Μα πόσο ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ είναι πια;;; Ήμαρτον κύριε! Πρωθυπουργός για κλάματα! ΔΕΙΤΕ μούρη στην πρεμιέρα ταινίας με την Μπέττυ! (φωτο)

Κοινοποίηση:
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μαζί με την σύντροφο του Μπέττυ Μπαζιανα  και τον Γερμανό πρέσβη στην Αθήνα, Γενς Πλέτνερ παρακολούθησαν την προβολή του τελευταίου φιλμ του Παντελή Βούλγαρη με τίτλο «Το τελευταίο σημείωμα», Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Στην εν Αθήναις επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του Παντελή Βούλγαρη, «Το τελευταίο σημείωμα», που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής, έδωσε απόψε το «παρών» ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μαζί με τη σύντροφό του, Μπέττυ Μπαζιάνα.

t1

Μαζί τους ήταν και ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, καθώς και ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα, Γενς Πλέτνερ.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μαζί με την σύντροφο του Μπέττυ Μπαζιανα παρακολούθησαν την προβολή του τελευταίου φιλμ του Παντελή Βούλγαρη με τίτλο «Το τελευταίο σημείωμα», Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
Η ταινία είναι βασισμένη στην πραγματική ιστορία των 200 αγωνιστών που εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς στην Καισαριανή την 1η Μαΐου του 1944 ως αντίποινα για την εκτέλεση του στρατηγού Κρεχ στους Μολάους Λακωνίας. 

Η επίσημη πρεμιέρα της πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη, στο ιστορικό σινέ «Ολύμπιον», και έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από το κοινό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΑΠΟΡΩ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ. ΓΕΛΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

  2. ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΟΧΙ ΣΑΝ ΘΕΑΤΗΣ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ.

Comments are closed.