Κουνάβια….. προκαλούν τα απανωτά μπλακ άουτ της ΔΕΗ(βίντεο)

Κοινοποίηση:
mplack-aout

Διάφορα είδη πουλιών και ζώων ευθύνονται για τα απανωτά μπλακ άουτ… στο δίκτυο της ΔΕΗ το τελευταίο διάστημα.
«Για ατυχής συγκυρία» κάνει λόγο ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδος Βασίλης Αβαρκιώτης .
Το βράδυ της Δευτέρας μεγάλο μέρος της Λαμίας έμεινε χωρίς ρεύμα για περισσότερο από 1,5 ώρα με αποτέλεσμα πολλοί κάτοικοι να χάσουν την υπομονή τους ενώ πολλά ήταν τα παράπονα και από επαγγελματίες στο κέντρο της Λαμίας που δεν μπορούσαν να δουλέψουν.
Αντίστοιχο εκνευρισμό είχε προκαλέσει στους κατοίκους της Ανατολικής Φθιώτιδας βραχυκύκλωμα στον υποσταθμό της ΔΕΗ στην Αγία Μαρίνα μια εβδομάδα πριν.
Από την περιοχή της ΒΙΠΕ και μέχρι τον Καραβόμυλο για μια ακόμη φορά οι κάτοικοι περίμεναν τους τεχνικούς να επιδιορθώσουν την βλάβη που προκλήθηκε εξαιτίας ενός κουναβιού.
Ποντίκια, γάτες, περιστέρια, γεράκια σκαρφαλώνουν στις εγκαταστάσεις παθαίνουν ηλεκτροπληξία και αυτόματα το σύστημα πέφτει.
Σύμφωνα με τον κ. Αβαρκιώτη έχουν τοποθετηθεί προστατευτικά πλέγματα καθώς φαίνεται όμως δεν είναι αρκετά για να κρατήσουν μακριά τα ζώα από τα καλώδια.

Προβλήματα στο δίκτυο της ΔΕΗ προκάλεσε και η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών.
Πυλώνες έπεσαν εξαιτίας της πλημμύρας στον Σπερχειό ενώ τις τελευταίες ώρες τα συνεργεία της ΔΕΗ προσπαθούν να αποκαταστήσουν βλάβες σε περιοχές της Βοιωτίας και της Εύβοιας.

lamiastar.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Την ανικανότητα ή το κωλοβάρεμα ορισμένων στη ΔΕΗ θα την πληρώσουν τώρα τα περιστέρια και τα κουνάβια.Να τα εξολοθρεύσουμε αλλά μήπως πρώτα να εξολοθρεύσουμε όλους αυτούς τους τεμπέληδες που υποτίθεται οτι φροντίζουν να έχουμε ρεύμα?

Comments are closed.