ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΟΥΛΩΝ: Αντί να ξεσκίσουν στο πρόστιμο τους Γερμανούς απατεώνες του Lidl, επέβαλαν ποινή-χάδι για τη “σαπίλα” με τα αρνιά του Πάσχα.Το θέμα είχε αποκαλύψει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Κοινοποίηση:
arni-lidl

Ακόμα και οι ξεκάθαρες και δυναμικές δημοσιογραφικές αποκαλύψεις όταν όλοι είναι λαδωμένοι και “πιασμένοι” δεν αρκούν για να ξεσκεπάσουν τις πομπές τους. Οι δούλοι των Σαμαρά-Βενιζέλου στο υπ.Ανάπτυξης, δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς. Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας άρα δεν τους ακουμπάμε γιατί θα τις φάμε τις καρπαζιές μας από την Μέρκελ. Άλλωστε αυτή η ξερακιανή μπεκάτσα, το έχει πει ξεκάθαρα: Μη μου πειράζετε την Siemens, τα Lidl και τις άλλες Γερμανικές εταιρείες στην Ελλάδα γιατί θα σας κόψω τα μεροκάματα.

Μετά το σάλο με τις αποκαλύψεις που είχαν αρχίσει από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ το περασμένο Πάσχα για τα αρνάκια από τα σούπερ μάρκετ της ντροπής που τα πουλούσαν δήθεν 3 ευρώ το κιλό και σε μικρή παραπλανητική ποσότητα, το υπ. Ανάπτυξης του Εβραιόδουλου Δένδια ανακοίνωσε ότι για όλο αυτό το σκάνδαλο από την ξεπουλημένη Διεύθυνση Προστασίας του Καταναλωτή της Γενικής γραμματείας επιβάλλεται πρόστιμο στην εταιρεία της τάξεως των …150.000 ευρώ! Δηλαδή τιμώρησαν τους κλέφτες και απατεώνες με ποινές ψίχουλα και μάλιστα Εφέσιμες.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης, οι συγκεκριμένες κυρώσεις επεβλήθησαν μετά από τις καταγγελίες καταναλωτών από τις οποίες διαπιστώθηκαν παραβάσεις ως προς το γεγονός ότι η εταιρεία προέβη σε πρόσκληση για αγορά προϊόντων (αμνοερίφια) κατά την Πασχαλινή περίοδο σε μια δελεαστική τιμή για τον καταναλωτή χωρίς να κάνει γνωστή την ύπαρξη εύλογων λόγων για τους οποίους δεν θα μπορούσε να προμηθεύσει τα προϊόντα στην τιμή αυτή σε εύλογο χρονικό διάστημα και σε εύλογες ποσότητες, με αποτέλεσμα την παραπλάνηση του καταναλωτικού κοινού ως προς την διαθεσιμότητα του διαφημιζόμενου προϊόντος.

Σημειώνεται ότι κατά των αποφάσεων επιβολής προστίμου, χωρεί η άσκηση ενδίκων βοηθημάτων ενώπιον των αρμόδιων Δικαστηρίων, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Τι έλεγε η εταιρεία τότε

Η Lidl Hellas αναφέρει στην ανακοίνωσή της τα εξής: «Την παρούσα εβδομάδα, η Lidl Hellas διαθέτει στα καταστήματά της σε προσφορά διαφόρους κωδικούς συσκευασμένου νωπού αρνιού. Συνολικά, η Lidl Hellas έχει προγραμματίσει να διαθέσει περίπου 190.000 κιλά νωπό αρνί στην ελληνική αγορά. Η ποσότητα αυτή είναι περίπου 14 φορές μεγαλύτερη, σε σχέση με τις ποσότητες που είχε διαθέσει πέρυσι στην ελληνική αγορά, την αντίστοιχη περίοδο.

Ο προγραμματισμός έχει γίνει με τέτοιον τρόπο, ώστε τα καταστήματα να μπορούν να προβαίνουν από 13/4 μέχρι 19/4 σε πολλαπλές παραγγελίες/προμήθειες.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα προέρχονται από πιστοποιημένο Έλληνα προμηθευτή. Οι διαδικασίες, που ακολουθούνται κατά την παραγωγική διαδικασία, υπάγονται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Τα αποτελέσματα αυτών επιβεβαιώνουν την άριστη ποιότητα του εμπορεύματος.

Η αποδοχή στα συγκεκριμένα προϊόντα στις αρχές της εβδομάδας ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις μας. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πελατών μας. Σας ζητούμε συγγνώμη για όποια αναστάτωση προκλήθηκε κατά την προσφορά των συγκεκριμένων προϊόντων».

Φυσικά αυτοί οι λωποδύτες, ψεύδονταν και ενέπαιζαν τους φτωχούς καταναλωτές που έτρεχαν από το πρωί για φθηνό αρνί. Καλά να πάθουν. Και σαπίλα έφαγαν και ακριβά την πλήρωσαν αφού τα καλά “κομμάτια” είχαν ξεπουληθεί πριν ακόμα μπουν τα γερόντια και οι αφελείς στα σούπερ μάρκετ της απάτης.

ΚΑΜΠΑΝΑ 150.000 ευρώ στη Lidl για τα αρνιά των 3,99 ευρώ! Όταν τους έκραζε το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”… (βίντεο)

 

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ LIDL ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ “ΛΑΔΩΜΕΝΟ” ΤΟ ΥΠ.ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ ΧΑΤΖΙΑΒΑΤΗ (ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4)

 

 

Η Μεγάλη Εβδομάδα και τα αρνιά του LIDL. 3 ευρώ το ένα. Περάστε κόσμε. Ουδείς εισαγγελέας να τους κλείσει. Καθυστερημένη αντίδραση από το υπ. Ανάπτυξης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ????

    ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΑ!!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟΣ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ/ΕΛΛΗΝΑ
    ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΟΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!!!

    ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ!!!!

  2. ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ !

    ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΚΗ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ .

    ΖΗΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΕΛΓΟΥΣ ΤΟΥ ΑΒ .

    ΜΕ 150 ΕΥΡΩ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ 200+ ΑΝ ΨΩΝΙΖΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ S.P.

  3. ΤΟ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ SUPER MARKET .

    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΙΜΩΝ.

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ !

  4. Και να δυσαρεστήσουμε την αξιαγάπητη Αγκέλα; Πιπέρι στο στόμα.

    Πέραν της πλάκας, βγάζουν το άχτι τους οι γερμαναράδες για την ήττα τους στο ΒΠΠ. Αλλά που θα πάει, θα γυρίσει ο τροχός…

Comments are closed.