Κραυγή απόγνωσης από τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου! «Παρακαλώ, εκλιπαρώ…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
despoina660

«Προχθές παίρνω έναν φάκελο από το υπουργείο οικονομικών και διαβάζω μέσα ότι μου κόβεται η τιμητική σύνταξη και όχι μόνο ότι μου κόβεται που έπαιρνα 450 ευρώ, αλλά οφείλω στο κράτος και 12 χιλιάδες ευρώ, διότι από το 2014 έπαιρνα περισσότερα χρήματα και αυτά πρέπει να τα επιστρέψω.

Ποιος άνθρωπος μπορεί να ζήσει με 450 ευρώ αυτή τη στιγμή όταν έχει κάποια ηλικία, έχει ανάγκη από έναν άνθρωπο να την κατεβάσει κάτω αν δεν μπορεί να περπατήσει και έχει ανάγκη να πάρει ορισμένα φάρμακα για να περπατήσει.

Σας παρακαλώ πάρα πολύ, όχι για μένα, αλλά για τους συναδέλφους μου γιατί εγώ έχω αυτό το σπίτι και κάθομαι. Και φαγητό να μην έχω, μπορώ να ζήσω με νερό, αλλά οι συνάδελφοι που δεν έχουν να πληρώσουν το ενοίκιο, παρακαλώ, εκλιπαρώ την κυβέρνηση να μας επιστρέψουν τις συντάξεις, που οι συντάξεις αυτές γράφουν κάτω “αίμα”», είπε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. αμα ηταν λαθρομεταναστης θα της διναν τα διπλασια…πιο μπασταρδη απ αυτη την κυβερνηση δεν υπαρχει..εχει ανοιξη πολεμο με τους ελληνες και τα γεροντακια και τα δινει στα μπασταρδια του ισλαμ…

  2. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ!!!!ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΝΩΣΤΟΙ?ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΙΠΛΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!!

  3. ΚΥΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ, ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ;;;;;; ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΜΕΜΦΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΚΑΚΕΣ ΗΜΟΥΝ. ΟΜΩΣ ΤΟ 2012 ΞΥΠΝΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

  4. ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ;

  5. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑΝ Η ΣΤΥΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ?

    1. ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΤΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΝΣΗΜΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 3.500 ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
      ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΔΙΣΚΕΔΑΖΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΥΤΕ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Comments are closed.