Μεγάλες αλλαγές στα διόδια – Πως θα πληρώνουν οι οδηγοί

Κοινοποίηση:
bffd57475c58b0d19b5be39541f1c5f6_XL

Έρχονται μεγάλες αλλαγές στα διόδια σύμφωνα με το νέο σχέδιο του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, το οποίο θα τεθεί σε εφαρμογή μέσα στο 2018.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης μίλησε σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη “Καλημέρα Ελλάδα”, και τόνισε πως μέχρι το τέλος του έτους θα γίνει ο διαγωνισμός για το νέο σύστημα διοδίων.

 

Σύμφωνα με αυτό οι οδηγοί θα μπορούν να πληρώσουν τα διόδια και μέσω κινητού τηλεφώνου, κατεβάζοντας την ειδική εφαρμογή που θα δημιουργηθεί. Μέχρι το τέλος του χρόνου ο διαγωνισμός και μέσα στην επόμενη χρονιά να το έχουμε εφαρμόσει σίγουρα στην Εγνατία», είπε ο κος Σπίρτζης.

 

Περιγράφοντας στον ΑΝΤ1 πως θα λειτουργεί το νέο σύστημα τόνισε πως «θα έχουμε μια συσκευή ή μια εφαρμογή στο κινητό, με την οποία θα χρεωνόμαστε για τα χιλιόμετρα που διανύουμε».

 

Επεσήμανε ακόμα πως οι τιμές των διοδίων δεν θα αλλάξουν, το σύστημα θα ισχύσει σε όλες τις Εθνικές Οδούς, όμως για την Αττική Οδό θα πρέπει να υπάρξει κάποια άλλη χρέωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΟΝΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ…….! ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥΣ………

Comments are closed.