ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ 14!!! Η ΔΕΗ “ξεπουλά” 500.000 καλοπληρωτές καταναλωτές σε άλλες εταιρίες!!

Κοινοποίηση:
9

Σε φάση αναδιοργάνωσης βρίσκεται η ΔΕΗ λόγω έντονου ανταγωνισμού που δέχεται από τις άλλες εταιρίες του κλάδου, αλλά και να επιταχύνει τη μείωση του μεριδίου της στην αγορά λιανικής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση της ΔΕΗ έχει έτοιμο προς πώληση, το χαρτοφυλάκιο 500.000 καταναλωτών που ηλεκτροδοτούνται και έχουν σύμβαση προμήθειας ρεύματος με την εταιρεία και αναμένει τις αναγκαίες νομοθετικές ρυθμίσεις της κυβέρνησης προκειμένου να προχωρήσει ο διαγωνισμός. Οι κατηγορίες των καταναλωτών θα προέρχονται από τη χαμηλή και μέση τάση και θα πρόκειται για συνεπείς πελάτες ως προς την πληρωμή των λογαριασμών τους.

Πρόκειται για μία άσκηση αρκετά δύσκολη, καθώς από τη μία πλευρά η ΔΕΗ δεν θέλει να χάσει τους «καλούς πελάτες», αλλά από την άλλη όμως είναι δεσμευμένη από τις μνημονιακές συμφωνίες να περικόψει δραστικά το μερίδιό της στην αγορά.

Πως θα γίνει το “ξεπούλημα”

Βέβαια ερωτηματικά προκύπτουν σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα υποχρεωθούν οι συγκεκριμένοι πελάτες να αλλάξουν προμηθευτή ρεύματος και το αν θα υπάρχει και ποιο θα είναι το δικαίωμα υπαναχώρησης τους από τη νέα σύμβαση. Επίσης αδιευκρίνιστο παραμένει αν θα δοθεί κίνητρο στους καταναλωτές να δεχτούν ή όχι την αλλαγή  προμηθευτή ενώ άγνωστο, παραμένει αν θα το αποδεχτεί το υπουργείο Ενέργειας ΠΕΝ και φυσικά αν το δεχθούν οι δανειστές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. εδώ το κλεπτο – δημιοκρατικό τόξο χάρισε τα κρατικά διόδια των Ε.Ο. (που είναι ζεστό ανέξοδο κρατικό χρήμα) στους κολλητούς ιδιώτες, σε ΔΕΗ, ΟΤΕ και ΕΥΔΑΠ θα κόλλαγαν ;;;;;;

  2. Τα μισά κοινωνικά τιμολόγια σε ιδιώτες.Άλλο που δεν θέλουν οι ιδιώτες να μην αποδίδουν τα λεφτά στη
    ΔΕΗ λέγοντας ότι τους χρωστάνε κάποιοι που τους δώσανε με το ζόρι.
    Εκεί να δεις τι θα γίνει μετά με τους κακοπληρωτές.
    Όλοι στο κόλπο είναι.

Comments are closed.