Κτηνίατρος μπήκε στο κλουβί για να φάει: Ο λόγος; Συγκινητικός… (βίντεο)

Κοινοποίηση:
strayA_607_355

Όσοι έχετε σκύλο…θα το έχετε αντιμετωπίσει πολλές φορές, όταν το κατοικίδιο σας δεν τρώει τι κάνετε; Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με έναν άνδρα που έχει μπει στο κλουβί μαζί με ένα σκύλο προκειμένου να φάνε μαζί. Όταν μάθετε όμως τι κρύβεται πίσω από αυτή την πράξη, θα συγκινηθείτε!

Πρόκειται για τον κτηνίατρο Αndy Mathis καθώς επίσης και την Graycie, ένα αδέσποτο σκυλί, που είχε φθάσει ένα βήμα πριν από τον θάνατο. Μόλις τον περασμένο μήνα, ο Andy βρήκε το χαριτωμένο σκυλάκι σε άσχημη κατάσταση,καθώς ήταν σκελετωμένο και αφυδατωμένο. Η κατάσταση της Graycie έμοιαζε ανεστρέψιμη. Ωστόσο, ο ίδιος σκέφθηκε να την βοηθήσει, ούτως ώστε να μπορέσει να επιβιώσει. Σημειώνεται ότι η Graycie είχε μια σοβαρή λοίμωξη στα γεννητικά της όργανα, ενώ είχε και αναιμία, όπως σημειώνει ειδησιογραφικό πόρταλ.

Όταν, όμως, έφθασε στην στο κτηνιατρικό νοσοκομείο της πολιτείας Τζόρτζια (ΗΠΑ), τότε, όλοι οι γιατροί κατέλαβαν μεγάλη προσπάθεια για να την σώσουν. Η Graycie, ωστόσο, ήταν τόσο ανήσυχη που δεν μπορούσε ούτε να φάει. Έτσι, ο γιατρός σκέφθηκε να της κάνει παρέα. Μπήκε μέσα στο κλουβί και πήρε ένα σιδερένιο μπωλάκι, προκειμένου να την ενθαρρύνει να φάνε μαζί. Ήδη, η Graycie έχει αρχίσει και αποκτά κιλά και η κατάσταση της βελτιώνεται! Το βίντεο ανέβηκε πριν από λίγες μέρες στο facebook και έχει ξεπεράσει τα 5 εκατ. views!

Δείτε το βίντεο:

Δημοσιεύτηκε από Granite Hills Animal Care στις Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ.

  2. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους γιατρούς που αφιερώνουν κόπο και χρόνο απ την ζωή τους για να βοηθήσουν τους ασθενείς τους, ανθρώπους ή ζώα

Comments are closed.