Λαγός ξεφτιλίζει Τόσκα και Σύριζα: Είστε πολιτικά καθάρματα και συμμορίτες των Εξαρχείων! ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
lagos

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο βουλευτής Β΄Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός στον υπουργό Προ. Πο. Τόσκα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. Τι λες ρεε σοβαρα??? ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ!!! ΟΥΣΤΤ ΚΟΠΡΙΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

  2. ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΣΚΙΣΤΕ ΑΦΙΣΕΣ ΤΩΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΩΝ ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟΣΚΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΚΑΡΟΤΑΚΗΔΩΝ

  3. Καμαρωστε εναν υπουργό της πλακας,οταν η κυβέρνηση του ειναι για γελια, η αρχιψευταραδες αναρχοαπλυτη συρηζανελ που το ΟΧΙ το κανανε ναι η ξευτηλες,τα ψωμια τους ειναι λιγα,και θα το πληρωσουν πολύ ακριβα για οτι εχουν κάνει.

  4. Άψογος ο Γιανναρος.
    Έρχεται η ώρα τους.
    Ότι παλούκι υπάρχει στην Ελληνική ύπαιθρο θα έχει και ένα αριστερό αναρχοάπλυτο καθισμένο.
    Ο καιρός γαρ εγγυτατος…

    1. Βρε πρεζόνι Γυμνάσιο δεν πήγες; Δεν ξέρω για την ύπαιθρο, αλλά σε όλες τις μεγάλες πόλεις τα παλούκια έχουν μπει βαθιά στους πάτους σας.

  5. Συνεννοηθείτε ρε παιδιά (γαϊδούρια) εκεί μέσα, ξεφτιλίζεστε

  6. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ρε ελληνα κανεις δεν θα σε σωσει…ΞΥΠΝΑ

  7. Που ξεφτιλίζει τον ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ για τις γελοιότητες που κάνει και ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να κάνει (βλέπε φωτογράφιση με ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ) και ομολογεί τον βιασμό κόρης μέλους της Τ.Ο Σπάρτης μέσα στα γραφεία.

  8. Αριστερά καθίκια , σαπιλα της χώρας τελειώσουν τα ψωμιά σας.

  9. ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΠΟ-ΣΤΟΙΧΙΜΑ. ΤΣΑΜΠΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ , ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ .ΗΣΟΥΝ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΗΡΕΣ ΤΙΤΛΟΥΣ .ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΕΛΕΕΙΝΕ .ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ .

  10. Γεια σου Γιάνναρε παλικάρι συνέχισε να δίνεις πόνο στα τσουτσέκια του ανθελληνικού τόξου και στα τσιράκια του;

  11. ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΚΕΤΟΣ μαλλον ΒΛΑΚΑΣ ΣΚΕΤΟΣ εισαι.

  12. Στο σημερινο θεμα θα αναφερθω στο θεμα του κομματικου εμφυλιου. Τι σημαινει κομματικος εμφυλιος ομως. Προταρχικος ρολος σε ολο αυτο ειναι η ιδεολογια. Η ιδεολογια ως παραγωντας φανατισμου γεννα την βια. Ο εμφυλιος δημιουργειται συνηθως απο ανθρωπους η αλλιως μαζες που φωναζουν ιδεολογικα συνθηματα. Τα συνθηματα αυτα ειτε προερχονται μεσα απο μυνηματα ρητορικης μισους, ειτε απο μυνηματα ιδεολογικα που βαλουν κατα της ανθρωπινης ζωης δεν παυει να αποτελουν απειλη για την κοινωνια. Τι γινεται ομως εδω οταν η προδσια στις εσχατες περιπτωσεις τιμωρειται με εμφυλιες διαμαχες και αιματοχυσιες. Ο ιδεολογικος εμφυλιος ειναι μια ξενοκινητη επιβολη που βασιζεται απο την δημιουργια καποιων πολιτικων διεστραμενων ανθρωπων που δημιουργησαν το παγκοσμιο συστημα του κομματισμου οπως π.χ. παγκοσμιοποιηση, παγκοσμιος πλανηταρχης, κ.τ.λ. Στην αρχουσα ταξη συμφερει ενας εμφυλιος πολεμος ωστε να μπορει να διεξαγεται ανενοχλητα η ολιογαρχικη τους βουληση, και η ατομικη τους ιεραρχια η οποια βασιζεται στην ιδεολογια τους.

    Ο εμφυλιος τροφοδοτειται απο στρατηγικους παραμετρους που εχουν δηθεν την κομματικη πειθαρχια και την εκμεταλευση ανθρωπων ως προς χρησιμοποιηση του συστηματος (δλδ εξιλαστηρια θυματα), απο τους εμπλεκομενους ειτε αυτοι λεγονται τοπικοι οργανισμοι, ειτε διαφοροι αλλοι παραγοντες.Η πολιτικη εκπαιδευση παιζει κυριαρχο ρολο στο προιον του εμφυλιου καθως διαμμορφωνει συνηδησεις και μυαλα δημιουργωντας τα γνωστα ταγματα εφοδου. Τα ταγματα εφοδου δεν ειναι τιποτε αλλο παρα η υσχηρη ασπιδα του συστηματος αν σκεφτουμε οτι ο πολιτικος εμφυλιος διαδραμματιζεται και μεσα στο κοινωβουλιο με κοινοβουλευτικες διαμαχες που καταληγουν ακομα και σε ξυλο.

    Η δολοφονια ειναι μεσα στα προτυπα του εμφυλιου καθως λογω του ιδεολογικου φανατισμου μπορει να την πληρωσει καποιος ακομα και οταν η εμφανιση του κριθει υποπτη απο τον φανατικο ιδεαλιστη, χωρις να εχει ενωχλησει ποτε κανεναν η ακομα να μην ακολουθει καποια πολιτικη ιδεολογια αλλα να ειναι ενας απλος νομοταγης πολιτης. Ο εμφύλιος πόλεμος αποτελεί το συγκερασμό των γεωπολιτικών συμφερόντων των μεγάλων δυνάμεων, των κυνικών συμφερόντων των ντόπιων ελίτ.Ο εμφύλιος πόλεμος είναι πόλεμος μεταξύ δύο οργανωμένων ομάδων που ανήκουν στο ίδιο κράτος ή χώρα[, ή, λιγότερο συχνά, ανάμεσα σε δύο χώρες που δημιουργήθηκαν από έναν πρώην ενωμένο κράτος. Ο στόχος της μιας πλευράς μπορεί να είναι η κατάληψη του ελέγχου της χώρας ή μιας περιοχής, η ανεξαρτησία μιας περιοχής ή η αλλαγή της κυβερνητικής πολιτικής[1]. Ο όρος είναι ένα παράγωγο της Λατινικής φράσης civile bellum η οποία χρησιμοποιείται για να αναφερθεί στους διάφορους εμφύλιους πολέμους της Ρωμαϊκής Δημοκρατίας του 1ου αιώνα π.Χ.

    Ένας εμφύλιος πόλεμος είναι μια σύγκρουση υψηλής έντασης , που συχνά σχετίζεται με τακτικές ένοπλες δυνάμεις, που είναι, οργανωμένες και μεγάλης κλίμακας. Οι εμφύλιοι πόλεμοι μπορούν να οδηγήσουν σε μεγάλο αριθμό θυμάτων και σε κατανάλωση σημαντικών πόρων. Στους περισσότερους σύγχρονους εμφύλιους πολέμους, γίνεται και επέμβαση εξωτερικών δυνάμεων. Σύμφωνα με τον ιστορικό Πάτρικ Μ. Ρίγκαν και στο βιβλίο του, Εμφύλιοι πόλεμοι και Ξένες επεμβάσεις (2000) περίπου στα δύο τρίτα των 138 διακρατικών συγκρούσεων μεταξύ του τέλους του Β’ ΠΠ και του 2000 είδαν διεθνή παρέμβαση, με τις ΗΠΑ να παρεμβαίνουν σε 35 από αυτές τις συγκρούσεις. Η ιδεολογικη δυναμη ειναι το ναρκοτικο για να δειξεις ποσο υσχηρος εισαι εναντια στον υποτιθεμενο εχθρο σου ενω για ολα φταιει αυτο το σαπιο συστημα το οποιο ευθυνεται για πνευματικο σκοταδισμο. Και τα αποτελεσματα αυτου ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ.

  13. Το συνταγματικο τους τοξο………. το πρωι το κομμουνιστικο παρακρατος καιει και καταστρεφει και το βραδυ το κομμουνιστικο κρατος συλλαμβανει οπαδους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

  14. Γεια σου Γιάννη παλικάρι και χώσε και δώσε και ο Ελληνικός πατριωτικός λαός είναι μαζί σου.

  15. Ολη η Ελλαδα απο ενα Λαγο κι ενα Κασιδιαρη περιμενει να δικαιωθει
    Ευγε στα παλληκαρια της ΧΑ

  16. Οι λαγοι του συστηματος κυριολεκτικα.. πατριδοκαπηλοι ναζι… ισα ισα να κανουν ένα show…και ο κοσμος να ειναι πτωχευμενος.. την ωρα που ο Μηχαλολιακος δηλωσε πανω από 200.000ευρω ….καμια σχεση με την ιστορια.. καμια πραγματικη λυση για την Ελλαδα.. οπαδοι του Χιτλερ… ( 7% με 45% αποχη = 3,5 – 4% με 100 ψεματα και 3 μνημονια… μολις βγει η αληθεια το πολύ να πεσουν παλι κοντα στο 0 και να τους ακουνε χουντικοι κλπ) …Μνημονια μεχρι να βαλουμε μυαλο.. μερικοι δεν αλλαζουν μυαλα…..

    1. ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΦΕΡΕΦΩΝΟ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΤΡΩΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ, ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΝΑΠΕ. ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

        1. καλά εσύ από μαλακία σε μαλακία πας…γράψε και κάτι σχετικό όχι μόνο χαζά.

    2. EΛΛΗΝΑ Α-ΣΚΕΤΕ o Mιχαλολιάκος δήλωσε 200.000 χιλιάρικα τζίρο από την εφημερίδα της Χ.Α και φορολογήθηκε για αυτά, δεν τα έκλεψε. Πλήρωσε φόρο 140.000 και δε φοροδιαφεύγει όπως ο άλλος ο Μητρόπουλος, οι Σταθάκηδες Κ.Λ.Π. Σήμερα έχει 11% και για αυτό την πολεμάνε. Αν ψήφιζε η αποχή, η Χ.Α θα έπαιρνε ένα +10% από αυτούς και αυτό θα γίνει μόλις τελειώσει η δίκη φιέστα που φρενάρει την άνοδο.
      Ξύπνα καχύποπτο πρόβατο.

    3. ΞΥΠΝΑ ΖΩΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ..ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΟΥΠΝΟ ΠΑΛΙ..ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΣΚΕΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΖΩΟ ΟΡΘΙΟ…ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΑΚΟΜΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΜΩΡΗ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΡΑ?ΠΙΟ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΕΙΣΑΙ ΞΗΛΟ ΕΠΕΛΕΚΗΤΟ…ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΘΑΣΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΣΚΑΤΙΑΡΗ

  17. Ο ΛΑΓΟΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Χ.Α
    ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.

    1. Και ο Κολοκοτρώνης βλάκα δεν είχε περγαμηνές αλλά ο λόγος του ήταν πύρηνος και αληθινός.
      Πήγαινε να κρυφτείς σε καμμιά τρύπα τώρα που είπες τη μαλακία σου.

    2. Ο/Η Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ,ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙ? λέει:

      Mιλας εσυ καλυτερα απο το Γιαννη?Δεν χρειαζετε να εισαι μορφωμενος,για να εχεις ορθαν πολιτικα επιχειρηματα ηλιθιε.Ειδαμε και τους μορφωμενους και προδοτες Γερμανοτσολιαδες των μνημονιων που μας κυβερνανε..Ξυπνα ραγια και ασε τις ηλιθιες αμπελοσοφιες,Μονο η χρυση αυγη μπορει να σωσει την Ελλαδα.Τους αλλους τους ειδαμε πως μας καταντησαν..

  18. ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΕ ΑΓΝΕ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΕ ΠΕΡΑΜΙΩΤΗ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!! ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!

  19. Δείτε όλοι το βίντεο και πείτε μου..Έχει σε κάποιο σημείο λάθος?Η τουρκοφασιστική και άθεα αναρχοαριστερίλα,έχει ξεπεράσει κάθε όριο θράσους.Με τις ανοχές των κατσαπλιάδων τσυριζοταλιμπάν.Έξω τουρκόσποροι βρωμογενίτσαροι αναρχοκομουνιστές,από την πατρίδα μας.

  20. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ – ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ , ΤΟΥ ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΕΙΟΥ, ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ,ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ, ΑΓΕΛΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, . Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ KAI NA TROMOKRATOYN.ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ

Comments are closed.