Μαρινάκης: “Θα είμαι στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια. Ολη αυτή η λάσπη δεν μας αγγίζει. Οι βρομιάρηδες θα πρέπει να ανησυχούν. Θα τα ακούσετε και θα τα δείτε όλα με χαρτιά. Με αποδείξεις!”

Κοινοποίηση:
marinakis2

“Πιστεύω ότι είμαστε μέσα στους στόχους μας, το αποδείξαμε και σήμερα μέσα στο γήπεδο και προχωράμε. Ελπίζω να έχουμε και μία καλή κλήρωση στο Europa League. Αν είχαμε τους ίδιους βαθμούς με την Γιουβέντους θα περνάγαμε. Αυτό θα γινόταν γιατί σε δύο παιχνίδια με την Γιουβέντους αποδείξαμε ότι το αξίζαμε. Η πρόκριση χάθηκε στο Μάλμε.

Είδαμε ότι στο Μάλμε χάσαμε για συγκεκριμένους λόγους. Ολοι οι φίλαθλοι το είδαν και δεν θέλω να πω περισσότερα, Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα. Θα πρέπει να κερδίσουμε τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της χρονιάς. Θα συγκεντρωθούμε και θα γίνουν μετεγγραφές, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Και κάτι τελευταίο. Ο Μαρινάκης θα είναι στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια. Ολη αυτή η λάσπη δεν μας αγγίζει. Οι βρομιάρηδες θα πρέπει να ανησυχούν. Θα τα ακούσετε και θα τα δείτε όλα με χαρτιά. Με αποδείξεις. Θα το δείτε σύντομα σε συνέντευξη Τύπου. Κάτι τέτοιο δεν θα έχει ξαναγίνει. Σήμερα τη νίκη αυτή την αφιερώνουμε σε έναν δικό μας άνθρωπο, τον Κούλη Δουρέκα.” τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την νίκη επί της Μάλμε με 4-2.

Διαβάστε επίσης:

ΤΕΛΙΚΟ: Ολυμπιακός – Μάλμε 4-2! Σκόραρε και ο Μήτρογλου! Στο Europa League οι “ερυθρόλευκοι”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Κράξτε βρομιαρηδες,κραξτε τωρα που μπορειτε.
    Σας βλεπω με υπογλώσια ολους……

  2. Οι φυλακισμένοι του κορυδαλλού άλλαξαν στολές… ήδη οι ρίγες έγιναν κόκκινες… τιμής ένεκεν!!!! έτσι θα είναι για πολλά χρόνια στον ολυμπιακό ο Φαταούλ.. απορώ με τους γαύρους που τον πιστεύουν όμως!!!! Όλη η οικουμένη έχει αποδείξεις πως ο Μαρινάκης εμπλέκεται, και για τα καλά σε όλα τα σκάνδαλα του ελληνικού ποδοσφαίρου.. Να μην πούμε για τον Κόκκαλη, που κι αυτός τα έστηνε, αλλά ο Μαρινάκης έχει μέχρι και συνομιλίες από τον κοριό της ΕΥΠ!!! Και οι γαύροι χαμπάρι.. είναι σαν την παροιμία που λέει, το ξέρει ο κερατάς, και δεν το ξέρει ο ΄΄μαμιάς΄΄!!!!!!

  3. ΡΕ ΚΑΚΕΤΣΗ ΠΟΣΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΠΡΗΣΤΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΓΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΛΕΕΙ ΑΣΗΝΑΡΤΗΣΙΕΣ.

  4. Μονο ο χαρος να μην σε παρει νωρις μπουλη και χασουμε τα αστεια σου ειναι πολυ χαριτωμενα

  5. Ετοιμάσου για τον Κορυδαλλό, χοντροβούβαλε.

  6. Ο Κορυδαλλος εχει επιτιμο προεδρο τον Μελισσανιδη και τωρα που ζοριζουν τα πραγματα με κατι ισολογισμους απο την φιφα και για τους ευρωπαιους και κατι ξεπουληματα στην Θεσσαλονικη προβλεπω να κανει ωραια παρεουλα με Αλαφουζο και Σαββιδη.

  7. Ο/Η Νυχτερινός Αστρανάφτης (ανάβω τα αστέρια το βράδυ) λέει:

    Τον βλέπω τον μπουχέσα πολύ σύντομα πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Κορυδαλλού!

  8. Για ποια χαρτιά μιλάει ; Όλη η Ευρώπη βουϊζει για τα έργα του, που έχουν καταστήσει το ελληνικό πρωτάθλημα το χειρότερο και πλέον αναξιόπιστο στον κόσμο.

Comments are closed.