Μεγάλη στιγμή για το Έθνος!Στις 30-3-1968,ο Γ.Παπαδόπουλος χάριζε τα χρέη στους αγρότες!Δείτε όλη την ομιλία του στο Παλαί Ντε Σπορ με χιλιάδες κόσμου μέσα και έξω από το στάδιο!Δείτε τι ακριβώς χάρισε!(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
papadopoulos-efimerida

Όταν η 21η Απριλίου χάριζε τα χρέη στους αγρότες…

Θυμάστε τι γινόταν σε όλη την Ελλάδα πριν λίγο καιρό με τα τρακτέρ και τους αγρότες; Είχε κοπεί η χώρα στη μέση.

Η αγροτιά υποφέρει και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σφυρίζει αδιάφορα.

Κανείς όμως από όλους αυτούς που ασχολούνται με το θέμα και παριστάνουν πως κόπτονται για τα δικαιώματα των αγροτών δεν λέει την ιστορική αλήθεια που είναι το ότι η Επαναστατική Κυβέρνηση της 21ης Απριλίου 1967, η κυβέρνηση του Γεωργίου Παπαδοπούλου ήταν αυτή που χάρισε τα χρέη στους αγρότες και όχι μόνον.

ΔΕΙΤΕ  την ομιλία του Γεωργίου Παπαδοπούλου. την 30η Μαρτίου 1968, στο Αλεξάνδρειον Αθλητικόν Μέλαθρον (Παλαί ντε Σπορ) με χιλιάδες αγρότες μέσα αλλά και έξω από το στάδιο.

Ο αρχηγός της 21ης Απριλίου ανέβηκε στο βήμα και κατόρθωσε να αρχίσει την ομιλία του μετά από δέκα λεπτά αφού στην αρχή το πλήθος τον διέκοπτε συνεχώς με φωνές και χειροκροτήματα.

“…Έχετε το προνόμιον να είσθε εκείνοι που ευρίοκεσθε πλησιέστερα προς την Γην αυτην, που ευρίσκεσθε εις στενωτέραν σύνδεσιν μαζί της. Διότι η Γη αυτή αποτελεί για σας παράγοντα ζωής, σκοπόν, αφετηρίαν και τέλος της ζωής σας. Εστε λοιπόν πέραν οιουδήποτε άλλου λαού υπερήφανοι και δια τούτο: Είσθε οι αγρόται της Ελλάδος, είσθε οι Έλληνες των Ελλήνων (…). Είσθε η πλέον υγιής μερίδα του Ελληνικού λαού. Εις όλην την ιστορίαν της Πατρίδος μας, πάντοτε υπήρξατε ο κυματοθραύστης, επί του οποίου εθραύσθησαν όλοι οι κίνδυνοι, οι οποίοι ηπείλησαν την Πατρίδα μας. Και τούτο το επετύχατε μόνον χάρις εις την αγνότητα και χάρις εις την δύναμιν της Φιλοπατρίας και την συνείδησιν ευθύνης έναντι αυτού το οποίον εμάθατε από την γιαγιά σας, από τον πατέρα σας, από τον παπά της εκκλησίας, από όλους τους σεβάσμιους της κοινότητος, οι οποίοι σας μιλούσαν δια την Πατρίδα, την Θρησκείαν και την Οικογενειαν. (…)

Είσθε το καθαρό μυαλό και η Ψυχή του Έθνους!» Και μέσα σε απερίγραπτο παλμό των αγροτών, προς το τέλος του λόγου του, ο αείμνηστος Κυβερνήτης ανήγγειλε την μεγάλη απόφαση: “…Ως πρώτην εκδήλωσιν εκ μέρους του Κράτους το οποίον οφείλει να σας βοηθήση να απολυτρωθήτε από το παρελθόν και να βαδίσετε τον νεον δρόμον, τον δρόμον των πεπρωμένων της Ελλάδος δια να αποδείξω αυτήν την στιγμήν και εμπράκτως την θεσιν μου, σας αναγγέλλω ότι η Κυβε’ρνησις έλαβε μίαν μεγάλην απόφασιν:

ΑΠΕΦΑΣΙΣΕ ΤΟΝ ΧΑΡΙΣΜΟΝ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ! Ιδού, επομένως, ο στίβος ελεύθερος. Έκοψα κάθε δεσμόν προς το αμαρτωλόν παρελθόν, κάθε δεσμόν αδρανείας.Το πεδίον “Ελλάς” είναι δικόν σας. Ριφθήτε εις την μάχην. Είναι η μάχη της Ελλάδος!» Σιγή επεκράτησε για μερικά δευτερόλεπτα. Οι αγρότες προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν εάν άκουσαν σωστά. Το τι ακολούθησε, είναι αδύνατον να συλλάβει νους ανθρώπου.

Αλαλλαγμός χαράς και συγκινήσεως

Ας δούμε όμως τι ακριβώς χάρισε στους αγρότες

Α) 0λα τα χρε’η των αγροτών μέχρι της 31-3-1968.

Και συγκεκριμένως:

– Όλα τα οφειλόμενα από του έτους 1945 μέχρι τελους 1962 και ρυθμισθεντα το 1963.

– Όλα τα βραχυπρόθεσμα καλλιεργητικά δάνεια, ζωοτροφών κλπ.

– Όλα τα μεσοπρόθεσμα δάνεια, χορηγηθέντα δια την ανάπτυξιν των γεωργικών εκμεταλλεύσεων.

– Όλα τα οφειλόμενα δάνεια συμμοριοπλήκτων αγροτών, αλλά και επαναπατρισθέντων εκ του παραπετάσματος.

Β) Όλα τα χρέη των γεωργικών συνεταιρισμών, οργανώσεων και κοινοπραξιών μέχρι της 21-4-1967.

Και συγκεκριμένως:

-Όλα τα ρυθμισθέντα του έτους 1965.

– Αι οφειλόμενοι ληξιπρόθεσμοι δόσεις μέχρι 31-3-1968 των μέσομακροπροθέσμων δανείων.

-Τα άνοιγματα που οφείλοντο μέχρι 31-3-1968 προς την Α.Τ.Ε. λόγω ανωμάλου λειτουργίας των. Ανώτατον όριον των διαγραφομένων χρεών ωρίσθη το ποσον των 100.000 δρχ. της εποχής εκείνης.

Εν συνόλω εχαρίσθησαν 7.764.650.000 δρχ. {7.380.000.000 εις τους αγρότας και 384.000.000 δρχ. εις συνεταιριστικός οργανώσεις) της εποχές εκείνης με τιμήν ενός δολλαρίου εις τριάκοντα δραχμάς! 643.844 αγροτικοί οικογένειαι κυριολεκτικώς εγλύτωσαν από την καταστροφήν!

Η ανεπανάληπτη εκείνη πράξη, απελευθέρωσε από τα δεσμά της, την θνήσκουσα Γεωργία και υπήρξε έναυσμα δια την ανάπτυξη της Εθνικής Οικονομίας. ‘

Εδωσε ώθηση εις την βελτίωση των καλλιεργειών, αύξησε την αγοραστική δύναμιν του αγρότη, ανέκοψε το ρεύμα της αστυφιλίας και αναμόρφωσε την ζωή εις την ύπαιθρο….

eggrafo

Με πληροφορίες από τον (Ελεύθερο Κόσμο)

Aκούστε με προσοχή τι λέει μετά το 4ο λεπτό μέχρι το 6.30 περίπου… 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

53 Σχόλια

  1. …αυτά τα λέει το 84…ποσό επίκαιρος είναι αυτήν την στιγμή δεν λέγεται…μέσα έπεσε. Η ιστορία επαναλαμβάνεται…εμείς μνήμη δεν έχουμε;;; Ως ποτέ θα είμαστε παρακολουθήματα των αριστερών, και γιατί; Μήπως ζούμε με την κρυφή ελπίδα ότι κάποιος από εμάς ¨θα βολευτεί κάπου¨;;;τι είμαστε ¨Πασοκ¨;;;(ΟΧ… ξεχασα….ζώ στην Ελλάδα…)
    Καληνύχτα!!!

  2. Aναγκη για δικτατορες εχουν οι γεννημενοι σκλαβοι.

  3. ΠΑΙΔΙΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ:
    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ,ΤΡΩΝΕ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΣΥΚΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΛΗΝΕΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ.

  4. ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΖΗΣΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.
    Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΥΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ.
    ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΗΣ Χ.Α.

  5. Ετσι ακριβως ΑnnaMaria και Vallina..
    Ειχε αρχισει η αναγεννηση στην Ελλαδα…

  6. ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ

  7. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο ΚΟΥΦΟΣ

  8. ΡΕ ΣΕΙΣ
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟ, ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΟ ‘ΧΕ ΠΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΠΡΟΠΑΠΟΥΣ ΜΟΥ (ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ 1975 ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 109 ΕΤΩΝ)
    Σ’ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΕ ΜΟΥ
    ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
    ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ
    Η ΚΑΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ

    “ΟΤΑΝ ΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΗ ΠΟΥ ΠΑΤΑ
    ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ”

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟ ΓΙΑΤΡΕΙΑ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

  9. Εγω παντως δεν εχω ακουσει κατι ασχημο να γινοταν οταν υπηρχε χουντα.το αντιθετο μαλιστα.ο κοσμος δεν φοβοταν να βγαινει εξω μηπως τον κλεψουν,δεν κλειδαμπαρωνοταν σαν ποντικος μες στο σπιτι του οπως εμεις που με το πεφτει ο ηλιος κλειδωνουμε πορτες παραθυρα,βαζουμε συρτες καγκελα συναγερμους και οτι αλλο για να μην μπουνε στο σπιτι μας και μας σκοτωσουν αφου πρωτα μας κλεψουν.τοτε ξερω οτι κοιμοντουσαν εξω στα μπαλκονια και στις αυλες με ανοιχτες τις πορτες και τα παραθυρα.δεν εβλεπες πρεζακια οπου γυρνουσες το καφαλι σου και φυσικα ο κοσμος δεν πεινουσε.αλλα σε πολλους αυτη η ησυχια η ταξη και η ασφαλεια δεν αρεσε και δεν βολευε φυσικα.αλλα απο το σχολειο μας κανουν πλυση εγκεφαλου για να τα βλεπουμε εντελως αντιθετα τα πραγματα.θα ηθελα να πω και παρα πολλα αλλα,αλλα κουραστηκα να γραφω.οποιος καταλαβε,καταλαβε.

    1. Δεν έχεις ακούσει για κάτι κακό; Στο σχολείο δεν σου μάθαν για τα υπόγεια βασανιστηρίων στις ασφάλειες η για την μακρονησο και τα άλλα μαρτυρικά μέρη που άνθρωποι δεν ξαναγυριζαν ποτε στις οικογένειες τους? Δεν έχεις επίσης ακούσει ότι υπήρχε απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τη δυση του ηλιου και οι άνθρωποι ήταν όντως κλεισμένοι σαν ποντίκια? Και επειδή και εγώ κουράστηκα να γράφω ένα έχω να πω ας ανοίξουμε κανένα βίβλο η ας παρακολουθήσουμε και κανένα ντοκιματερ αν το διαβασμα μας πέφτει βαρύ, έλα γιατί με αυτά που γραφονται εδώ μέσα μας έχουν πέσει τα μαλλιά!!!!!

  10. Εγω ένα θα πω, ένας Παπαδόπουλος μας λείπει για να στρώσουμε . Εγω αυτο π ξερω ειναι οτι πει Παπαδόπουλου φτιάχνει το πανεπιστήμια του Ζωγράφου κ αλλα ιδρύματα, οτι πήγε ρεύμα κ στο
    Πιο απομονωμένο χωριό,χτίστηκαν σχολεία κ εκκλησίες κ έφτιαξε δρόμους για ολα σχεδόν τα χωριά. Τωρα ολα τα αλλα τα ακούω βερεσε. Ασε π χάρισε κ δάνειο δε κομμουνιστή με εργοστάσιο ζυμαρικών τότε. Να τα λενε κ αυτα.

  11. Περήφανος που είμαι και εγώ από τον Νομό που έβγαλε αυτό το παλληκάρι.

  12. ρε μαλακα απο κατω εσυ ο παπαδοπουλος στη δικη μπελογιαννη ηταν ο ΜΟΝΟΣ που ΔΕΝ ΨΥΦΗΣΕ ΥΠΕΡ ΤΗς ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗς ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ…γιατι ο παπαδοπουλος ηταν πατριωτης κ καλος χριστιανος γι αυτο πεθανε φτωχος με λεφτα ουτε για την κηδεια του!!

  13. Η μονη λυση για να γινει επανεκκινηση της οικονομιας είναι η διαγραφη των χρεων, όπως ειχε κανει ο Παπαδόπουλος το 1968 με τα αγροτικα δανεια. Το ξερουν ολοι αλλα ο λογος που δεν το κανουν είναι ενας και μοναδικος: Eπειδη είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ της πατριδας.

  14. ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΟΛΟΥΣ,ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΩΡΑ

  15. Η ομιλια του απευθυνεται στο σημερα,σαν να μιλαει τωρα μου φαινεται.διεφθαρμενο το κοινοβουλευτικο συστημα λεει,σημερα τι ειναι?οσα λεει ισχυουν σημερα.τιποτα δεν αλλαξε απο τοτε.τελικα αποδειχτηκε,τον ελληνα τον βλαπτει η δημοκρατια.χουντα και παλι λοιπον.

  16. Ρε σεις, τι σύμπτωση…στις 30 Μαρτίου το 1952 εκτελείται μετά από δύο δίκες στημένες ο Νίκος Μπελογιάννης μέσα σε σφοδρή αντίδραση σημαντικών προσωπικοτήτων της τέχνης, της πολιτικής και του πολιτισμού όλου του κόσμου (Ο Πωλ Ελυάρ, ο Ζαν Κοκτώ, ο Ζαν-Πωλ Σαρτρ, ο Ναζίμ Χικμέτ, ο Πάμπλο Πικάσσο, ο Τσάρλι Τσάπλιν) …Στην πρώτη δίκη δικαστής ήταν ο ….αγράμματος Γεώργιος Παπαδόπουλος, που εντελώς τυχαία έμελλενα γίνει ο δικτάτορας της Αμερικανοκρατούμενης χούντας…

    1. Ο οποιος αγραμματος(συμφωνα με την δικη σου παντα κριση) Γεωργιος Παπαδοπουλος ητανε ο μοναδικος που μειοψηφισε στην δικη του Μπελογιαννη την θανατικη του καταδικη!!! Αφου ξεκινας να πεις κατι να τα λες ολα!!!

      1. ΠΑΝΤΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΤΟΥ. ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΠΛΥΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ

    2. ΕΝΩ Ο ΦΙΛΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ? ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ..

  17. Το 1984 μιλούσε για υπετροφικό και αναποτελεσματικό δημόσιο τομέα και για δημιουργία κομματικού στρατού. Το πόσο κακό έκανε η πασοκική λαίλαπα στη Χώρα όλοι οι λοιποί το καταλάβαμε το 2010

    1. Φίλε
      αυτός είναι ο πιό συνηθισμένος τρόπος που θα μπορούσε κανείς να περιγράψει το Πασόκ. Αν οι έλληνες ήταν Έλληνες και είχαν απάνω τους λίγο πετσί και νοιαζόντουσαν για την πατρίδα τους όσο νοίαζονται για την μαρμελάδα, σε πληροφρώ ότι κανένα Πασοκ δεν θα υπήρχε.
      Το Πασοκ το φτιάξαμε εμείς. Εμείς του δώσαμε οστά σάρκα και πνοή.
      Η μισή Ελλάδα ψήφισε τις άλλες “λεφτά Υπάρχουν” για να μας φέρουν στα μαύρα χάλια που έχουμε.
      Με αυτή την μισή Ελλάδα, που δεν καταλαβαίνει τι θα πει πατρίδα, νομίζεις ότι θα μπορέσουμε ποτέ να σηκωθούμε όρθιοι ;

  18. ΤΙ ΧΑΡΙΣΕ ΔΗΛΑΔΗ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΧΡΕΗ? ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΩΜΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ?

    1. Κανένας.
      Υπήρχε ανάπυξη. Το 1974 η Ελλάδα δεν είχε εξωτερικό χρέος.Ήταν ένα αμελητέο
      ποσό για την εποχή εκείνη και δεν είχε νταβατζήδες όπως έχουμε σήμερα.
      Σήμερα έχουμε χρεώσει και τα τρισέγγονά μας.

      1. Και μας φταίνε οι πολιτικοί που εμείς εκλέξαμε γι αυτό ;
        Φταίει ο Γιώργος που μας είπε “λεφτά υπάρχουν” κι εμείς πέσαμε απερίσκεπτα με την μούρη στην μαρμελάδα ;
        Δεν νομίζω mr Χαβούζα ! Τα θέλει ο ποπός μας και τα τραβάει !
        Είμαστε παλιόφαρα ρε !

    2. Εισαι ηλιθιος παλικαρι μου …
      Ο παπαδοπουλους ειχε τα αρχιδια και εφτιαξε μια Ελλαδα που δεν πειναγε .!!!!!!
      Λες να μην ξερει τι χαρησε ? χαρις σε αυτον λιμοκρονεις σημερα κ σου πηδανε την γυναικα ?
      Οχι φιλε μου , χαρις τους μαλακες ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ που εβαλες το χερακι σ κ τους ψυφισες κ σου βαλαν την ψωλη στο κωλο 😉

  19. O klassikos Ellinas me konti mnimi. Den tha allaxoume pote. Enw katigoroume tous Amerikanous pou kanoun ta praxikopimata stis xenes xwres (vlepe Oukrania, Livi, Aigipto, Siria, Iraq k.a) enw to ekanan stin xora mas me pioni ton Papadopoulo den paradexomaste tin alitheia. Tsiraki twn amerikanwn itan pou drouse ipogeia me tin CIA. Autoi oi anthropoi exoun prodosei tin Kipro stous tourkalades. XIPNATEEEE EPITELOUS!!!!!!!!
    Ysterografo: Thelooume kai simmaxia me tous Rossous tromara mas.

    1. Πρώτα μάθετε την πραγματική ιστορία μετά να μάθετε να γράφετέ ελληνικά
      και με να και να κρίνετε τον κάθε ηγέτη.
      Είναι τροπή να είστε Έλληνες και να γράφεται λατινικά και να γράφεται για την ιστορία, αυτήν που σας βολεύει

      1. Nai nai ta latinika eftexan twra. stamatiste tin ipokrisia kai deite tin ousia.
        Poia istoria eipa pou me volevei?? OLA MA OLA pou egrapsa einai gegota re file eleos vgale tis paropides.

        1. Αν ήξερες Ιστορία θα γνώριζες ότι η κυβέρνηση Παπαδόπουλου “έπεσε” στις 17 Νοεμβρίου 1973, και η εισβολή στην Κύπρο έγινε στις 20 Ιουλίου του 1974 όπου προσωρινός κυβερνήτης της Ελλάδας ήταν ο Ιωαννίδης τον οποίο είχαν ορίσει ως κυβερνήτη της Ελλάδας οι μεγάλες δυνάμεις.. Επομένως δεν την πρόδωσε ο Παπαδόπουλος την Κύπρο. Εσύ λοιπόν πρέπει να βγάλεις τις παρωπίδες και να καθίσεις να διαβάσεις να μάθεις ιστορία.

    2. Την Κύπρο την έχασε εν αγνοία του και μόνος του ο παπα-Μακάριος με μία και μόνο δική του κίνηση. Όταν έδωσε το ΟΚ στην Ρωσία να χρησιμοποιήσει κάποιες βόρειες βραχονησίδες προς ανεφοδιασμό του στόλου της, εν μέσω ψυχρού πολέμου. Η Αμερική για τον λόγο αυτό ανέθεσε υπο επιβλεψή της την επιχείρηση εισβολής στην Τουρκία ΚΑΙ κανένας έλληνας πολιτικός ή μέλος της χούντας δεν είχε σχέση αλλά ούτε και θα μπορούσε να έχει με την υπόθεση αυτή. Ούτε και ο Κισσινγκερ δεν είχε σχέση με την κατοχή της Κϋπρου. Ηταν αυτόματη διαταγή απο το US Pentagon. Όσο η Αμερική δεν θα αισθάνεται ασφαλής με ην Ρωσία, τόσο θα έχουν τους Τούρκους να την κρατάνε όμηρο. Τα πισωγυρίσματα και τα τρεναρίσμαα που κάνουν οι Τούρκοι γίνονται κατ’ εντολήν των ΗΠΑ.
      Μην γράφετε ότι σας ερμηνεύει η φαντασία σας, Μην ισχυρίζεστε ότι ακούσατε ή ότι σας έκανε εντύπωση λόγω αγνοίας.

    3. ΨΑΞΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΒΛΗΤΟ.

      1. Κομματόσκυλο δεν υπήρξα ποτέ κι εχω αφήσει εντολή όταν πεθάνω να με τσουβαλιάσουν σε μπλέ τσουβάλι με άσπρες ρίγες.
        Αριστερά βλήτα βλέπει η φαντασία σου μόλις ενοχληθεί απο την αλήθεια.
        Οι μάγκες σκέπτονται χωρίς φανατίλα.

  20. O klassikos Ellinas me konti mnimi. Den tha allaxoume pote. Enw katigoroume tous Amerikanous pou kanoun ta praxikopimata stis xenes xwres (vlepe Oukrania, Livi, Aigipto, Siria, Iraq k.a) enw to ekanan stin xora mas me pioni ton Papadopoulo den paradexomaste tin alitheia. Tsiraki twn amerikanwn itan pou drouse ipogeia me tin CIA. Autoi oi anthropoi exoun prodosei tin Kipro stous tourkalades. XIPNATEEEE EPITELOUS!!!!!!!!
    Ysterografo: Thelooume kai simmaxia me tous Rossous tromara mas.

  21. ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ……..ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΦΥΛΑΚΗ….ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΑΤΩΜΑ….ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ…..ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΑΜΝΗΣΤΕΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ……ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ Η ‘ΑΡΣΑΚΕΙΑΔΑ’ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ……Η ΕΛΛΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΜΕΤΑΞΑ…..ΟΧΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.

  22. βαλτο εξωφυλο ρε χιο να μην μεινει ουτε φυλο απουλητο!!!!!!καντο πρωτοσελιδο να το κορνιζαρω ρε πουστη μου …να γινει πολεμος,,,!!!

  23. h αγροτια σε ευγνομονει γεωργιε παπαδοπουλε διοτι της εδωσες τη δυναμη κ τη βοηθεια να ανναγενηθει απο τις σταχτες της….Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ

  24. Ο/Η Για όσους νόμιζα ότι πρώτος λαϊκιστής ήταν ο Αντρέας λέει:

    Αυτό το αμόρφωτο σκουλίκι, ο πράκτορας των αμερικάνων κατέστρεψε την χώρα μας

    1. ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΟΟΣΑ

      ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ…

      ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΑΛΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ

      Hellenic General Government Gross Public Debt, as a percent of nominal GDP:

      1970 — 17.4%

      1975 — 18.3%

      1980 — 22.6%

      1985 — 47.2%

      1990 — 89.0%

      1995 — 108.7%

      2000 — 103.2%

      2005 — 109.1%

      2011 — 159.0%

      2013 — 175.1%

      Source: Analytical Databank, OECD

      Το ελαχιστο χρέος επι Χουντας μπορουσε να αποπληρωθει ανετα λογω τεραστιας αναπτυξης.

      1. γράψε και πόσα έφαγε το σκουλήκι ο παπαδόπουλος,
        και οι φίλοι του οι στρατόκαυλοι,
        όχι μόνο οτι σας συμφέρει φασίστες,
        και γράψε με μικρά βλήμα

        1. εσύ μιλά καλύτερα έχετε γίνει μάγκες του πληκτρολογιου όλοι σας

        2. Για πες μας εσυ ποσα εφαγε που απ οτι φαινεται γνωριζεις.Δες το ταξιαρχο Στυλιανο Παττακο,που ουτε ψωμι δεν εχει να φαει και δες καποιους αλλους.Να μαθεις να σεβεσαι στη ζωη σου.

        3. Σέ Ιταλούς απευθύνεσαι ρέ αριστερό βλήτο καί τούς αποκαλείς φασίστες;Εχεις καταλάβει ότι βρίσκεσαι στήν Ελλάδα βλάκα;Ούτε ξέρετε τί γράφεται τούβλα.Μάς τά έχετε κάνει τσουρέκια μέ τούς ναζί καί τούς φασίστες πού βλέπετε στόν ύπνο σας πιθηκέμποροι.

  25. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΗΓΕΤΗΣ.(ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΣ ΦΥΣΙΚΑ..ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ) ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΝΑΙ.ΗΡΩΑΣ ΝΑΙ.ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ΄΄ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΝΑΙ. ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΘΕ ΑΓΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑΙ.ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ,ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΄΄ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ΄΄ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΞΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

  26. τωρα τετοια ωρα τετοια λογια ποσοι θα πουνε που σαι παπαδοπουλε πουσαι μεταξα που σαι πλαστηρα τωρα στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτη τσιμπησε ο ελληνας το τυρι του ανδρεα παπανδρεου το αθανατο δημοσιο κ φτασαμε εδω που φτασαμε

    1. Είσαι πολύ κοντά στην λύση αλλά λίγο απέναντι.
      Δεν έφταιγε ούτε ο Ανδρέας ούτε ο γιός του ούτε το τυρί ούτε τα λεφτά υπάρχουν.
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΦΑΛΟ-ΛΑΟΣ !

Comments are closed.