ΛΕΒΕΝΤΑΡΟΣ Μητροπολίτης: “ΠΡΟΣΕΥΧΗ κάνουμε να την ξαναλειτουργήσουμε την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ!” ΑΥΤΟΙ είναι ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ! Τέτοιους θέλουμε και τέτοιοι μας αξίζουν! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
mitropolitis

”Προσευχή κάνουμε να ξαναλειτουργήσουμε στην Αγία Σοφία και να την δούμε έτσι, όπως απεικονίζεται στην πλεκτή μικρογραφία.”

Τα παραπάνω τόνισε ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Εκκλησιαστικού Μουσείου Κομοτηνής το απόγευμα της Δευτέρας 27 Ιουνίου, εκεί όπου παρουσιάστηκε η πλεκτή μικρογραφία της Αγίας Σοφίας Κωνσταντινούπολης, που από δω και πέρα θα κοσμεί το Μουσείο Καλαθοπλεκτικής των Ρομά στο Θρυλόριο Ροδόπης.

Ο Μητροπολίτης ευλόγησε το έκθεμα και είπε προς τους παριστάμενους “να υπηρετούμε την ιστορία μας και να ζητάμε και εμείς αυτά που μας ανήκουν. Ο νοών νοείτο!”.

vimaorthodoxias

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Υπαρχουν οντως αυτοι ,αλλα κ οι Οικουμενιστες ,οπως ο ΜΗτροπολιτης βολου μεγας οικουμενιστησ που εχει αλλαξει κ το λειτουργικο με τους αλλους οικουμενιστες Βαρθολομαιο Ιερωνυμο κλπ ο δε μητροπολιτης Βολου κυκλοφορει κ χωρις ρασο στο εξωτερικο ακου η νεα εκκλησιολογια κ λειτουργικα https://youtu.be/UEbYbWcyXTE

Comments are closed.