“Μαγειρεύει” Αττίλα στην Κριμαία με οδηγίες από τα “γεράκια” ο Νταβούτογλου που “πετάει” για Κίεβο!

Κοινοποίηση:
davutoglou-ahmet

Στην Ουκρανία μεταβαίνει για “επαφές” ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου.

Ο Νταβούτογλου, που θα το παίξει “σωτήρας” των Τατάρων της Κριμαίας-Τούρκους όπως τους αποκαλεί-  από τους “κακούς” εισβολείς τους Ρώσους, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Το πρωί είχα μια τηλεφωνική συνομιλία με τον υπουργό Εξωτερικών της Ουκρανίας, με τον νέο υπουργό Εξωτερικών. Πρώτα ο Θεός, το απόγευμα θα επισκεφθούμε το Σούμεν και από κει θα πάμε στην Ουκρανία. Εκεί θα συναντηθούμε με όλες τις πλευρές. Παρακολουθούμε από κοντά ιδίως τις εξελίξεις στην Κριμαία. Πέρα από τον Ουκρανό υπουργό, είχαμε μια συνομιλία και με τον Πολωνό υπουργό Εξωτερικών μετά από αίτημα του ιδίου. Είμαστε σε στενή επαφή με όλες τις εμπλεκόμενες χώρες. Εάν χρειαστεί θα επικοινωνήσω τηλεφωνικώς με τους ομολόγους μου».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ποιος “πρωτα ο θεος” ρε τσουτσουν φερετζε;

  2. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΑΖΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΤΟ 74 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΑΝ ΤΩΡΑ ΛΟΓΩ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ (ΕΝΡΝΤΟΓΑΝ) ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΚΟΤΙΑ. Ο ΓΕΡΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΚΑΚΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ….

Comments are closed.