν απελευθερωτής της Ευρώπης»

Κοινοποίηση:
ΕΞΩΩΩ

“Και ο ναζισμός και ο κομουνισμός τα ίδια σκατά είναι με άλλη ονομασία. Και οι δυο ιδεολογίες έχουν αιματοκυλίσει τον πλανήτη.”

Ενημέρωσε την προεδρεύουσα του Συμβουλίου της Ευρώπης Εσθονία ότι δεν θα λάβει μέρος σε διεθνές συνέδριο «Ο στρατός της ΕΣΣΔ ήταν απελευθερωτής της Ευρώπης» επισημαίνει και προσθέτει: «Ναζισμός και κομμουνισμός δεν είναι μέρη της ίδιας εξίσωσης»

Η Ελλάδα θα είναι η μόνη χώρα της ΕΕ που δεν θα  συμμετάσχει  στο διεθνές συνέδριο που διοργανώνει η Εσθονική Προεδρία της ΕΕ σχετικά με «τα εγκλήματα από τα κομμουνιστικά καθεστώτα».

Αυτό προκύπτει από την αρνητική απάντηση που απέστειλε ο Υπουργός Δικαιοσύνης στη σχετική πρόσκληση με την οποία συσχετίζει την διεξαγωγή του συνεδρίου με την άνοδο του εθνικισμού και του ναζισμού στην Ευρώπη, χαρακτηρίζει τον στρατό της ΕΣΣΔ ως τον … απελευθερωτή της Ευρώπης και παρουσιάζει τον κομμουνισμό ως τη… μήτρα της ελευθερίας και της δημοκρατίας καθώς όπως αναφέρει γέννησε δεκάδες ιδεολογικά ρεύματα.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο αποφεύγει την οποιαδήποτε νύξη στα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από τα κομμουνιστικά καθεστώτα και ενημερώνει τους διοργανωτές ότι η Γενική Γραμματεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ελληνικού Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δεν πρόκειται να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο Συνέδριο.

Μεταξύ άλλων στην επιστολή αναφέρει …

Στη σκέψη και στη συνείδησή μας, το ναζιστικό καθεστώς, δηλαδή εκείνο το  πολιτικό σύστημα, το οποίο έχει τον ρατσισμό, το μίσος τη μισαλλοδοξία και τη μαζική δολοφονία ως τον πυρήνα της ιδεολογίας του δεν θα υπήρχε καμία περίπτωση να συγκριθεί με τον κομμουνισμό, με την πολιτική ιδεολογία που αυτός αντιπροσωπεύει, ή να συγκριθεί με οτιδήποτε άλλο, απλούστατα διότι η ανθρωπότητα δεν έχει αντιμετωπίσει τίποτε παρόμοιο με τον ναζισμό και ελπίζουμε πως δε θα το κάνει στο μέλλον.

Η φρίκη που γνωρίσαμε μέσω του Ναζισμού είχε μία και μόνη εκδοχή, αυτή που περιγράψαμε παραπάνω. Ο κομμουνισμός, αντίθετα, γέννησε δεκάδες ιδεολογικά ρεύματα, ένα εκ των οποίων υπήρξε ο ευρωκομμουνισμός, ο οποίος γεννήθηκε μέσα σε κομμουνιστικό καθεστώς, την περίοδο της Άνοιξης της Πράγας με στόχο να παντρέψει τον σοσιαλισμό με την Δημοκρατία και την ελευθερία. Αυτό το ιδεολογικό ρεύμα μπόλιασε έκτοτε την πολιτική σκέψη όλης της Δυτικής Ευρώπης, έθεσε ζητήματα αναζήτησης, αποτέλεσε ένα μεγάλο εργαστήρι θεωρητικών επεξεργασιών, διαμορφώνοντας μια κουλτούρα διαλόγου, που το κατέστησαν έναν οργανισμό ζωντανό.

ixnos.blogspot.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

58 Σχόλια

  1. κριμα που σας αφησαμε ζωντανούς για να τα γράφετε αυτά…

  2. ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ Ε?? 26 ΕΚ. ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΠΕΘΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥς ΜΙΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ.ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ 2ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ.ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ

  3. ΕΞΙΣΩΝΕΙΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΣΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ ΠΑΡ’ΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ. ΠΟΣΟ ΓΕΛΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ?

  4. 10000000000000000 μνημόνια μέχρι να σβήσει ο Ήλιος!

  5. Αντιγραφω και σας μεταφερω, μια παραγραφο, απο το βιβλιο: Η Εθνικη Αντισταση, των Ελληνων – 1941 – 1945. Ιστορικες Μαρτυριες. Απο την Πανελληνια Συνομοσπονδια Εθνικων Αντιστασιακων Οργανωσεων. ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Ταγματα, σχηματιστηκαν στην Πελοποννησο, οπου οι εκτελεσεις, των αντιφρονουντων στον ΕΛΑΣ, υπερεβαιναν κατα πολυ, των εκτελεσεων των Γερμανων και στις πιο βαρβαρες και αποτροπαιες, εκδηλωσεις τους. Επτακοσιοι πενηντα ( 750 ) εκτελεσθεντες Ελληνες, απο τους Γερμανους, στα Καλαβρυτα, περιπου χιλιοι οκτακοσιοι ( 1.800 ) Ελληνες εκτελεσθεντες, απο τους εξτρεμιστες του ΕΛΑΣ, στον Μελιγαλα. Οι περισσοτερες εκτελεσεις Ελληνων εγιναν, οταν ειχαν φυγει, οι Κατακτητες, απο την Ελλαδα και δεν υπηρχε, ως δικαιολογια, η Απελευθερωση, της Ελλαδας.

  6. Καλα που υπαρχει το μακελειο , που δινει δουλεια οχι μονον στους δικους του εργαζομενους , αλλα και σε εσας απλυτα αριστεριδια του κερατα και της βρωμικης πορνης
    Αν δεν υπηρχε το μακελειο , θα πουλαγατε τις μανες σας για ενα πακετο τσιγαρα , που τωρα το εξασφαλιζετε γραφοντας εδω…

  7. Δεν υπηρξε ποτε εμφυλιος στην Ελλαδα.
    Συμμοριτοπολεμος ηταν
    Να πατε να ζητησετε τα ρεστα απο τους αγγλους που εβαλαν την Ελλαδα στον πολεμο το ’40 , μονον και μονον για να αποδυναμωθουν τα γερμανικα στρατευματα και να Μην επιτεθουν στην αγγλια.
    Αυτος ηταν ο ρολος της Ελλαδας στον πολεμο .

  8. Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΣΘΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣΠΩΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΝ ΣΗΚΩΝΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΘΑΔ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑΣ

  9. EΛΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΑΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ
    ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΞΙΣΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ Π0ΥΣΤΗΔΕΣ ΝΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥΣ
    ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΚEKΑΨΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟ ΤΟΥ ΕΜΦΙΛΙΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΑΡΚΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ, ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΛΗΤΕΣ.

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ
    ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΠΟΤΕ.

    1. Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΦΡΙΚΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΤΥΝ; ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΑΣ;ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ; ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΛΟΜΟΝΤΟΡ; ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ; ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

  10. Χίτλερ και Στάλιν ήταν συνεταιράκια στην αρχή του πολέμου και τα είχαν βρεί για το μοίρασμα της Πολωνίας μέχρι που ο Χίτλερ αθέτησε τη συμφωνία του και ο Στάλιν αναγκάστηκε να πολεμήσει το πρώην συνεταιράκι του. Οι κομμουνιστές στην Ελλάδα, παίρνοντας οδηγίες από το καθεστώς του Στάλιν, δεν πήγαιναν να πολεμήσουν και προέτρεπαν τους έλληνες να μην πολεμούν τους Ιταλούς και τους Γερμανούς ενώ επίσης αποδέχονταν να δοθεί η Μακεδονία στη Βουλγαρία. Κατόπιν, όταν ο Στάλιν αποφάσισε να πολεμήσει τους γερμανούς, οι κομμουνιστές σκότωναν μεμονωμένα γερμανούς στρατιώτες για να τους πάρουν τον οπλισμό και εξαφανίζονταν σα κότες, παρότι ήξεραν ότι ο τοπικός πληθυσμός θα πάθει τρομερά αντίποινα. Για το ποιόν των κομμουνιστών ψάξτε στο internet δηλώσεις των ίδιων των κομμουνιστών που αποδέχθησαν στα στερνά τους τη τυρανία των κομμουνιστικών καθεστώτων: 1) Συνέντευξη κομμουνιστή Λαζαρίδη στο Χαριτάτο, 2) Συνέντευξη Κύρκου στο Παπαχελά με την επισήμανση να δημοσιοποιηθεί μετά το θανατό του.

  11. TON ΑΔΟΛΦΟ ΧΙΤΛΕΡ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.
    ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  12. Η δηλωση Βουτση ισως ριχνει το γαντι να κυλησει και παλι στον εμφυλιο η χωρα μας. Φυσικα η εκβαση οπως στο Βιτσι που ακομα βρωμαει απο τα κουφαρεια των σιχαμενων προδοτων ανθελληνων ρατσιστων αριστερων. Ξερουμε πως ο Βουτσης δημιουργησε εμφυλιοπολεμικο κλιμα με τις εμετικες ρατσιστικες του δηλωσεις πως ειμαστε ταλιμπαν.. Βουτση πατερα ενος κλεφτη εαν κινδυνευσει η πατριδα γινομαστε και χειροτεροι αμα ειναι να σωσουμε την γη και τις οικογενειες μας , καταλαβες αριστερε φασιστακο ? Ταλιμπαν και τρομοκρατες ρε αλητηριε φασιστα οι Ελληνες Χριστιανοι ε ? Νομιζεις πως παρεα με τους μουσουλμανους θα μας παρετε την χωρα ρατσιστη σιχαμενε φασιστα? Δοκιμασε μωρη κουραδα να δεις , ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ… ΝΙΚΟ ΒΟΥΤΣΗ , ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.. ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΖΑΛΗΖΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.. ΑΠΛΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΗΣΟΥΝΑ Η ΟΧΙ , ΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΗΖΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ ΡΑΤΣΙΣΤΑΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΑ ΒΟΥΤΣΗ ΠΩΣ ΣΕ ΣΙΧΑΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΨΕΥΤΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.. ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΝΙΚΟ ΒΟΥΤΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΕΙ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΚΥΡΗΓΜΑΤΑ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ..

  13. ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΣΟ ΣΤΟΥΣ ΓΑΒΓΙΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

    1. ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΧΑΒΓΙΤΗ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΤΕ.ΕΙΣΤΕ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΕΝΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ.ΕΙΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥΠΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΝΤΠ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΒΑΛΤΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΑ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΧΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ.ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ.

    2. Ε ΨΟΦΑ ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΑ..ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ!ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΖΩΟ ΠΕΘΑΝΕ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΟΔΩΤΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ…ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΣΟΥΖΕΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΕ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΟΔΟΥ!ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΥΖΕΙΣ ΣΑ ΚΑΛΟ ΤΑΝΑΚΙΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ…ΚΑΙ ΠΟΥΣΑΙ ΛΟΥΛΗ ΚΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΤΟΥΡΚΟΙΣΛΑΜΟΚΑΠΟΤΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥΧΟΥΝ ΣΦΗΝΩΣΕΙ…ΘΑΝΑΤΕΡΗ ΚΛΑΝΙΑ!ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΑΘΕΟΥΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΤΟΥΡΚΟΥΣ!

  14. γενιά των ηττημένων…προδότες χρισαβγιτες κακο ψοφο!!

  15. ακούτε μελιγαλα και τσούζει ο κωλος σας σιχαμεροί φασιστοχασιστες!!!

    1. ΕΣΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΩΛΟΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ.

  16. Καθήκον κάθε κομμουνιστή είναι να απομονώνει από τον ελεύθερο κόσμο την χώρα που καταδυναστεύει και υποχρέωση του κάθε λαού που επιλεγεί κομμουνιστές για να τον διοικήσουν είναι να πληρώνει την μ@λ@κί@ του…εμπρός λοιπόν για να γίνει η Ελλάδα η Β.Κορέα των Βαλκανίων …και τα κεφάλια μέσα!

  17. ναζισμος, κομουνισμος , καπιταλισμος τα ιδια σκατα

    1. ΟΙ ΝΑΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΔΕΝ ΠΟΝΑΝΕ ΠΙΑ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΠΟΝΑΣ ΕΚΕΙ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΝΩ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΠΡΩΚΤΟΛΟΓΟ

    2. ΕΡΥΘΡΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΘΕΗ ΚΛΑΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑΖΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ?(ΝΑΖΗΔΕΣ ΔΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΖΩΟ)ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΟΥ ΑΚΟΜΑ ΒΡΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΧΑΙΛ ΧΙΤΛΕΡ…ΤΙ ΛΟΥΛΗΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΗ ΦΑΚΗΣ???ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΤΡΩΝΕ ΑΠΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ!!ΡΕ ΟΥΣΤ ΖΩΟ ΟΥΓΚΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΕΡΥΘΡΗ ΚΟΥΡΑΔΑ!!ΨΟΦΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΚΑΤΟΧΥΨΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ!

  18. Σε μηνιαίο περιοδικό, Στρατιωτική Ιστορία αν θυμάμαι καλά Απρίλιο ή Μάιο, αναγράφεται το πόσα χιλιάδες βαρέλια πετρέλαιο προμήθευσε ο Στάλιν τον Χίτλερ στη διετία που υπήρχε το σύμφωνο Ρίμπεντροπ – Μολότοφ. Χωρίς πετρέλαιο ο Χίτλερ, δεν θα έφτανε ούτε μέχρι την Ολλανδία και το Βέλγιο. Για να τελειώνει το παραμύθι των κουμμουνιστών. Δεν θα γινόταν ποτέ κανένας Παγκόσμιος χωρίς την αβάντα του Στάλιν στον Χίτλερ. Και δεν είναι απλά το πετρέλαιο, μιλάμε για σίδηρο, χαλκό και ότι άλλες πρώτες ύλες μπορεί κανείς να φανταστεί. Ο Κοντονής είναι αγράμματος και ημιμαθής όπως όλοι οι αριστεροί.

  19. Ο ρωσικος χειμωνας επαιξε τον ρολο του στην εκβαση της μαχης αυτης.Ο Χιτλερ εκτος απο ψυχακιας ηταν και υπεροπτης.Εαν η μαχη γινοταν καλοκαιρι ισως και να εχαναν οι ρωσοι,και ο πολεμος να τελειωνε με μια ατομικη βομβα στο Βερολινο απο τους αμερικανους.

  20. Κοντονή,
    – κάτι τέτοιες ιδεοληψίες είχε και ο αιμοσταγής Στάλιν, αλλά η ίδια η κόρη του, Σταλίνα (η οποία από ΝΤΡΟΠΗ, άλλαξε το όνομά της σε Σβετλάνα και κράτησε το επώνυμο της μητέρας της, Αλιλούγιεβα), αυτομόλησε στις ΗΠΑ για να γλυτώσει από το τυραννικό / αυταρχικό καθεστώς του πατέρα της, δηλώνοντας την 21.4.1967 στους εκατοντάδες δημοσιογράφους που την υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο : “Σιχαίνομαι τον κομμουνισμό … Αγαπώ τον Θεό … Αποδοκιμάζω όλα αυτά τα φρικτά πράγματα (διώξεις, δολοφονίες, αδικίες κλπ) που διέπραξε το κομμουνιστικό κόμμα στην χώρα μου και σε άλλες σοσιαλιστικές χώρες και αποκηρύσσω την κομμουνιστική ιδεολογία ολόκληρη… Ο πατέρας μου Ιωσήφ Στάλιν, ήταν ένας τύραννος, ήταν ένα ηθικό και πνευματικό τέρας…” …
    – κάτι τέτοιες π@παριές (σαν τις δικές σου) έλεγε και ο Τσαουσέσκου, αλλά ο Ρουμανικός λαός, που βίωσε τον κομμουνισμό στο πετσί του, τον έστησε στον τοίχο και τον εκτέλεσε με 29 σφαίρες (φαντάσου την μανία που του είχαν) …
    – κάτι τέτοιες π@παριές περί “επίγειου παραδείσου” στις κομμουνιστικές κοινωνίες έλεγαν και οι κομμουνιστές ηγέτες της Πολωνίας, της Ουγγαρίας, της Μολδαβίας, της Ουκρανίας κλπ , πλην όμως οι λαοί που υπέφεραν τα πάνδεινα από το ολοκληρωτικό καθεστώς (που εσύ ΑΝΟΗΤΩΣ εκθειάζεις), ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ οποιαδήποτε αναφορά στο κομμουνιστικό – ολοκληρωτικό καθεστώς που τούς επεβλήθη κατά το χρονικό διάστημα 1944 – 1989 , ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ συγχρόνως τις ονομασίες σε κτίρια, οδούς, πλατείες, γέφυρες, κλπ, που τους θυμίζουν το ΜΑΥΡΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ τους …
    ———-
    Για πες μας, λοιπόν, ρε Κοντονή, εσύ πού ακριβώς έζησες τον κομμουνισμό που “γέννησε δεκάδες ιδεολογικά ρεύματα, που πάντρεψε τον σοσιαλισμό με την Δημοκρατία και την ελευθερία, που μπόλιασε την πολιτική σκέψη της Δυτικής Ευρώπης, που αποτέλεσε ένα μεγάλο εργαστήρι θεωρητικών επεξεργασιών, που διαμόρφωσε μια κουλτούρα διαλόγου” ;;;;;;;;;;; Στ΄όνειρό σου ή στα “προοδευτικά” οράματά σου ;;;;
    ———-
    Κοντονή, όλοι οι λαοί που έζησαν ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ του κομμουνισμού, έχουν αποκηρύξει την άρρωστη ιδεολογία του, προ πολλού … Μόνον κάτι γραφικοί (σαν εσάς), εξακολουθούν να την εξυμνούν, διότι απλούστατα δεν την έζησαν και μιλούν εκ του ασφαλούς από χώρες δημοκρατικές …
    ———-
    ΄Αει στο διάολο, ΚΟΠΡΙΤΕΣ που τολμάτε να μιλήσετε για Δημοκρατία και Ελευθερίες στα κομμουνιστικά καθεστώτα, όπου ΟΥΤΕ το δικαίωμα εκλογών είχαν οι άνθρωποι …
    Τολμάτε να μιλήσετε για Ανθρώπινα Δικαιώματα, αποσιωπώντας τα κομισαριάτα, τα γκούλαγκ, τα λαϊκά δικαστήρια, τα σοβιετικά στρατόπεδα συγκέντρωσης SLON, τις αποικίες σωφρονιστικής εργασίας, τα εγκλήματα της “Τσεκά” (μετονομασθείσα αργότερα σε GPU, OGPU, NKVD και KGB) κλπ, κλπ, κλπ …
    ———-
    Η πιό τρανή απόδειξη της π@παρολογίας σου, Κοντονή, είναι ότι είδαμε πολλούς που τό΄σκαζαν από τις κομμουνιστικές χώρες και ζητούσαν πολιτικό άσυλο στις ελεύθερες χώρες … αλλά δεν είδαμε ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ να το σκάσει από τις ελεύθερες χώρες για να πάει να ζήσει την κόλαση μιάς κομμουνιστικής χώρας …
    ΄Ασε, επομένως, τις π@παριές Κοντονή, γιατί οι άνθρωποι που έζησαν την ΦΡΙΚΗ, σε διαψεύδουν παταγωδώς …
    Κοντονή, κομμουνισμός και ναζισμός, είναι παιδιά της ίδιας μάνας …
    https://www.youtube.com/watch?v=5QMtcuSp9W0

    Κοντονή, ναζισμός και κομμουνισμός, ανήκουν στο ίδιο τσουβάλι … ΕΙΔΕΧΘΕΣΤΑΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ …

  21. Κονσερβοκούτι δρεπάνι και σφυρί …το τρίπτυχο της επιτυχίας κατα του φασισμού!!!!!!

    1. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΟΣΤΑΛΓΕ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ.

    2. Στο Βίτσι και στο Γράμμο σας θαψαμε στην άμμο. Πήγαινε να φιλήσεις το σαπούνι τον παππού σου τώρα και να καθαρίσεις τον πάτο σου για να σε σκισουν οι Ισλάμεραστές σου, κομμουνι.

  22. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ Ε?
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΛΛΟΝ.

  23. ΡΕ ΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΗΜΑΤΑ ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΑΤΕΝΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η NKVD ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΖΙ ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΟΤΙ ΑΠΕΤΥΧΕ Ο ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΚΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΗΡΕΜΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ 3 ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΛΕΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΛΙΚΟΣ -ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΥΝΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΕΔΩ ΑΝΤΕ ΓΕΙΝΕΤΕ ΑΝΤΙΚΗΜΕΝΙΚΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ Η ΜΗ ΠΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΕΥΓΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΙΟ ΛΙΑΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΟΚΟΣ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙΣ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΝΑ ΣΚΟΤΟΘΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΚΙΝΧΑΜ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ SAS ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓIA THN ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΗΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΧΡΑΖΟΤΑΝ ΧΡΗΜΑ Ο ΚΟΚΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ Ε.Δ. Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ ΕΚΛΕΙΝΕ Η ΕΣΚΑΓΑΝ ΜΥΤΗ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ Η ΚΟΚΙΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΕΙΝΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΞΟΡΙΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΑΥΤΟ ΓΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΛΙΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΙΣΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΘΕΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΕΙΩΝ ΨΕΥΤΟ-ΘΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΕΩΝ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΟΤΙ ΤΑΞΙΝΟΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΙΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ

  24. Αλλά παραδεχόμαστε που σοδόμισε τους ναζί και τις μάνες τους

  25. Ότι είναι ψέμα δηλαδή?ο ναζισμος συγκρίνεται με τον κομμουνισμό?αλλά έπρεπε κάτι δοσίλογους σαν εσάς να σας έχουν κρεμάσει τότε όπως και τους προγόνους σας που μετά κατι γερμανοτσολιάδες πήραν τις εξουσίες και η Ελλάδα έγινε μπουρδέλο.αφου κάνετε ότι κάνετε μιλάτε και από πάνω ναζιστικά απολειφαδια αλλά εκεί πόνος κωλοδεξιοι.τελειωσατε

  26. Ότι είναι ψέμα δηλαδή?ο ναζισμος συγκρίνεται με τον κομμουνισμό?αλλά έπρεπε κάτι δοσίλογους σαν εσάς να σας έχουν κρεμάσει τότε όπως και τους προγόνους σας που μετά κατι γερμανοτσολιάδες πήραν τις εξουσίες και η Ελλάδα έγινε μπουρδέλο.αφου κάνετε ότι κάνετε μιλάτε και από πάνω ναζιστικά απολειφαδια αλλά εκεί πόνος κωλοδεξιοι.τελειωσατε

    1. ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ ΒΛΑΜΜΕΝΕ ΚΟΚΚΙΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑ

      1. Εσενα λόγω βλακείας δεν θα σε γδάρω…θα σε πετάξω ζωντανό στην υψικάμινο να μην μείνουν ουτε οι στάχτες σου!!

        1. ΜΠΑΑ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΣΤΗΣ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΦΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΞΥΡΙΣΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑΚΑ.ΑΡΧΙΔΟΚΛΑΣΤΗ ΚΩΛΟΒΓΑΛΜΑ ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑ.ΑΝΤΕ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΣΟΥ.

        2. ΜΕΓΑ ΒΛΑΚΑ ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ…ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.

        3. ΜΕΓΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ…ΧΑΧΑ..ΡΕ ΤΙ ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ ΣΤΑΤΟΨΥΧΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ?ΝΕΟ ΦΡΟΥΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ??ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΛΠ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΟΙ ΑΛΒΑΝΟΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑ ΙΝΔΑΛΜΑ!ΜΕΓΑΣ ΒΛΑΚΑΣ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΒΡΕΦΟΦΑΓΟΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΠΡΟΔΩΤΗΣ ΑΘΕΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΑΝΤΙΦΑ-ΦΑΣΙΣΤΑΣ!

    2. Εγω θα σου ελεγα να πας σε κανενα κωλαδικο τρυπιε μπας και συνελθεις απο τις λουτσες που τρως καθε μερα.

      1. Εγω θα σου λεγα να αυτοκτονήσεις για να λεμε οτι ενας βρωμοσκυλος φασίστας λιγότερος!!!!

        1. Ουτε καν ξερεις τι σημαινει φασιστας νουμερο.Απλα το λες γιατι δεν εχεις τιποτε αλλο να πεις.Αντε λοιπον στα γουναραδικα παρε και ενα γουνακι και κανε πιατσα στη συγγρου παπαγαλακι

  27. ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΟΔΙΟΥ ΣΚΑΡΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ.ΑΠΟ ΜΑΥΡΟ ΕΩΣ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ.

  28. Ο/Η Εκεί που οι καπεταναίοι κρεμούσαν τα άρματα τωρα κρεμάνε οι γύφτοι τα νταούλια... λέει:

    Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑΖΕΙ!!!
    Το κακό είναι δεν υπάρχει ΣΤΑΛΙΝ να μας σώσει ΞΑΝΑ!!!

    1. Μολις εχεσα στον ταφο του πατερουλη Σταλιν.Και πολυ σκατο μαλιστα.

  29. παντως ο χειροτερος φασισμος ειναι αυτος που ζουμε απο το 2008 εως σημερα και τα βλεπουμε καθε μερα που θελανε και ελευθερα συνορα

  30. Και τοτε γιατι ο Ρωσικος λαος ξεσηκωθηκε εναντιον .. των απελευθερωτων της Ευρωπης και πλεον εαν πεις καποιον Ρωσο κομμουνιστη θα σου επιτεθει γιατι το θεωρει προσβολη? Αφου βρε μνημονιακια Κοντονη ο κομμουνισμος ηταν τοσο καλος τοτε γιατι ολοι οι λαοι του πρωην ανατολικου μπλοκ εχουν ως Εθνικη εορτη την απελευθερωση των χωρων τους απο την τυρρανια του κομμουνισμου? Καλα εσεις το κανετε για ψηφοθηρικους λογους μπας και τσιμπησει κανα μαλακας μιας και εισαστε ακραια φιλελευθεροι ψηφιζοντας μνημονια.

    1. Γιατί όλοι αυτοί πολεμούσανε μαζί με τους Γερμανούς στο Στάλινγκραντ και χάσανε τον πόλεμο. Και στον πόλεμο όποιος χάνει υποδουλώνεται. Εορτάζουν λοιπόν την απελευθερωση τους το 91.

  31. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ,ΤΟΥ κ. ΚΟΝΤΟΝΗ………ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΝΤΟΝΟΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ…….

Comments are closed.