Μεγάλος ΜΑΓΚΑΣ ο ΝΟΤΗΣ! ΞΕΣΚΙΣΕ τον ΤΣΙΠΡΑ με μια ΚΙΝΗΣΗ! «Οι μέρες του είναι ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ… είναι ένας τύπος που παριστάνει τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ της ΧΩΡΑΣ…»!! «ΕΧΑΣΑ τον ύπνο μου-Είμαστε υπό κατοχή αυτή τη ΣΤΙΓΜΗ», είπε ο τραγουδιστής και ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τον τίτλο του νέου του ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
αρχείο λήψης

O Νότης Σφακιανάκης, βρέθηκε χθες στο «ΟΛΑ Ξεκόλλα» και μίλησε για τον καινούριο του δίσκο στον οποίο ξεδιπλώνει όπως είπε όλες του τις κοινωνικές ανησυχίες. Όπως αποκάλυψε στο Θέμο και στη Δούκισσα Νομικού, το νέο του τραγούδι με τον τίτλο Γραβάτα, είναι αφιερωμένο στον Αλέξη Τσίπρα.

«Δεν κοιμάμαι Θέμο μου τα βράδια με αυτά που συμβαίνουν. Είμαστε υπό κατοχή αυτή τη στιγμή. Το νέο μου τραγούδι με τίτλο Γραβάτα, είναι αφιερωμένο στον Αλέξη Τσίπρα», είπε χαρακτηριστικά λέγοντας κάποιους στίχους του τραγουδιού στον αέρα της εκπομπής. Αυτό το τραγούδι ισχύει για τον εκάστοτε Αλέξη, πρόσθεσε.

«Έχουν τρελάνει τον κόσμο αυτοί που παρουσιάστηκαν ως σωτήρες του. Εμφανίστηκαν για να βάλουν μια τάξη και έχουμε πλήρη αταξία» πρόσθεσε με νόημα.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για την επιστροφή στη δραχμή, τον Σημίτη που έβαλε τη χώρα στο ευρώ και τους ολυμπιακούς αγώνες.

«Αν ήταν Έλληνες δεν θα συμπεριφέρονταν έτσι. Δεν θα έπρεπε να είχαμε μπει στη νομισματική ένωση και δεν θα έπρεπε να είχαμε κάνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Νότης Σφακιανάκης αναφέρθηκε επίσης, στην πρόσφατη πετυχημένη συνεργασία του με τον Βασίλη Καρρά. Όπως είπε «ο Βασίλης μου λέει προστυχιές. Όταν αλλάζουμε στην πίστα συναντιόμαστε στους διαδρόμους και μου λέει διάφορες προστυχιές», είπε χαριτολογώντας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Νότης Σφακιανάκης μπορείτε​ να τον πειτε μάγκα , μπορείτε να τον πειτε γραφικό μ@@….
    Απλά αυτός τα λέει χρόνια τώρα όπως λέει και ο ίδιος είναι ξύπνιος απλά του φύγε λίγο με την χρυσή Αυγή… Ενώ έχει πέσει σε όλα μέσα την πάτησε με τους χρυσαυγητες… Ενώ κατάλαβε ότι κανένας πολιτικός δεν αξίζει εξαίρεσε ένα κόμμα/κίνημα που ζεχνει και ψευτολογει για τα εσωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και μαντρωνει ένα κομμάτι του Ελληνικού λαού με συνέπεια τη καταχαρακωση του!!!
    Αυτή η τακτική του λεγόμενου κινηματος​ είτε είναι συστημική είτε έχει γεμίσει η τσέπη πολύ!!!

  2. Καλή ανάπαυση στο βόρειο τομέα, παρέα με το φουντούλη και τον καπελώνη, ναζιστάκο.

    1. ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΠΟΡΔΗ,ΑΙ ΚΑΤΟΥΡΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΛΜΠΑΝΙ

    2. Μπες πρώτα να διαβάσεις τι σημαίνει η λέξη φασίστας κι από που προήλθε αμορφωτε αριστεροπροδοτη και μετά κανε το σχόλιο σου! Όποιος αγαπάει τη χώρα του έχει γίνει φασίστας και ναζιστης! Και δυστυχώς για σένα προτού πεις την κοτσάνα σου δεν είμαι χρυσαυγιτης βλαμμένε! Είτε σου αρέσει είτε όχι ο συγκεκριμένος είναι και θα είναι ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές της Ελλάδας! Πάρε τις ιδέες σας και τις ιδεολογίες σας που καταστρεψανε τη χώρα και τραβάτε σε άλλο πλανήτη γιατί η αλήθεια σας πονάει και δεν τη θελετε…

      1. ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ? ΑΛΜΠΑΝΟ ΕΙΝΑΙ..ΞΟΥ ΡΕ ΑΛΜΠΑΝΙ..ΜΑΘΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ..ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑΚΙΜΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ..ΑΡΜΑΤΑ ΡΕ ΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ ΠΑΛΙ…ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΟΣ..ΞΟΥ ΡΕ ΧΟΛΕΡΕΣ

  3. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  4. Κατοχή έχει χιλιάδες χρόνια τώρα ο πλανήτης. Τώρα έχουμερ άλλους εχθρούς τους Τούρκους… πρίν ήταν οι Πακιστανοί…πιο πρίν Αλβανοί..και πάει λέγοντας… Κάποτε οι λαοί θα μάθουν οτι είναι ενα και το αυτό και ο εχθρός είναι ένας…ο Δεμονισμένος υλιστής που το παίζει Θεός κάνοντας σύνθεση και αποσύνθεση (διαίρεση) της ύλης για να κυριαρχεί…ΚΟΙΜΑΣΤΕ απλά..

    1. ΡΕ ΞΥΠΝΙΕ ΕΣΥ,ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΝΑΜΙΜΠΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΕ ΕΚΕΙ ΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΠΟΝΑΜΕ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ,ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ,ΤΑ ΝΕΦΕΛΙΜ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ,ΘΑ ΤΑ ΜΑΚΕΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 8 ΣΥΣΤΟΙΧΙΕΣ S400 APO TON ΡΩΣΟ ΚΑΙ 100 F35,KAI EMEΙΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΑΝΤ΄ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ Ο ΜΠΑΦΟΜΕΤ..

  5. ναι οντοσ εχουμε κατοχει 99 χρωνια το ειπε αλοστε μια ψεφτοαρηστερου του κολου

  6. Ο βασιλης του λεει προστυχιες. Μετα του τον σφυριζει κι ολας.

  7. Ελάχιστοι πανε πια στην εκπομπή του αρχιλαμογιου Θεμου γιατι ξερουν ότι οποιος παει εκει αυτοεξευτελιζεται.
    Οι μονο που πανε είναι τα υπολοιπα λαμογια η οσοι εχουν τοση αναγκη να πουλησουν την πραματεια τους που δεν νοιαζονται για την ξεφτιλα

Comments are closed.