Λαθρέποικοι έκλεισαν την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς!!!(ΦΩΤΟ)(upd)

Κοινοποίηση:
polykastro_2

Σε κλείσιμο και της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς προχώρησαν λαθρό, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα κλειστά σύνορα.

νεώτερα

Συνεχίζεται έως αυτή την ώρα ο αποκλεισμός του οδικού άξονα ΠΑΘΕ μεταξύ Θεσσαλονίκης και Ευζώνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο ύψος του Πολυκάστρου, από πρόσφυγες του κέντρου προσωρινής μετεγκατάστασης στη Νέα Καβάλα Κιλκίς.

Ο αποκλεισμός του ΠΑΘΕ ξεκίνησε γύρω στη μία μετά το μεσημέρι, ενώ λίγο νωρίτερα μια ομάδα περίπου 100-150 ατόμων είχε αποκλείσει και την αερογέφυρα Πολυκάστρου, που παραμένει και αυτή κλειστή. Είχε προηγηθεί πορεία περίπου 500 προσφύγων από το κέντρο προσωρινής μετεγκατάστασης έως την είσοδο του Πολυκάστρου.

Ο πολύωρος αποκλεισμός του ΠΑΘΕ προκάλεσε προς στιγμήν ένταση μεταξύ οδηγών φορτηγών και λαθρό  αλλά και μεταξύ των ίδιων των λαθρο, καθώς κάποιοι ήθελαν να επιτρέψουν τη διέλευση για 5-10 λεπτά, χωρίς ωστόσο να εισακουστούν από τους υπόλοιπους

προηγούμενη ενημέρωση 13:00

Mια ομάδα προσφύγων, από αυτούς που νωρίτερα είχαν προχωρήσει σε αποκλεισμό της αερογέφυρας Πολυκάστρου Κιλκίς, έκλεισε επίσης και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικής οδού.

Αποτέλεσμα είναι να παρατηρείται σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Πάντως, στις 2:30 το μεσημέρι έληξε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν περίπου 150 πρόσφυγες, λίγα μέτρα μακριά από το τελωνείο Ευζώνων, αντιδρώντας με τον τρόπο αυτό στο κλείσιμο των συνόρων.

Οι πρόσφυγες επέστρεψαν και πάλι στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν στο χωριό Εύζωνοι.

polykastro_2 (1) polykastro_2 polykastro_4

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Πού είναι οι ηλικιωμένοι και τα γυναικόπεδα? Μόνο νέοι άνδρες φαίνονται, που θα έπρεπε να βρίσκονται στις χώρες τους και να τις υπερασπίζονται…
    Πατήστε τους με τις νταλίκες να τους φύγει η μαγκιά, πολύ αέρα πήραν και κλείνουν και δρόμους, ταλαιπωρούν τον ήδη ταλαιπωρημένο κόσμο.
    Το πράγμα είναι ξεκαθαρισμένο,σύνορα δεν ανοίγουν, αν δε θέλουν να ζούν στα χοτ σποτσ να ξεκουμπιστουν να παν από εκεί που ήρθαν.

Comments are closed.