ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ στα ΤΡΙΚΑΛΑ από την πύρινη λαίλαπα που κατέστρεψε 40.000 στρέμματα δάσους…

Κοινοποίηση:
TRIKALA_473_355

Εικόνες πρωτοφανούς καταστροφής στα Αντιχάσια Τρικάλων, όπου 40.000 στρέμματα δάσους παραδόθηκαν στις φλόγες. Όπως υποστηρίζουν ειδικοί, θα υπάρχουν μεγάλες επιπτώσεις στην περιοχή, αφού αναμένονται… πλημμύρες το χειμώνα και αύξηση της θερμοκρασίας το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr η πυρκαγιά ξεκίνησε από αυτοσχέδιο σκουπιδότοπο νότια του χωριού Καλοχώρι και λόγω των ανέμων και της υψηλής θερμοκρασίας επεκτάθηκε και προκάλεσε μεγάλες καταστροφές. Τα αποτελέσματα της μεγάλης καταστροφής, σύμφωνα με επιστήμονες και ειδικούς που μιλούν στο trikalavoice.gr, θα φανούν άμεσα την περίοδο των βροχοπτώσεων το φθινόπωρο και μακροπρόθεσμα θα επηρεαστεί σχεδόν όλη η περιοχή, ανεβάζοντας μέχρι και τη θερμοκρασία έως 2 με 3 βαθμούς στην πόλη των Τρικάλων, ενώ πολλοί μιλούν για πέπλο καπνού που θα «πέσει» πάνω απ’ την ευρύτερη περιοχή με τους πρώτους ισχυρούς βοριάδες.

Σχηματισμό δικογραφίας και προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς ετοιμάζει το ανακριτικό γραφείο της Π.Υ. Καλαμπάκας, με προϊστάμενο τον Δημόσιο Κατήγορο του Ειρηνοδικείου Καλαμπάκας, κατόπιν εντολής της Δ/νσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού του Πυροσβεστικού Σώματος.

kammena_2_medium

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. οι ουτσεκαδες τουρκοπρακτορες και αλλοι ξενοι σαμποτερ κυκλοφορουν και δρουν ελευθεροι και ανενοχλητοι σε ενα κρατος προτεκτορατο και ξεφραγο αμπελι, οπου οι δωσιλογοι κυβερνωντες του τρεχουν σαν σκυλακια να παραυρεθουν στην ορκωμοσια του μογγολου σουλατνου…με Ε.Δ. και Σ.Α. καρατομημενα αυνουχισμενα και υποταγμενα σε ξενους κυβερνητες να παρακολουθουν απαθη τη κατστροφη της χωρας που ορκιστηκαν να υπηρετουν και προστατευουν….ειμαστε τελειωμενοι!!!

Comments are closed.