Εθνική ντροπή: Απάτριδες και ανίκανοι πολιτικοί εξευτέλισαν την παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Αστυνομοκρατία χουντικών καθεστώτων στο Σύνταγμα. Ο κόσμoς τους γύρισε την πλάτη. Τρίζουν τα κόκκαλα των οπλαρχηγών της επανάστασης (Φωτορεπορτάζ – makeleio.gr)

Κοινοποίηση:
parelasi7

Με τη μαθητική παρέλαση σε συνθήκες αστυνομοκρατίας λατινικών καθεστώτων χούντας και στέρησης ατομικών ελευθεριών, άνοιξε σήμερα το πρωί η αυλαία των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, οι οποίες θα ολοκληρωθούν με τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα.

Απάτριδες μειοδότες πολιτικοί καγκέλωσαν το Σύνταγμα με κλούβες των αντιπαθέστατων Σωμάτων Καταστολής. Των ΜΑΤ και ΜΕΑ που περιμένουν τα ψίχουλα των Τσολάκογλου ως επιβράβευση των υπηρεσιών στο καθεστώς. Καθημερινά τα πολιτικά ανδρείκελα γίνονται όλο και πιο μισητά.

Δείτε το ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ του MAKELEIO.GR για να φρίξετε πως κατάντησαν από το φόβο τους τις Μεγάλες Εθνικές Εορτές του Γένους. Μέχρι να τις καταργήσουν

parelasi1 parelasi2 parelasi3 parelasi4 parelasi5 parelasi6 parelasi7 parelasi8\

 

Πρώτη ανάρτηση 24.3.14 15.58

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

40 Σχόλια

  1. Η σημαία του σύγχρονου ελληνικού κράτους εμπεριέχει Εβραικό Αιρετικό σύμβολο.

    Κάθε Έλληνας αριστερός και δεξιός είναι εχθρός της αρχαίας Ελλάδας.

    Τιμή μας σαν Αληθινοί Έλληνες να πολεμήσουμε σε πεδίο μάχης

    αντρίκια τους Αιρετικούς Εβραιοέλληνες του Αραμαίου Γιέσουα.

    Κατουρώ την π…η Εβραική σημαία του Νεοελληνικού ψευδοκράτους σας.

    Αναρχικοί και φασίστες είσαστε όλοι το ίδιο για τα τάγματά μας.

  2. ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ. Ε ΡΕ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ.

  3. καγκελα στηνουν στις παρελασεις….
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΓΚΕΛΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ
    ΚΑΙ ΘΑ ΑΤΙΜΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ..

  4. Πιστεύω ότι αυτή η κυβέρνηση μας αξίζει, γιατί εμείς είμαστε χειρότεροι από αυτούς που μας κυβερνούν. Και επειδή αυτοί μας δέρνουν και μας κλέβουν και δεν ντρέπονται, πρέπει να ντρεπόμαστε εμείς που τους ψηφίζουμε!

  5. ΟΙ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΝΑ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΒΥΖΟΜΠΑΛΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΤΑΚΤΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗ.
    Η ΨΥΧΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΝΗΜΑ ΤΩΝ ΓΛΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΥΖΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ.
    ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΒΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ , ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ,ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΛΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ “ΝΤΑ”.

    1. ελα βρε νουμερο ακροδεξιουλη . Αμα σου καθοταν κανενα κωλαράκι τότε θα βλέπαμε αν θα έγραφες τετοια σχόλια , μαλάκα , εισαι 100 χρονια πίσω. Το θεμα ειναι να κανουν παρέλαση οι Ελληνιδες , να μην είναι σπίτια τους . Σιγα μην σε ρωτησουμε για το τι θα βαλουν οι κοπελες.

  6. Ο υπουργός της εβραιοκίνητης κυβέρνησης σαμαρά,
    θα διατάξει το συριζαίο γυμναστή δημόσιο υπάλληλο,
    να διατάξει το παιδί μου στην παρέλαση.
    Κι’ εγω αυτό το θέλω πολύ.

  7. Η επανασταση εγινε ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ & ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!

    Τα κοκκαλα τριζουν γιατι προδωσαμε την πατριδα μας!!!

    Την παραδωσαμε στην δυτκους με την παραμυθα της ΕΕ!!!

    Προδωσαμε τα κοκκαλα των προγονων μας με τον να προδιδουμε την Πιστη μας στον Χριστο (βλεπε χαιτες)

    Ειμαστε ολοι προδοτες απο αφελεια ή και ενυσυνειδητα!!!

    Ας αλλαξουε πρωτοι εμεις και μετα να ζηταμε απο τους πολιτικου!!!

  8. χωρις εθνικη κυριαρχια τι παρελαση να κανουν οι μαθητες κι ο στρατος???
    ειμαι υπερ της δημοκρατιας,αλλα οταν αυτα τα τιποτενια ατομα την πατανε,θελω το θανατο τους !

  9. αυριο συνεχιζεται η παρελαση της βορειας κορεας

  10. πουτάνας γιοι αστυνομικοί. Προδότες και δοσίλογοι. ΤΟΥΡΚΟΜΠΑΤΣΟΙ !

  11. Χωρίς να είμαι χουντικός, σας διαβεβαιώνω οτι ποτέ επί επταετίας δεν υπήρξε αυτό το αίσχος, σας προκαλώ δείξτε μια αντίστοιχη φωτογραφία ή βίντεο της εποχής εκείνης. Όλοι οι γονείς ήταν δίπλα στον Παττακό και τον Μακαρέζο και όχι 3 χιλιόμετρα μακριά από τους πραγματικούς σημερινούς φασίστες.

  12. Οι λαλάκες οι γονείς φταίνε που στέλνουν τα παιδιά σε παρέλαση μόνο για τους επισήμους ….Αίσχος !
    Οι γονείς είναι σαν τους λεπρούς , απομονωμένοι .
    Να μην πάει κανένα παιδί σε τέτοια παρωδία για να ξεφτυλιστούν όλοι οι δωσίλογοι πολιτικοί ! Και τα παιδιά όταν περνούν από μπροστά τους να ανοίγουν την δεξιά παλάμη προς τα αυτούς ….

  13. Αν σηκωνόντουσαν από τον τάφο πρώτα θα μακέλευαν τους γεννίτσαρους της Χρυσής Αυγής και έπειτα τους δυνάστες μας.

    1. “Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους”
      Αν σηκωνόντουσαν από τον τάφο πρώτα θα μακέλευαν τους γεννίτσαρους της διεθνιστικής απάτριδης αριστεροδεξιάς και έπειτα τους δυνάστες μας.

  14. τι τις θελετε τις παρελασεις εθνοκαπηλοι . ο βακαλεος εχει 20 ευρω το κιλο .δουλεψτε να παραγετε να φατε μικροαστοι

  15. Κύριοι κάνετε μεγάλο λάθος, επι χούντας ο λαός πλημμύριζε τους δρόμους και χειροκροτούσε και προσερχόταν αυθόρμητα.Τώρα τα υπόλοιπα που λένε είναι για κατανάλωση αφελών.

  16. ΕΛΠΙΖΩ κάποια στιγμή να βγει κάποια ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (βλέπε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ π.χ.)……

    Μετά να ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ από ΟΛΟΥΣ τους ΒΟΛΕΥΤΕΣ την αστυνομική συνοδεία και να τη ρίξει στους δρόμους για προστασία του λαού.

    Μετά να ΚΥΚΛΟΦΩΡΟΥΝ (αν) οι ΒΟΛΕΥΤΕΣ στους δρόμους ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΟΔΙΑ και……

    ΤΟΤΕ και ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ, θα ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ.

    ΖΩ γι’αυτή την ΙΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ.

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

  17. Σε λιγο που θα κατεβει η ΄αρκουδα’ να δουμε κυριοι κυβερνητες το κ@λ@ σας. Τεμεναδες θα της κανετε θελοντας και μη..Να δουμε ποσο μαγκες θα ειστε τοτε, οχι με το αντριλικι σας που δεν υπαρχει, αλλα ποσο μαγκες θα ειστε με την υποτιθεμενη διπλωματια της μερκελ και του μπαμια ομπαμα και της εβραιομασσονιας που βελτιωνει με βαση τα λεγομενα σας την πορεια της Ελλαδας ΜΑΣ, αλλα στην ουσια κατακρεουργει την γεωστρατιγικη θεση, τα συνορα, τις αξιες,τα ιδανικα, τα πιστευω ενος πολυπαθου αλλα πανω απο ολα υπερηφανου λαου..
    …Εγω δεν ειμαι πολυ θρησκος, δεν παω στην εκκλησια συχνα, αλλα κθε βραδυ κανω το σταυρο μου για μενα αλλα πανω απο ολα για τη χωρα αυτη που εσεις ολοι θελετε να την αφανισετε…Και οπως λεγαν και καποιοι, που ομοιοι τους δεν θα υπαρξουν ξανα…ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ..

    1. ΦΙΛΕ ΙΟΑΝΝΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΓΛΥΦΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΡΚΟΥΔΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΥΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ.ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΑΛΒΑΝΟΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΤΣΑΜΠΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ

  18. ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ..ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΕΝΑ ΠΡΙΒΕ ΠΑΡΤΑΚΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ”ΕΛΙΤ΄΄ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΡΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΚΥΛΩΤΕΣ…..ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΩΝ ΜΑΤ,ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΚΟΨΕΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ…ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΜΕΤΟ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ…ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΘΗΚΙΑ,ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΥΠΟΜΟΝΗ..

    ΠΑΤΡΙΔΑ,ΤΙΜΗ,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…

  19. Είναι πολύ απλό να κάνουν παρέλαση μακριά από τους τιμητικούς προδότες της Ελλάδος. όπως γράφουν για πριβε παρέλαση, να πάρουμε τα παιδιά μας από αυτήν την παρέλαση, και να γίνουν η παρέλασης στα σχολεία, τους δήμους, να τα χαρούμε εμείς, και όχι να νοικιάζουμε τα παιδιά μας για να λένε αυτοί η δωσίλογοι πως κάνουνε παρέλασης γιατί τιμούν τα Ελληνικά έθιμα, να μην επιτρέψουμε κανέναν πολιτικάντη να βρεθεί σε αυτήν την παρέλαση, και αυτά τα παιδιά που θα τα αναγκάσουν να κάνουν παρέλαση σε αυτούς τούς προδότες, και όταν τα παιδιά φτάνουν στην δήθεν τιμητική εξέδρα να τούς μουτζώνουν όσους βρίσκονται εκεί, και τότε να δούμε τη θα πουν στους αιρετούς δημόσιοκάφρους του συστήματος

  20. Σίγουρα αυτή δεν είναι η Πατρίδα μου.Είναι ένα κατασκευασμένο ανοσιούργημα κάποιων “διορισμένων” “ραββίνων” σε συνεργασία με τους “νεοφιλελεύθερους” και “αντιρατσιστές” τάχα μου νενέκους συνεργάτες τους.Αυτό που ΔΕΝ ξέρουν όμως αυτά τα ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΕΒΡΑΙΟΓΡΑΙΚΥΛΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ,ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΟΥΦΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΑΛΠΩΡΗ ΤΩΝ ΜΠΡΑΒΩΝ ΓΑΜΙΑΔΩΝ ΤΟΥΣ

  21. Tελικά έκαναν και τις παρελάσεις πριβέ, μόνο για αυτούς και μερικούς δημοσιογράφους για να μας δείξουν ότι όλα πάνε καλά. “ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΩΡΕ ΚΙΟΤΗΔΕΣ”

  22. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΒΛΑΔΗΜΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΤΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…

    1. Έτοιμος να πουληθείς δωσίλογε ε, δεν μπορείς χωρίς την ξένη (κα)μπότα;

      1. ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΧΟΝΤΡΑ

  23. ειναι μετρα ασφαλειας για την αμεριστη συμπαρασταση του λαου στο εργο της δωσιλογικης κυβερνησης των μαγγιωρων τυπου ντινοπουλου

  24. Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ

    Α Ν Θ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ

    Π Α Ρ Α Σ Ι Τ Α

    Ε Φ Ι Α Λ Τ Ε Σ

    Τα πολιτικά ανδρείκελα που “κυβερνούν” την πατρίδα μας, δεν ξεφτιλίζουν μόνο την ιστορία και τους αγώνες των ηρώων μας..

    Ξεφτιλίζουν και τις δικές μας ζωές, των παιδιών μας!

    Με κάθε τρόπο και ευκαιρία. Καθημερινά.

    Πρέπει να καταλάβουμε, πως όσο υπάρχει αυτό το εξαιρετικά σάπιο πολιτικό σύστημα της “μεταπολίτευσης”, η πατρίδα μας θα ξεπουλιέται, θα εξαθλιώνεται, θα εκμηδενίζεται.

    Είναι στο χέρι μας να πετάξουμε όλα αυτά τα σκουπίδια για να ξεβρομίσει ο τόπος ή να τ’ αφήσουμε να υπάρχουν, και η βρώμα & δυσωδία τους να συνεχίσει να μας πνίγει.

    Πρέπει να περάσουμε από τα λόγια.. στις πράξεις!

    Δεν έχουμε άλλα περιθώρια.

  25. ΜΗ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΠΗΓΕΝΤΑΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΛΙΤΕΡΑ,ΑΛΕΙΩΣ ΚΑΘΙΣΤΕ ΝΑ ΥΜΝΗΤΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΘΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ.ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΗΓΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙ Χ Ο Υ Ν Τ Α Σ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ.

    1. Αυτό που γράφεις είναι ότι πιο ΕΥΣΤΟΧΟ έχω διαβάσει. Οι παρελάσεις γίνονται για να τιμούμε τους ήρωες που μας απελευθέρωσαν και σκοτώθηκαν για την πατρίδα και ΟΧΙ τα τομάρια τύπου Charles με τις Γερμανίδες γυναίκες… αϊ σιχτίρ…

    2. ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.ΚΑΛΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΑΝΟΙΧΤΕ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

  26. Πότε θα κάμει ξαστεριά,
    πότε θα φλεβαρίσει,

    να πάρω το ντουφέκι μου,
    την έμορφη πατρόνα,

    να κατεβώ στον Ομαλό,
    στη στράτα του Μουσούρου,

    να κάμω μάνες δίχως γιους,
    γυναίκες δίχως άντρες,

    να κάμω και μωρά παιδιά,
    να κλαιν’ δίχως μανάδες,

    να κλαιν’ τη νύχτα για νερό,
    και την αυγή για γάλα,

    και τ’ αποδιαφωτίσματα
    τη δόλια τους τη μάνα..

  27. Εσύ (γενικά αναφέρομαι) άμοιρε δάσκαλε και καθηγητή, που ετοίμασες το τμήμα σου να παρελάσει με υπερηφάνια μπροστά απο τους ηθικούς αυτουργούς της καταστροφής της χώρας μας, εσύ δεν ήσουν που έκανες κατάλληψη στα γραφεία του υπουργού παιδείας διαμαρτυρόμενος για τις απολύσεις συναδέλφων σου?? Ωραία. Με το πέρας της παρέλασης πάνε να πάρεις και την απόλυσή σου.. βλάκα.. ε βλάκα…Aπο την μία το παίζεις μαγκάκι και επαναστάτης και απο την άλλη στήνεσαι στα τέσσερα και σύ.

  28. ΕΤΣΙ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ!!!!ΠΟΥ@ΤΣΑ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΕ ΟΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΑΓΙΑ!!!

  29. Έχουμε γίνει ένα κράτος ΞΕΦΤΙΛΑ!!! 🙁

    ΠΟΥ σκ@τά είναι τα παλιά τα χρόνια που πήγαινες στην παρέλαση για να καμαρώσεις το παιδί σου και να αισθανθείς κι εσύ περήφανος?

    Τώρα ΠΟΙΟΝ να καμαρώσεις?

    ΟΛΑ τα ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ στην εξέδρα?

    Αϊ στο διάολο – μας καταντήσατε άβουλα Ελληνόφωνα όντα!

    Βρε……..

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    1. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ. ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΑ ΤΡΟΛΛΑΚΙ ΤΗΣ ΒΑΖΕΙ. ΕΝΑΣ ΑΠΛΥΤΟΣ ΑΝΑΡΧΑΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΟΠΟΥ ΔΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΖΟΥΠ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ(ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΛΕΙΔΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ). ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΨΕΙΦΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΙ.

Comments are closed.