ΜΑΥΡΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ για το Ελληνικό ποδόσφαιρο! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΥΛΟ στο Αστέρας Αμαλιάδας – Ηρόδοτος (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Xylo6

Τρομέρα πράγματα στην Αμαλιάδα σε αγώνα για την Football League 2! Ο Αστέρας φιλοξενούσε τον Ηρόδοτο και στο ημίχρονο του αγώνα (χωρίς σκορ) οι οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν στον προπονητή και τους παίκτες των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα να μην βγουν ποτέ στο δεύτερο ημίχρονο όπως και οι διαιτητές.

Την συγκεκριμένη επίθεση την κατήγγειλε μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook ο Ηρόδοτος ο οποίος ανέβασε και φωτογραφίες από τα γεγονότα, ενώ οι παράγοντες των Κρητικων λίγο αργότερα κατήγγειλάν ότι οι οπαδοί του Αστέρα δεν επέτρεψαν τα ασθενοφόρα να πλησιάσουν στο γήπεδο προκειμένου να παραλάβουν τους τραυματίες!!!

Xylo6
Xylo5
Xylo4
Xylo3
Xylo2
Xylo1

gazzetta.gr

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΟΥΤΕ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ !!!!!!! ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ Σ’ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΩΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!

Comments are closed.