ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΈΚΑΝΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΆΘΟΥΜΕ! Ο Πούτιν μας πούλησε!

Κοινοποίηση:
optimized-xhfz (1)

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή του Ζαν Κλωντ Γιούνκερ αποδοκίμασε την επιθετικότητα της Τουρκίας στο Αιγαίο, η Γερμανία της Άνγκελα Μέρκελ ουσιαστικά πήρε την ίδια θέση, οι ΗΠΑ του Ντόναλντ Τραμπ ένιψαν τα χέρια τους ως Πόντιος Πιλάτος. Μόνον η Ρωσία του Βλαντίμιρ Πούτιν παραμένει σιωπηλή.

Ο «τσάρος» της Μόσχας βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με τον «σουλτάνο» της Άγκυρας Ταγίπ Ερντογάν και έχει αποφεύγει να πει έστω και μια λέξη. Όπως είναι γνωστό, έχει ήδη υπογράψει μαζί του συμβόλαιο πώλησης των εξελιγμένων αντιαεροπορικών πυραύλων S-400, ενώ έχει και στρατηγικά συμπράξει μαζί του (και με το Ιράν) για τον έλεγχο όλης της Μέσης Ανατολής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Όπως τόν βοηθαμε και εμείς τόσα χρόνια συμμετέχοντας στά εμπάργκο τής εβραιοδουλης ένωσης..

  2. Δε μπορω να καταλαβω τι;;;; περιμενετε απο τον πουτιν.

  3. Όλα τα παραπάνω είναι συμπεράσματα του δημοσιογράφου από τον πρωϊνό τύπο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και η αλήθεια. Κάτι το οποίο διαφεύγει ή δεν θέλει ο δημοσιογράφος να πει είναι ότι η Ρωσία ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ το Αιγαίο να περιέλθει στα χέρια του Τούρκου αλλά και στην Αμερική γιατί μετά θα του είναι πολύ δύσκολη η πλεύση προς την Μεσόγειο. Η Αμερική έχει μεγάλη βάση στα Σκόπια άρα ελέγχει τα Βαλκάνια και είναι κοντά στην Ρωσία. Ο Πούτιν νομίζεται ότι είναι ηλίθιος και δεν το γνωρίζει?

  4. ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑ!
    ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
    ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ, ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ.
    ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΑΝ “ΥΒΡΙΣ” ΚΑΙ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΒΡΕΩΣ.

  5. Πολλοι φιλοι μας και οι τους θυμομαστε και τοτε με την μικρασιατικη καταστροφη που εδωσαν οπλα και στρατο στον Κεμαλ…και ενω ηταν θεμα μερων να αντεξουν ,τους ειχαμε διαλυσει θα νικουσαμε ,εστειλαν στρατο με την αδεια τις επισημης Ρωσιας τοτε επι Λενιν.. στους τουρκους και πολεμησαν εναντιων μας και μας κατεσφαξαν ..οπως και οι αλλες συμαχικες δυναμεις ειδαμε και τοτε πως μας υποστηριξαν.. Ολοι για το συμφερον τους και μονο….εμεις τι κανουμε με αυτα τα λαθος και επικινδυνα ατομα που μας κυβερνουσαν και κυβερνουν ακομη…Ειναι ολοι τους σχεδον αχρηστοι και καταστρεψαν τους ελληνες και την Ελλαδα..!!

    1. Εμεις οι ελληνες ψηφοφόροι εδώ και 45 χρόνια ψηφίζουμε αυτα τα λαθος και επικινδυνα ατομα που μας κυβερνουσαν και κυβερνουν ακομη…Ειμαστε ολοι μας σχεδον αχρηστοι και καταστρεψαμε εμείς πρώτοι την Ελλαδα των παιδιών μας..!!!

  6. Πολλοι φιλοι μας και οι τους θυμομαστε και τοτε με την μικρασιατικη καταστροφη που εδωσαν οπλα και στρατο στον Κεμαλ…και ενω ηταν θεμα μερων να αντεξουν ,τους ειχαμε διαλυσει θα νικουσαμε ,εστειλαν στρατο με την αδεια τις επισημης Ρωσιας τοτε… στους τουρκους και πολεμησαν εναντιων μας και μας κατεσφαξαν ..οπως και οι αλλες συμαχικες δυναμεις ειδαμε και τοτε πως μας υποστηριξαν.. Ολοι για το συμφερον τους και μονο….εμεις τι κανουμε με αυτα τα λαθος και επικινδυνα ατομα που μας κυβερνουσαν και κυβερνουν ακομη…Ειναι ολοι τους σχεδον αχρηστοι και καταστρεψαν τους ελληνες και την Ελλαδα..!!

  7. έλα ρε που μας πούλησε. Δεν το πιστεύω! Ρε ανιστόρητοι και άσχετοι αν διαβάζατε λίγο ιστορία θα βλέπατε ότι στη Μικρασιατική καταστροφή ο πρώτος που έτρεξε να βοηθήσει τον κεμάλ ήταν ο Λένιν!!

    1. Ρε ανιστόρητε και άσχετε αμερικανοτσολιά αν διαβαζες λίγο ιστορία θα έβλεπες ότι στη Μικρασιατική καταστροφή ο πρώτος που έτρεξε να επιτεθεί στον Λένιν το 1919 ήταν ο βενιζέλος με την ελληνική μεραρχία 10.000 ανδρών στην Ουκρανία!!

Comments are closed.