Κώστας Μπακογιάννης για την επίθεση κατά Παπαδήμου: «Είστε δειλοί και λίγοι»

Κοινοποίηση:
bakoyiannis_aj708_0 (1)

Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Κώστας Μπακογιάννης, εκφράζει την οργή του για την τρομοκρατική επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά:

«Χτυπάτε εκεί που είναι εύκολο, εκεί που η προστασία είναι ελάχιστη. Δεν σας νοιάζουν οικογένειες, άνθρωποι ή ακόμα ακόμα και η ουσία της υποτιθέμενης ευθύνης. Ένα πυροτέχνημα με αίμα. Όποιο βολεύει και είναι εύκολο. Είστε δειλοί και λίγοι. Είμαστε πολλοί κι έχουμε το δίκαιο με το μέρος μας. Στην τρύπα απ´όπου βγήκατε θα ξανασυρθείτε, γιατί δεν αντέχετε το φως. Η βία δεν θα κερδίσει. Η επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο, απ´όπου κι αν προέρχεται, είναι μία προσπάθεια εκφοβισμού της Δημοκρατίας. Δεν θα πετύχετε. Η καρδιά μας είναι δίπλα στον πρώην πρωθυπουργό και το μήνυμα μας ξεκάθαρο: είμαστε εδώ και δεν φοβόμαστε!».

Πηγή: Κώστας Μπακογιάννης για την επίθεση κατά Παπαδήμου: «Είστε δειλοί και λίγοι» | iefimerida.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Για πια δημοκρατια μιλας ρε κωστακι? Ακομα δεν βγηκες απο το τσοφλι και κοκορευεσε? Αμ λιγα θα ειναι τα ψωμια σου!

  2. Για πια δημοκρατια μιλας ρε κωστα? Ακομα δεν βγηκες απο το τσοφλι και κοκορευεσε? Αμ λιγα θα ειναι τα ψωμια σου!

  3. ΄Ασε τη δημοκρατία να κοιμάται εκεί που κοιμάται, βρωμερό αρχίδι!!! Και πρόσεχε να μην σκίσεις κάνα καλτσόν τελευταίε μαλάκα της μητσοτακοκρατίας και ρουφιανοκρατίας,,, ΑΕΙ ΦΑΕ ΣΚΑΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΟ!!!

  4. Απ τα κόκκαλα βγαλμένη
    των Ελλήνων τα ιερά
    και σαν πρώτα αντριωμενη​
    ΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

  5. νταξ παιδια εγω στην θεση σας δεν θα την δεχομουμα τετοια προσβολα. την επομενη κιολας θα τον ανατιναζα μαζι με την πολυκατοικια. αμα δεν τον εξαφανισετε αυριο κιολας τοτε θα επιβεβαιωθει ο τενεκες. για να δουμε.

  6. Σίχαμα κονομάτε και θα κονομάτε όσο ζείτε ψωφος σε όλους σας

  7. Είπε ο πολύς που έγινε κοινοτάρχης λόγω επωνύμου…

Comments are closed.