Κυριάκος Μητσοτάκης: “Θράσος του Τσίπρα να μιλά για καθαρή έξοδο”

Κοινοποίηση:
μητσοτακης

«Ο κ. Τσίπρας έφερε στη χώρα δύο αχρείαστα Μνημόνια και υπονόμευσε την οικονομία για πολλά ακόμη χρόνια. Σήμερα, είχε το θράσος -και μάλιστα από το Καστελόριζο- να ξαναμιλήσει για τάχα καθαρή έξοδο», αναφέρει σε δήλωση του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως σημειώνει ο Πρόεδρος της ΝΔ, «το έκανε, μάλιστα, όταν όλοι πια, εντός αλλά και εκτός Ελλάδος, όχι μόνον αμφισβητούν τις πολιτικές του, αλλά έχουν καταλάβει ότι μόνο μια σοβαρή Κυβέρνηση μπορεί να δημιουργήσει δουλειές και να οδηγήσει, επιτέλους, τη χώρα στην ανάπτυξη».
«Η Ελλάδα δεν αντέχει ούτε άλλα ψέματα, ούτε άλλους πειραματισμούς. Πόσο μάλλον ερασιτεχνισμούς στα εθνικά θέματα. Όσο καιρό ακόμη μένει αυτή η Κυβέρνηση, ας διασφαλίσει τουλάχιστον τα αυτονόητα. Ότι στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες και ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία και την ακεραιότητα της πατρίδας μας», καταλήγει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

“Βολές” και απο τα άλλα κόμματα
Επικριτικά αντιμετώπισαν και τα άλλα κόμματα της Αντιπολίτευσης τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα από το ακριτικό Καστελόριζο, ενώ απο το αφήγημα του Πρωθυπουργού πήρε σαφείς αποστάσεις και ο Νίκος Φίλης.

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, εκτιμά ότι «ο κ. Τσίπρας θα έπρεπε να απολογηθεί στον ελληνικό λαό:

Για την τυχοδιωκτική του στάση την ώρα που η χώρα χρειαζόταν υπευθυνότητα και δύσκολες αποφάσεις για να αποφύγει τη χρεοκοπία.
Γιατί κρύβει τις ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ 2004-2009.
Για τα 3 χρόνια που χάσαμε, το 3ο αχρείαστο και επώδυνο Μνημόνιο και τα 200 δις που κόστισε στους πολίτες η πολιτική του.
Για τις νέες πολιτικές απάτες περί δήθεν καθαρής εξόδου ενώ έχει αναλάβει δεσμεύσεις για νέα μέτρα λιτότητας και παράταση της επιτροπείας».
«Η χώρα μπορεί και θα βγει στο ξέφωτο, μόνο που για τον κ. Τσίπρα… δεν έχει πια πλοίο, δεν έχει οδό»!» κατέληξε, η κ. Γεννηματά

ΚΚΕ: σουρωτήρι ο “καθαρός ουρανός” του Καστελόριζου

«Μόνο ως ειρωνεία μπορούν να εκληφθούν οι αναφορές του πρωθυπουργού σε “τέλος της δύσκολης εποχής”, όταν ο ελληνικός λαός και ιδιαίτερα οι κάτοικοι των ακριτικών νησιών, ζουν καθημερινά στο πετσί τους την αντιλαϊκή πολιτική, αλλά και τους κινδύνους απ’ την όξυνση της τουρκικής επιθετικότητας» τονίζει το ΚΚΕ

«Ο δε -κατά τον κ. Τσίπρα- “καθαρός ουρανός” του Καστελόριζου έχει γίνει σουρωτήρι από τις καθημερινές παραβιάσεις, αλλά και απ’ τα σύννεφα πολέμου που πυκνώνουν στην περιοχή, εξαιτίας των ΑμερικανοΝΑΤΟϊκών σχεδιασμών, στους οποίους η κυβέρνηση συμμετέχει ενεργά», προσθέτει ο Περισσός.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΤΟ ΚΟΜΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΘΑΡΗ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ,ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.

Comments are closed.