Ληστές πέρασαν από την Τουρκία στη Χίο με τζετ σκι!

Κοινοποίηση:
a9c7d0da-f715-4acc-9db6-2f01a820a4bb

Δίδυμα αδέλφια από την Τουρκία συνελήφθησαν από άνδρες του Λιμενικού στη Χίο, για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ανακρινόμενοι είπαν πως «βγήκαν» σε παραλία του νησιού, όταν το τζετ-σκι που είχαν έπαθε βλάβη. Οι Λιμενικοί βρήκαν το σκάφος και από τον έλεγχο προέκυψε πως κάτι τέτοιο δεν ίσχυε—αφού δεν υπήρχε βλάβη.

Επιπλέον, κατά την έρευνα που διενεργήθηκε εντοπίστηκαν περούκες στο σκάφος, καθώς και φωτογραφίες από τράπεζες του νησιού στα κινητά τους τηλέφωνα.

Όταν τα δύο αδέλφια αντιλήφθηκαν πώς έχει η σε βάρος τους κατάσταση, «έσπασαν» κι ομολόγησαν το πραγματικό λόγο της «επίσκεψης τους» στη Χίο.

«Σκοπεύαμε» να ληστέψουμε τράπεζα στο νησί και στη συνέχεια να διαφύγουμε στη πατρίδα μας με το τζετ-σκι μας», είπαν με κυνικό τρόπο στους άνδρες του Λιμενικού που τους ανακρίνανε. Ακόμη έκαναν λόγο για όπλα που είχαν μαζί τους, τα οποία όμως προλάβαν να πετάξουν στη θάλασσα, χωρίς ακόμα να έχουν βρεθεί, παρά τις έρευνες των δυτών.

Να σημειωθεί πως στο σημείο που είχαν αφήσει το τζετ-σκι τους, η απόσταση από τα τουρκικά παράλια μ` ένα τέτοιο σκάφος, καλύπτεται σε 7-10 λεπτά.

Τα δυο αδέλφια οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και κατόπιν στον Ανακριτή. Με τις σε βάρος τους κατηγορίες θα δικαστούν στο Αυτόφωρο. Την υπόθεση χειρίζεται το Λιμεναρχείο Χίο, το οποίο έχει αναλάβει τις έρευνες, που βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΟΤΑΝ ΔΥΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΑΤΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΑΠΕΝΑΤΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ.
    ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΜΑΠΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΨΟΥΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ

Comments are closed.