«ΚΟΚΚΑΛΩΣΑΝ» οι ΔΙΑΣΗΜΟΙ όταν έμαθαν ΟΝ AIR για τον θάνατο της Νανάς Καραγιάννη!!!- Απίστευτες αντιδράσεις… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΣΑΚΗΣ7

Ο θάνατος της Νανάς Καραγιάννη, της χαμογελαστής δημοσιογράφου που πάλεψε γενναία για δέκα χρόνια με τη νευρική ανορεξία, βύθισε σε θλίψη τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο, αλλά και τους τηλεθεατές που την αγάπησαν μέσα από τη μικρή οθόνη. Ήταν μόλις 38 χρονών.

Χθες, πραγματοποιήθηκαν τα Mad Awards και πολλοί καλλιτέχνες και εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz ενημερώθηκαν για την τραγική απώλεια από τους δημοσιογράφους, on camera. Ο Σάκης Τανιμανίδης και η σύντροφός του Χριστίνα Μπόμπα δεν έβρισκαν λόγια για να συλλυπηθούν τους οικείους της αξέχαστης δημοσιογράφους, η Ειρήνη Παπαδοπούλου βούρκωσε, η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν πίστευε στο άκουσμα της θλιβερής είδησης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Και να το ειχε ως αρχη το “παν μετρον αριστον” λαθος θα ηταν φιλε μου μιας και θα σημαινε οτι ολα ειναι καλα με μετρο ..και οι φονοι και οι βιασμοι..οι αρχαιοι ελεγαν “μετρο αριστο” και οχι “παν” αλλα στη χωρα που γεννησε το δραμα ολα εχουν γινει κωμωδια και μαλιστα φτηνη.
    Για τα προιοντα που ανεφερες συμφωνω παντως
    την κολλα πλακιδιων ξεχασες

  2. Και μόνο ότι οι δημοσιογράφοι τους ρώταγαν για τον θάνατο της Νανάς μπροστά στην κάμερα, όντες σίγουροι ότι όλο και κάποιο δάκρυ θα τρέξει οπότε το βγάλαμε το μεροκάματο και σήμερα, είναι για κλωτσίδια. Ο θάνατός σου η ζωή μου κανονικά ρε τσουτσέκια…

  3. παν μετρον αριστον λεει η αλλη και το εχει ως αρχη στη ζωη της
    και εχει βαλει επανω της ολα τα προιοντα της durostick
    σφραγιστικα στεγανωτικα συγκολλητικα κονιαματα ο,τι ειχε μεσα η αποθηκη!

Comments are closed.