ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΟΥ!! Στο έλεος της φτώχειας είναι οι άνεργοι της πλούσιας Γερμανίας….

Κοινοποίηση:
BERLIN - MAY 01, 2016: Members of trade unions, workers and employees at the demonstration on the occasion of Labour day.

Φωτογραφία από Depositphotos.com

Ξυπνούν και κοιμούνται με τη φτώχεια στο μυαλό τους οι άνεργοι  πολίτες της πλουσιότερης οικονομίας της Ευρώπης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat, o κίνδυνος φτωχοποίησης ανέρχεται σε ποσοστό 70,8% στη Γερμανία, ενώ ο μέσος όρος στην ΕΕ είναι 48,7%. Η χώρα με το μεγαλύτερο κίνδυνο να καταστούν οι άνεργοι πολίτες της φτωχοί, μετά τη Γερμανία, είναι η Λιθουανία με σαφώς μικρότερο ποσοστό, 60,5%. Ακολουθούν η Λετονία με 55,8%, η Βουλγαρία με 51,4% και η Σουηδία με 50,3%. Μικρότερο κίνδυνο διατρέχουν οι άνεργοι στη Φινλανδία και την Κύπρο με 37,3%, η Δανία με 38,6% και η Γαλλία με 38,4%.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Με άλλα λόγια, αναφέρονται όσες χώρες εκτέλεσαν την ατζέντα του Soros και των νεοταξιτών. Αυτά να τα βλέπουν οι κομματικοί στρατοί και οι κάθε έιδους χρήσιμοι ηλίθιοι, οι οποίοι νομίζουν ότι διευκολύνοντας τους εγχώριους προδότες να επιτύχουν τον σκοπό τους και να αντικαταστήσουν τον πληθισμό με λαθρό, ότι έπειτα θα “αμειφθούν” από το σύστημα.

  2. Σαλτα και μιμισου εσυ που εχεις να αντιπροτεινεις , με την αριστεροστροφη ρητορικη , παρε και 30 sents να αγορασεις καροτακι… so what..

  3. Ε ναι … συνεχιζουν να θελουν , γιατι λεει , οσο ειμαστε μελος της ΕΕ δεν μπορουν να μας επιτεθουν οι τουρκοι , και κανεις αλλος δεν μπορει να επιβουλευεται τα εδαφη μας η’ να καταργησει την Εθνικη μας κυριαρχια… μπλα μλπα….
    Ασε που αν φυγουμε δεν θα απολαμβανουμε πια την συνθηκη σενγκεν , λενε…
    Η ΕΕ μας προστατευει απο εδαφικες διεκδικησεις…. λενε…
    κκκκκκκκκκκκκκκκκκ

  4. so what?
    εχετε να αντοπροτεινετε κατι καλυτερο?
    να παμε στην αφρικανικη ενωση?
    στην λατινοαμερικανικη?
    στην ασιατικη?
    με τους κινεζους?
    με τους βoρειοκορεατες?

    αντε τραβατε για δουλεια ρε καρανικες!

  5. Αυτα ειναι τα καλα της ΕΕ. Συνεχίζουμε να θελουμε να ειμαστε μεσα σε αυτο το μαντρί;;;;

Comments are closed.