Μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε δύο γυναίκες στο Εφετείο; Τι καταγγέλλεται από το πρωί σε κανάλια και νταβατζοφυλλάδες

Κοινοποίηση:
xa_diki_

Επίθεση δέχθηκαν από μέλη της Χρυσής Αυγής, όπως υποστήριξαν, δύο γυναίκες, μία εκ των οποίων είναι δικηγόρος της πολιτικής αγωγής στη δίκη της οργάνωσης. Όπως κατήγγειλαν, η επίθεση έγινε μόλις κατέβηκαν από το τρόλεϊ επί της οδού Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

 

Οι δύο γυναίκες πανικόβλητες φώναξαν στον οδηγό να κλείσει την πόρτα αλλά ήταν αργά, με αποτέλεσμα να δεχθούν άγρια επίθεση. Η μία δέχθηκε μπουνιές και κλωτσιές στη μύτη και η δεύτερη στο στόμα. H μύτη της δικηγόρου έσπασε.

Περίπου 30 άτομα έχουν προσαχθεί στην ΓΑΔΑ από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων και τα θύματα της επίθεσης είναι εκεί για να τους αναγνωρίσουν.

Επι τόπου έχουν βρεθεί δυο βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Νίκος Κούζηλος, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση.

Το Δικαστήριο που δικάζει την υπόθεση της ΧΑ έκανε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης να παρίσταται δικαστικός κατά την εξέταση των προστατευόμενων μαρτύρων από τη ΓΑΔΑ και διέκοψε για την Παρασκευή 3 του μήνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Σιγουρα πρεπει να τους προκαλεσαν,κατι τετοια απλυτα λεσια αναρχοκομμουνες που θελουν να λεγονται και γυναικες εχουν στομα χιλιες φορες χειροτερο και απο της τελευταιας τσατσας της Φυλης….

  2. Άλλο ένα παραμυθάκι του διαπλεκόμενου συστήματος.
    Μάλλον θα βγάλανε γλώσσα σε κάποιον συνεπιβάτη και τις φάγανε.
    Ο κόσμος έχει χάσει την υπομονή του.

  3. Ποιός ξέρει τι τσαμπουκάδες πήγαν να κάνουν οι βρωμιάρες και τις έφαγαν

Comments are closed.