Κόψτο το… ρημάδι! Σε πειράζει! Νέο παραλήρημα Καρανίκα για τη «Μακεδονία» (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Αδιανοητες αναφορές του συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού του Πρωθυπουργού Ν.Καρανίκα περέχει η ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, με την οποία χαρακτηρίζει ως “μύθο” την σχέση του Μ.Αλεξάνδρου με την περιοχή της Μακεδονίας και ειδικότερα της Ημαθίας, ενώ δεν διστάζει να επιτεθεί σε και όσους διαφωνούν με την εκχώρηση του ονόματος στους Σκοπιανούς κατηγορώντας τους ως “αμόρφωτα εθνίκια”.

Σε ένα ανορθόγραφο κείμενο ο κ. Καρανίκας κάνει λόγο για “κοινή ιστορία και πολιτισμό” μεταξύ των Ελλήνων και των Σκοπιανών, θέση που ακόμα και ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων έχει αποκηρύξει αφού πλεόν εμφανίζεται αποστασιοποιημένος από τον αρχαιοελληνικό Μακεδονικό πολιτισμό.

Ο σύμβουλος του Πρωθπουργού τέλος, μιλά με πολύ σκληρή γλώσσα για τα συλλαλητήρια που προετοιμάζονται, δηλώνοντας ότι μοναδικός σκοπός τους είναι “η ενίσχυση της φασιστικής νοοτροπίας που θέλει τον εθνικισμό να μολύνει τα μυαλά των ανθρώπων που αγαπούν την χώρα τους”.

Δυστυχώς οι αναφορές αυτές δεν θα είχαν ιδιαίτερη αξία, αν δεν εκστομίζονταν από τον στενό συνεργάτη του Πρωθυπουργού που είναι επιφορτισμένος με τον στρατηγικό σχεδιασμό της κυβέρνησης. Οι θέσεις αυτές του κ. Καρανίκα προσφέρουν εξαιρετικά επιχειρήματα στους Σκοπιανούς και τους βοηθούν να ενισχύσουν την διαπραγματευτική τους θέση στη διεθνή κοινότητα, εμφανίζοντας την ελληνική κυβέρνηση να υιοθετεί τις πιο ακραίες αντιλήψεις της Σκοπιανής προπαγάνδας. Μέχρι στιγμής δεν έχει ακόμα υπάρξει αντίδραση αποδοκιμασίας για τις δηλώσεις του κ. Καρανίκα.

Η ανάρτηση του κ. Καρανίκα:

1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ? ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΡΕΣ Η ΧΩΡΑ τοσες οσες χρειασθηκαν μετα τον 2 πανκοσμιο πολεμο για να φθασει ο ελληνισμος στα σημερινα ΤΟΥ χαλια

  2. Παιδιά !!!
    Καλό είναι να τον αφήσουμε ήσυχο, μιας και κάθε μέρα βλέπει αυτή τη φάτσα στον καθρέπτη.

    Το ερώτημα είναι απλό: θα θέλαμε να είμασταν έτσι ???
    (Η απάντηση νομίζω είναι προφανής).

    Εκτός των άλλων, εγώ σκέπτομαι και τους ταλαίπωρους τους γονείς του βλέποντας το «βλαστάρι» που βγάλανε και μεγάλωσαν.
    (Πολύ πιθανό να αναθεματίζουν την τύχη τους που δεν γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Σπάρτη κοντά στον Καιάδα)

    Ας είναι …

    Πάντως σκοπεύω να το ψάξω λίγο το θέμα της αμοιβής του εν λόγω κυρίου με την κόμη-playmobil, ο οποίος θα πρέπει να μάς πει τι έργο παρήγαγε όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

  3. Αρθρο, με τιτλο: ” Οι βιβλικοι Λαοι ” Σλαυοι και Εβραιοι. Συν το Μουσειο Ολοκαυτωματος, στα Σκοπια, φανερωνουν, το ποιοι κρυβονται, πισω απο το Σκοπιανο. Προσθεστε και το Ασιγαστο Μισος τους, για τον Μεγα Αλεξανδρο και συμπληρωθηκε, το παζλ. Αντιοχος, Μακκαβαιοι, Χανουκα.

  4. Και ποιος χέστηκε για το τι πιστεύεις εσύ, ρε φιλαράκο. Σε ρώτησε κανένας; Τι νομίζεις ότι είσαι; Χειρότερος και από τους διαφωτιστές της χούντας είσαι ρε. Άδειασέ μας τον τόπο να ξεβρωμίσουμε!!!

  5. To ότι οι ομοϊδεάτες του κομμουνστές σχεδίαζαν να παραδώσουν την Μακεδονία στους Σλάβους κάνει πως δεν το ξέρει ο παράφρων πολιτικάντης…

  6. καραπαπαρι η σημερινη κυβερνηση ειναι να την χεζει καποιος πατοκορφα αντε χασου ρε βλαμενο ζομπι

  7. Λένε κάποιες γλώσσες, ότι από το Βερολίνο εκπορεύεται όλη η προκλητική προπαγάνδα της αριστεράς,
    και ιδίως ετικέτες του τύπου “είσαι φασίστας”, “είσαι ρατσιστής”, “είσαι…”, “είσαι….” , “είσαι….”
    για να τρομοκρατείται και να ταπεινώνεται ο ελληνικός πληθυσμός,
    με τελικό σκοπό να αποτραπεί να μιλά με αυτονόητο τρόπο, για τα αυτονόητα…
    Κάθε περιουσιακό και πολιτισμικό στοιχείο του τόπου θα πρέπει να ξεκκοκαλιστεί αδιαμαρτύρητα….

    Μόλις πρόσφατα ένας άλλος “μπαλαφοήρωας”, απέτρεψε έναν αγανακτισμένο πολίτη που διαμαρτύρονταν,
    λέγοντάς του προκλητικά και χυδαία, “άντε πάγαινε από δω ρέ”….

  8. Δε θέλω να πληρώνω με την εφορία μου αυτό το τρολ. Δημοκρατία δεν έχουμε; Απολύεται ο τύπος ως ακατάλληλος. Έχει μπερδέψει τη Λούτσα με τη βούρτσα. Άντε καλή μου στις κούκλες να σε ισιώσουν. Όλος ο κόσμος ξέρει πως είχε υπογράψει η αριστερά με τους Βούλγαρους τη διχοτόμηση της Μακεδονίας εάν κέρδιζε ο Γερμανός. Άντε και η μαλακία έχει όριο.

  9. Όταν ένας τέτοιος Βλαξ είναι σύμβουλος τής κυβέρνησης.. Το μόνο που μπορείς να περιμένεις είναι καταστροφή!!!!!.

  10. Παντως η σκατοφατσα του θυμιζει αλβανο φυλακισμενο επομενως προασπιζει τη ρατσα του

  11. Τράβα βρε ανιστόρητε πρεζάκια κακάσχημε να πάρεις κανένα αυτόγραφο απο την Μενεγάκη που σε έκανε μάγκα η μοσχαροκεφαλή που θα μιλήσεις εσύ για την Μακεδονία. Τολμάς να πας στην Μακεδονία βρε ξόανο και να τους τα πείς κατάμουτρα; Καμουφλαρισμένος θα κυκλοφορείς ρε γύφτε! Εκεί ξέρεις βαράνε, ειδικά αυτοί που είναι απο χωριά, δεν χαρίζουν κάστανα σε προσβολές, υπάρχουν άγραφοι νόμοι και μπόλικα χαντάκια. Αν ήταν γηγενής θα το ήξερε, αλλά καμιά τσόντα θα είναι και αυτός που το παίζει Έλληνας. Κόψτε φάτσα, λες και είναι σκατόγρια που της έφυγε η μασέλα και προσπαθεί να μασήσει με τα ούλα.

  12. ο χολερας κλανιερας καρανιξ δεν πινει τιποτα, ταχει 400, ειναι νηφαλιος και εχει απολυτη ευθυνη των λεγομενων του
    αρα δεν θα εχει κανενα ελαφρυντικο οταν θα λογοδοτησει σε εθνικολαικο δικαστηριο οταν ερθει η ευλογημενη ωρα και παρει ο ελληνικος λαος την εξουσια, μαζιι με μπουταρη φιλη ρεπουση και μερικες δεκαδες χιλιαδες ακομα μισελληνες αριστερους διεθνιστες………..

  13. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

  14. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ.ΜΑΣ ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ.ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ.ΟΥΣΤ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ.

  15. Ενα ακομη χασικλοσκουπιδι της πουτανας προδοτικης αριστερας του κωλου.Ουτε για κουραδα στη μαπα δεν αξιζει ο ψωλομουρης.

Comments are closed.