Μάντσεστερ: Συγκλονίζουν οι απεγνωσμένες αναρτήσεις γονιών που ψάχνουν τα αγνοούμενα παιδιά τους

Κοινοποίηση:
MAN

Στα κοινωνικά δίκτυα στράφηκαν πανικόβλητοι γονείς, συγγενείς και φίλοι για να εντοπίσουν τους αγαπημένους τους που παρακολούθησαν τη συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ Αρένα, στο τέλος της οποίας σημειώθηκαν εκρήξεις με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 22 άνθρωποι και να τραυματιστούν 50.

Χιλιάδες χρήστες των κοινωνικών δικτύων ξεκίνησαν να χρησιμοποιούν το χάσταγκ #ManchesterMissing δημοσιεύοντας φωτογραφίες ατόμων που παρακολούθησαν τη συναυλία, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να τους εντοπίσουν.

Η αστυνομία του Μάντσεστερ έδωσε στην δημοσιότητα ειδική τηλεφωνική γραμμή για τους συγγενείς και τους φίλους, όσων βρίσκονταν χθες το βράδυ στο στάδιο, όπου έγινε η αιματηρή έκρηξη. Ο τηλεφωνικός αριθμός που δόθηκε στην δημοσιότητα είναι ο ακόλουθος: 0161 856 9400

Και το Facebook ενεργοποίησε τη λειτουργία ελέγχου ασφαλείας που επιτρέπει σε όσους βρέθηκαν κοντά στο στάδιο του Μάντσεστερ να επιβεβαιώσουν αν είναι ή όχι ασφαλείς.

Για όσους έχουν εντοπιστεί υπάρχει διαρκής ενημέρωση από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων ως εξής:
209-3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μήπως όλοι αυτοί ήταν αντιρατσιστές και παγκοσμιοποιητές; Βέβαια τα αθώα παιδάκια δεν φταίνε σε τίποτε αλλά τελικά αυτά την πλήρωσαν. Όλοι οι μουσουλμάνοι τώρα στις χώρες τους. Διαφορετικά μετά από ένα μήνα προθεσμίας να φύγουν από μόνοι τους αν δεν φύγουν τους βάζεις με το έτσι θέλω σε μεταφορικά μέσα και τους στέλνεις άρον – άρον στις φυλές τους και απαιτείς από τις πρεσβείες τους να πληρώσουν τα έξοδα.

Comments are closed.