Μετά από αυτό το βίντεο δεν θα ξαναφάτε ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΠΙΤΣΑ! Δείτε πώς φτιάχνονται! (βίντεο)

Κοινοποίηση:
pitsa1

Πραγματικά η διαδικασία παραγωγής μπορεί να σε κάνει να αναθεωρήσεις!

Μπορεί να αηδιάσετε ελαφρώς. Η πίτσες στα ψυγεία των σουπερμαρκετ, μπορεί να είναι η εύκολη λύση για ένα γεύμα ή σνακ σας, ωστόσο μην είστε απόλυτοι στην ποιότητά τους!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Πραγματικά η διαδικασία παραγωγής μπορεί να σε κάνει να αναθεωρήσεις!

    Μπορεί να αηδιάσετε ελαφρώς. Ετσι λεει το αρθρο πιο πανω……Και τι ειδαμε? Ενα εργοστασιο , μηχανηματα…κατι που περιμεναμε να δουμε.Ενω εδω τα πραγματα ειναι καλυτερα ,οταν θα πας στο σουβλατζιδικο για παραδειγμα.Θα πιασει ο σουβλατζης την πιτα με τα χερακια του,που πρωτα θα χει ξυσει την μυτη του (στην καλυτερη),θα κοψει το γυρο με το μηχανημα,που για να ειναι καθαρο , θα το εχει σκουπισει πρωτα μ αυτη την πετσετα που εχει στον παγκο ,τον οποιο εχει σκουπισει με την ιδια πετσετα,θα βαλει την πιτα στο χαρτι,την πιτουλα που για να την ψησει την αλειψε λαδακι με το πινελο απ το μπολακι με το λαδι που τρεχει απο την πλακα, κολανε και κανα δυο τριχες απ το πινελο στην πιτα,και παει λεγοντας …..μεχρι που θα σου δωσει και τα ρεστα απ την ταμειακη ,και θα αρχισει να φτιαχνει το επομενο σουβλακι για τον επομενο πελατη.Και μη μου πειτε δεν γινονται τωρα αυτα , γιατι εκτος απο τα in σουβλακερι των Β.Π υπαρχουν και κατι παρακμιακα ,σε κατι γειτονιες ,που ψωνιζουν ανθρωποι που το σουβλακι γι αυτους ειναι πολυτελεια.Αν και εχω δει σε πολλα “καθως πρεπει” ταχυφαγεια, να σου δινει τα ρεστα φορωντας το γαντακι μιας χρησεως.

  2. Πραγματικα δεν καταλαβαινω το προβλημα. Καθαρα φαινοντουσαν τα μηχανηματα. Αν και στους 200 βαθμους που την ψηνεις μετα ψοφανε τα παντα

  3. Εγω το μονο που καταλαβα ειναι οτι μου ανοιξε η ορεξη, και ειμαι και σε διαιτα

Comments are closed.