Κραυγή αγωνίας από τον Αντιδήμαρχο Μενιδίου: “Από θαύμα δεν έχουμε ένα θύμα ακόμα!”

Κοινοποίηση:
stathis_topalidis

Σοκάρει η καταγγελία οικογένειας του Μενιδίου για νέους άσκοπους πυροβολισμούς στην περιοχή, που είχαν ως αποτέλεσμα μία σφαίρα να καρφωθεί στον τοίχο του σπιτιού τους και μάλιστα δίπλα από την ανήλικη κόρη τους!

Μόλις 18 ημέρες μετά την τραγωδία με το θάνατο του άτυχου μαθητή της πέμπτης Δημοτικού από αδέσποτη σφαίρα, ο Αντιδήμαρχος Μενιδίου, Στάθης Τοπαλίδης, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 και στο “Καλημέρα Ελλάδα” τόνισε ότι “από θαύμα δεν έχουμε ένα ακόμα θύμα”!

“Η αστυνομία δεν μπορεί να δώσει λύση. Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει. Πρέπει να θρηνήσουμε κι άλλο θύμα; Γιατί η αστυνομία δεν δίνει πλέον ένα τέλος σε αυτό το δράμα που ζούμε;” διερωτάται ο κ. Τοπαλίδης.

Η μητέρα της 14χρονης, που από θαύμα γλίτωσε τον τραυματισμό, τόνισε με τη σειρά της ότι εάν δεν είχε σηκωθεί το παιδί της από το τραπέζι, η σφαίρα θα κατέληγε στο κορμί της! “Το περιστατικό έγινε γύρω στις 17:30 χθες το απόγευμα. Την ώρα που σηκώθηκε άκουσε το θόρυβο η θεία και είδε το σημάδι που άφησε η σφαίρα στον τοίχο” λέει στον ΑΝΤ1 η κα Ασλανίδη, εμφανώς σοκαρισμένη.
“Ακούστηκαν κάποιοι πυροβολισμοί, αλλά είναι συνηθισμένο. Το καταγγείλαμε στην αστυνομία, αλλά τι να μας πουν;” διερωτάται η γυναίκα, καθώς οι άσκοποι πυροβολισμοί συνεχίζονται στο Μενίδι, παρά την έντονη αντίδραση των κατοίκων και τις διαμαρτυρίες τους μετά το θάνατο του μικρού Μάριου.

Το βλήμα βρέθηκε από τις αρχές και ξεκίνησε βαλλιστικός έλεγχος, την ώρα που οι Αρχές αναζητούν ακόμα τον δράστη της δολοφονίας του 11χρονου μαθητή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. λίγο περίεργο δεν είναι που οι αδέσποτες σφαίρες πηγαίνουν στα παιδιά?

  2. ΔΕΝ δινουν λυσεις… ΠΡΩΤΟΝ γιατι τα παιρνουν αστυνομικοι ,δικαστικοι ,δικηγοροι ,πολιτικοι….
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ …Γιατι τους κυβερνωντες αλλα και την αντιπολιτευση δεν τους ενδιαφερει να δωσουν λυση αφου ξερουν οτι τα κοροιδα οι ψηφοφοροι θα τους ξαναψηφισουν ανεξαρτητα απο το τι κανουν…..
    ΤΡΙΤΟΝ γιατι οι μεγαλεμποροι κρατανε με συγκλονιστικες αποκαλυψεις πολλους πολιτικους ,αστυνομικους ,δικαστικους……

Comments are closed.