Κοτζιάς: Ο ορισμός του ΠΡΟΔΟΤΗ: «Θα ηττηθούμε από τη Τουρκία αν πάμε σε θερμό επεισόδιο»!

Κοινοποίηση:
thuella-sti-bouli-gia-tin-epistoli-kotzia-gia-ta-skopia_3.w_l

Σε μία αδιανόητη δήλωση προχώρησε ο υπουργός Εξωτερικών Ν.Κοτζιάς ενημερώνοντας την Επιτροπή Αμυνας και Εξωτερικών της Βουλής για τις νέες συνθήκες που διαμορφώνει σε Αιγαίο και Θράκη η τουρκική επιθετικότητα.

 

Μια δήλωση που χαρακτηρίζεται από φόβο, ηττοπάθεια και προδιάθεση εθνικών υποχωρήσεων.

Τι είπε: «Η μακρόχρονη στρατηγική της Άγκυρας, αν χρειαστεί πιστεύω, είναι να κάνει ένα θερμό επεισόδιο και να μας πάει σε διαπραγμάτευση καβάλα»!

Και γιατί να μας πάει σε  «διαπραγμάτευση καβάλα» μετά από ένα θερμό επεισόδιο η Τουρκία και να μην την πάμε ΕΜΕΙΣ «καβάλα» μετά από το θερμό επεισόδιο;

Γιατί απορρίπτει εκ των προτέρων την πιθανότητα να ηττηθεί η Τουρκία από τις ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις στο «θερμό» επεισόδιο που θα προκαλέσει η ίδια;

Γιατί αρνείται την πιθανότητα να επικρατήσει η Ελλάδα και οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις στο «θερμό» επεισόδιο;

Τέτοια γνώμη έχει για τις Ενοπλες Δυνάμεις ο υπουργός Εξωτερικών; Οτι είναι “σφαγμένες από χέρι” σε περίπτωση θερμού επεισοδίου με τη Τουρκία;

Ουσιαστικά ο Ν.Κοτζιάς είπε στην Επιτροπή ότι «Θα ηττηθούμε από τη Τουρκία αν μας πάει σε θερμό επεισόδιο»!

Για αυτό η κυβέρνηση δέχεται τον κάθε εξευτελισμό και ρίχνει το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων;

Οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις ακόμα και τώρα, μετά από δέκα χρόνια εξοπλιστικού αυτο-εμπάργκο  που τους επέβαλαν οι πολιτικές ηγεσίες (οπλικά συστήματα 30 δισ. ευρώ απουσιάζουν από την “φαρέτρα” των Ενόπλων Δυνάμεων λόγω των αποφάσεων των πολιτικών τύπου Κοτζιά), αυτές οι Ενοπλες Δυνάμεις μπορούν να επιφέρουν συντριπτικό πλήγμα στη Τουρκία, αν αφεθούν ελεύθερες να κάνουν αυτό για το οποίο εκπαιδεύονται: Να πολεμήσουν.

Οχι να τους εμβολίζουν, να τους πιάνουν αιχμαλώτους και να σφυρίζουν αδιάφορα…

Τη δήλωση την έκανε ο ίδιος ο Κοτζιάς στους 51 βουλευτές όλων των κομμάτων που συμμετέχουν στην επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας της Βουλής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Εδώ Ελλάδα εδώ Ελλάδα που είναι ο στρατός εδώ Ελλάδα στρατός στη Βουλή τι περιμένει ?

  2. Μια προσχεδιασμένη δολοφονία, ένα κράτος που στήθηκε στο 1831 με ημερομηνία λήξης. Μας πούλησαν εμάς και τα παιδιά μας, συμφώνησαν για τον διαμελισμό της Ελλάδος και τώρα εφαρμόζουν τον τρόπο που θα περάσει… τον τρόπο που και πάλι εμείς θα «χάψουμε» το παραμύθι τους. Αυτό φαίνεται άλλωστε πολύ καθαρά στον τρόπο χειρισμού των Τούρκων στα Ίμια και στο Αιγαίο, όπως και στην Κύπρο.

    Μας κυβερνούν εδώ και δεκαετίες άνθρωποι που δεν έχουν δικαίωμα ψήφου στην Ελλάδα, ελληνόφωνοι μα όχι Έλληνες. Υποτιθέμενοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, μα Ισραηλίτες στο θρήσκευμα. Άθεοι, μα προσκυνούντες τους νόμους του ταλμούδ και του κορανίου (ψάξτε να δείτε πόσα κοινά έχουν). Διαστρέβλωσαν τα πάντα και με τις ευλογίες της Εκκλησίας της Ελλάδος, που μόνο του Χριστού δεν είναι.

    Μην βλέπετε τα πρόσωπα συνέλληνές μου, άλλωστε εικόνες Θεού είναι· ο πόλεμος είναι πνευματικός, είναι το πνεύμα των υιών του φωτός ενάντια στο πνεύμα αυτών που μας θεωρούν ζώα για να τους υπηρετούμε, δηλαδή της θρησκείας του ισραήλ. Χάθηκε το πνεύμα μας, δεν είμαστε πια παιδιά του φωτός, αλλά υπηρετούμε πιστά τον θεό τους, δηλαδή τις τράπεζες και τον τρόπο ζωής που μας επέβαλλαν- κοινώς το σκότος. Δεν ξεσηκωθήκαμε για την παιδεία της ανωμαλίας στα παιδιά μας, παρά υπομείναμε για μερικά αργύρια. Δεν ξεσηκωθήκαμε που πρόσβαλλαν όλα τα ιερά και τα όσιά μας, γιατί φοβηθήκαμε μην τυχόν και μας πάρει καμιά πέτρα στο κεφάλι από τους δικούς τους αντιεξουσιαστές.

    Και τώρα που ξεσηκωθήκαμε για το Σκοπιανό, είδαμε όλοι μας πόσο μόνοι μας είμαστε. Αυτοί όλοι που κάθε μέρα τσακώνονται στα κανάλια για τα πολιτικά τους, ξαφνικά έγιναν όλοι ένα εναντίον μας. Το ίδιο έγινε και στο δημοψήφισμα που εμείς ο ελληνικός λαός είπαμε το ΟΧΙ, αλλά και πάλι όλοι αυτοί ενώθηκαν για να μας πείσουν για το ΝΑΙ. Κι αφού ψηφίσαμε ΟΧΙ, και πάλι μας πρόδωσαν, γιατί μας θεωρούν «ζώα με ανθρώπινη μορφή που ζούμε για να τους υπηρετούμε» (Αν και ο Θεός δημιούργησε τον μη εβραίο, αυτός παραμένει Ζώο με ανθρώπινη μορφή. Επομένως θα υπηρετείται από ζώα με ανθρώπινη μορφή, Talmud Midrasch Talpioth σελ 225 Warsaw 1855).

    Έχουν ήδη συμφωνήσει να δώσουν το όνομα της Μακεδονίας μας στα Σκόπια· τώρα το μεθοδεύουν για να το «φάμε» πάλι. Έχουν ήδη συμφωνήσει να παραδώσουν το μισό Αιγαίο και την Θράκη μας στους Τούρκους· τώρα κάνουν τις κινήσεις εκείνες που θα το δεχτούμε κι αυτό χωρίς αντιδράσεις. Έχουν ήδη συμφωνήσει τον αιώνιο διαμελισμό της Κύπρου και την προσάρτηση των κατεχομένων στην Τουρκία. Για όλα αυτά που εσύ δεν ξεσηκώθηκες είσαι υπόλογος Έλληνά μου, κυρίως όμως για την παιδεία της ομοφυλοφιλίας και του τρίτου φύλου που θεωρεί ότι προκύπτει φύλο από συνουσία ανωμάλων, όπως και την παιδεία και τους νόμους της νόμιμης παιδεραστίας. Βλέπεις… σου είπαν για δήθεν «προοδευτισμούς» και το φαγες το τυράκι, ξεχνώντας όλα εκείνα για τα οποία πολέμησαν οι ήρωές σου, οι Άγιοί σου, αλλά και όλοι γενικώς οι υιοί του φωτός.

    Κατέθεσες Έλληνα τα «όπλα», και άφησες να παραχωρηθεί γη και ύδωρ. Μετανόησε τώρα και σήκω πάλι όρθιος. Μην πάρεις τα όπλα, αρκεί η φωνή σου. Αρκεί η επιμονή σου, αρκεί να είσαι σύσσωμος ελληνικέ λαέ μπροστά στον εχθρό· αρκεί να γυρίσεις το κεφάλι πίσω να δεις τι έκαναν οι πρόγονοί μας και τι παραδόσεις είχαμε ως Έθνος κι αυτά να ακολουθήσεις. Εδώ είναι η Ελλάδα, η χώρα του Χριστού και βεβηλώθηκε αρκετά πια. Φτάνει. Τώρα σήκω πάνω. Εμείς κι Αυτοί ήταν από αρχαιοτάτων χρόνων, Εμείς κι Αυτοί είναι και τώρα.

    1. ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ !!!!!!!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ‘Η’ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΜΕ ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ !!!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΩΛΟΜΠΙΝΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠ’ΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!

  3. Α να χαθεις προδοτη. .. τελικα εισαι πολυ επικινδυνος.

  4. ΑΜΑ ΥΠΑΡΧΗ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΗ ΥΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΑΠΑΤΡΗΔΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΜΕΤΑ……..

    1. δε προκιτε ποτε να γινει αυτο !! εκειμεσαεχουν χωθει συριζοπροσκινιτες αυτοι λιπον υπιρετουν τα αφεντικα τους κι αυτα μονον

      1. Απο την εποχη του αλητη Ανδρεα χωθηκαν τα πιο ελεεινα τομαρια στον στρατο και στην αστυνομια,κουμμουνια και ξενοφερτοι απ το παραπετασμα

Comments are closed.