Κόλαση! Ούτε το μαγιό δεν μπορούσε να συγκρατήσει αυτά τα προσόντα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kayta_682x384

Αναστατώνει την Μύκονο το μοντέλο Lexy Stevens, που θεωρείται και επίσημα κάτοικος Μυκόνου.

 

Η ίδια εμφανίζεται σε βραδινά μαγαζιά αλλά και σε παραλίες του νησιού και τρελαίνει με τα κάλλη της τον ανδρικό πληθυσμό.

Λογικό βέβαια καθώς με τέτοια προσόντα πως να μην κολαστείς;

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Υπαρχουν θυληκες και αρσενικες ΠΟΡΝΕΣ .
    Υπαρχουν και σοβαροι ανδρες και γυναικες που σεβονται και αγαπουν το ταιρι τους και δεν σηκωνουν ματι σε αρσενοθυληκα πορνιδια .
    Σοδομα και Γομορα η αλλωτε Ορθοδοξη Ελλαδα και η τιμωρια ακομη δεν ξεκινησε . Θα δουν πολλα τα ματια σας ….
    Πρωτα δημιουργησαν την ηθικη κριση και επειτα σας ειπαν οτι πτωχευσατε .Εβαλαν και ελληνοφωνους να ψηφιζετε , εφεραν και εκατομμυρια λαθρεποικους και σεις μιλατε για τα πλαστικα βιζια της καθε κακομοιρας .
    Κρεας προς πωληση ειναι οι ερμες και κανονικα θαπρεπε να τις λυπαστε για την καταντια τους . Ομως οχι , εσεις ειστε γαμιαδες και μαγκες ! ΣΚΛΑΒΟΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΑΚΕΦΑΛΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ . Αμην και ποτε να λευτερωθει η Πατριδα απο την νεοελληνικη σαβουρα σας .

  2. Οποίος κανει το λαθος να δοκιμάσει…..θα φάει κουλούρι με μερεντα!!!χαχα

  3. Ciao-Xai-OK-Μακελειό είπαμε.Η ενημέρωση στο μεγαλείο της.

  4. Απαντηση στον σχολιαστη, που απευθυνθηκε, σε μενα. ΣΕΒΑΣ. ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ.

  5. Λίγο Παισιος, λίγο θεωρίες συνωμοσίας, λίγο Χ.Α., κώλοι-βυζιά και τα λοιπά, αυτός είσαι ρε Έλληνα!! Βαλκάνιος to the bone!

    1. Βάλε και λίγο επαναστάτης ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ και προσυπογράφω

  6. Πλαστικα βζια. Με ενδιεφερε, η γνωμη των ανδρων, επ αυτου. Ετσι λοιπον, μια μερα, εκανα ερευνα, μεταξυ των Συναδελφων ανδρων, στην Τραπεζα, οπου εργαζομουν. Θελετε, τα αποτελεσματα, της ερευνας; Ουδολως, τους ενδιεφερε, αν αυτα ειναι πλαστικα η μη. Βζια να ναι και ο, τι να ναι. Τοτε γιατι, δεν παιρνουν, μια πλαστικη κουκλα, να κανουν την δουλεια τους;;; υ.γ. Και προς αποφυγην παρεξηγησεων. Δεν ζηλευω. Γιατι απλουστατα, δεν υπαρχει, λογος. Και ο νοων, νοειτω.

    1. Δεν τους ενδιαφέρει γιατί τις βλέπουν σαν αντικείμενα. Αν τις έβλεπαν σαν ανθρώπους θα τους ενδιέφερε.

    2. κυρια Φρύνη, τα “βυζιά¨” οπως προείπατε, ο πωπος κτλπ, ειναι σημεια σεξουαλικά και αισθησιακά, που το ματι του ανδρα θελει δεν θελει θα πεσει πανω τους , για να τα θαυμασει…….(ιδιως στις περιπτωσεις που ειναι πλουσια τα προσοντα)……

      οι περισσοτερες κοπελες βρισκονται σε μια συγχυση στο αν φαινονται καλα τα σημεια αυτα οταν πηγαινουν παραλια, αρα το προβλημα κατ’εμε δεν ειναι οι ανδρες που απλως βλεπουν , αλλά οι ιδιες οι κοπελές που ξεβρακωνονται ……….

      θα μπορουσαν να ειναι λιγο ποιο διακριτικες …………αλλα δεν ειναι!

      και μην ξεχνατε !!! πρωτα ο ανδρας κυνηγος θα κυνηγήσει μια γυναικα για την ομορφια της………αλλα μετα θα την κρατησει για τον χαρακτηρα της.!

      1. Γεια Χαρα. Μιλησα, για τα πλαστικα, τα ψευτικα. Εσεις τι λετε, να μην γνωριζω, τι Γουσταρουν, οι ανδρες;; Προσωπικα και ως Γυναικα, η σκεψη, οτι κατι ειναι σιλικονατο, με Απωθει και με ξενερωνει. Φανταστειτε, σε λιγο να εχουμε και πλαστικα, αντρικα μορια. Σε τι θα διεφερε, απο εναν δονητη;;;

Comments are closed.