ΚΡΕΜΑΣΜΑ! Άνδρας άφησε την μάνα του να πεθάνει για να πάρει την κληρονομιά της (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
401ac67fdeb782c60897bd4d8c3a5c59-306

Ο 39χρονος Eric Paul Brunner, κατηγορήθηκε για δολοφονία και κακοποίηση της ηλικιωμένης μητέρας του, σύμφωνα με το News & Observer.

Η 74χρονη μητέρα του Brunner, Cynthia, είχε πέσει και έμεινε αβοήθητη στο πάτωμα αφού ο γιος της αρνήθηκε να τη βοηθήσει, παρόλο που ήξερε ότι αν την άφηνε αβοήθητη θα πέθαινε.

Ο αξιωματικός της Wake County, JN Yoakum, δήλωσε ότι ο Brunner “ήξερε ότι η αδιαφορία του θα μπορούσε να οδηγήσει στο θάνατό της, κάτι που δείχνει ήθελε να πεθάνει η μητέρα του “.

Ο άνθρωπος υποτίθεται ότι περπάτησε πάνω από την πεθαμένη μητέρα για να κερδίσει κληρονομιά

Ο Brunner “πιστεύει ότι η μητέρα του έχει 30.000 δολάρια στην τράπεζα τα οποία ήθελε να κληρονομήσει μετά το θάνατό της”, δήλωσε ο Yoakum.

“Πιστεύεται ότι η ηλικιωμένη ήταν ζωντανή για κάποιο διάστημα μετά την πτώση,” σύμφωνα με τη WRAL.

“Ο Brunner παραδέχτηκε στους ανακριτές ότι η μητέρα του ήταν ζωντανή και έκανε προσπάθειες να επικοινωνήσει μαζί του για κάποιο χρονικό διάστημα μετά την πτώση της, ωστόσο, εκείνος αρνήθηκε να την βοηθήσει. Παραδέχθηκε περαιτέρω ότι ήξερε ότι η αδιαφορία του θα μπορούσε να οδηγήσει στο θάνατό της και ότι ήθελε να πεθάνει η μητέρα του.”

Ο Brunner συνελήφθη στις 13 Μαρτίου και η δίκη του θα γίνει στις 14 Απριλίου, ενώ το ποσό της εγγύησής του ανέρχεται σε 1 εκατομμύριο δολάρια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Κρέμασμα από τα @@ τον καριόλη!!!

    Παλιοτόμαρο!!!

Comments are closed.