«Κλείσε το μικρόφωνο στην Παραδείση δεν την αντέχω»! Ξεμαλλιάστηκαν στον αέρα Απόστολος Γκλέτσος – Σοφια Παραδείση! Κάγκελο ο Μυλωνάκης! Άγριο χουνέρι του άλλοτε «συμβόλου του σεξ» στην δημοσιογράφο του αρτ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
0000

Χαμός στο δελτίο του αρτ!

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 40:17

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Ώρες ωρες απορώ ρε Χίο πως μετα βίας την αντέχεις την ποντικομούρα και δεν την αρχίζεις στα γαμοτράγουδα… έχεις μεγάλη υπομονή με τους ΓΛΥΦΤΕΣ του καρατζατούμπα… καλά σου λεγε ο κυρ βασιλης για τον κλαρινογαμπρό

  2. δε ντρεπομαι να το πω τον εχω π@@ξ@@ με τη παραδειση 2 – 3 φορες

  3. Το Σοφία Παραδείση νομίζω την αδικεί … ουρί του παραδείσου θα έπρεπε να λέγεται κανονικά !

    1. Σίγουρα τρολλαρεις θαυμαστή έτσι; Καλοοοοοοοο παντως

  4. Η ΠΑΡΑΔΙΣΗ,ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΗ ΤΟ ΡΗΤΟ.
    ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΚΑΙ ΣΦΥΡΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ.

  5. Για να πω την αληθεια, κι εγω πολλες φορές δεν την αντέχω.

  6. παιδια μπεσα για μπεσα η παραδειση ειναι πολυ σεξυ εχει μια ασχημια που ερεθιζει εμενα προσωπικα με φτιαχνει οσο καμια !

  7. ΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΜΠΟΥΡΟΥ ΜΠΟΥΡΟΚΩΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ(ΚΟΛΑΣΗ) Ο ΚΑΡΑ- τζαφερης ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!! ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΣΑΣ ΣΚΡΟΦΑ ΣΤΟ ΚΟΛΑΓΟΝΟΚΑΝΑΛΛΟ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΣΕ ΦΣΕ ΦΣΕ ΟΨΙΜΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ…………….

  8. Η κυρια παραδειση!!!! Ο συζυγος της ειναι ο κυριος παραδεισος??????

  9. η Παραδείση και ο κωλοτούμπας βαψομαλλιάς πρόεδρος του τηλεκόμματος δεν έχουν καταλάβει οτι δε θα δουν το κοπροκυνοβούλιο ποτέ ξανά! Μα ποτέ!

  10. Αν και δεν τον γουστάρω τον Γκλετσο πολύ καλά ξηγηθηκε στην γλυφτρα του Καρατζαφέρη πολύ αχωνευτη κλώσα…..

  11. Το θέμα είναι αν υπάρχει και κανείς…που να αποδέχεται την εν λόγω κυριούλα!! Κανονική παραφωνία δίπλα στον Μυλωνάκη άκρως αντιπαθητική και το μόνο που προσπαθεί είναι η πολιτική “νεκρανάσταση” του Καρατζαφέρη!!!!

  12. ΑΚΟΥ ΟΝΟΜΑ.. ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ.. ΤΙ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.. ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ “ΚΡΕΑΣ” ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ.. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ “ΚΡΕΑΣ” ΝΑ ΦΑΕΙ. ΣΩΣΤΑ.. ΕΧΕΙ ΛΥΣΣΑΞΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.. ΑΝ ΤΟΝ / ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΑΛΕΤΕ ΜΕΣΑ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ.. ΕΧΕΙ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Κ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΣΤΕ.. ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.. Α Ρ Ρ Ω Σ Τ Ο Σ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ “ΚΟΜΜΑ” ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑΡΕΙ ΤΕΦΤΕΡΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ.. ΕΚΕΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ.. ΑΡΡΩΣΤΙΑ

  13. Ο γλετσος ας τηγανισει κανα ψαρι και η παραδειση ας καταλαβει επιτελους οτι ο καρατσαφερης ο τουρκαλαβανος τα εφαγε τα ψωμια του και μαλιστα προδιδοντας την Ελλαδα μας .
    ΣΤΗΡΙΞΕ τον αρχιμαλακα τιποτα γαπ και βοηθησε τους νεοταξιτες να βαλουν το πιονι τους παπαδημα στην εξουσια για να συνεχισουν την καταστροφη .
    ο γλετσος ειναι ΚΙΝΑΙΔΟΣ και η γνωμη του ΔΕΝ εχει ουδεμια βαρυτητα .

  14. παραδείση…το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ …μιά ασχημη – αντιπαθητική ποντικομούρα ειναι …απορώ γιατί τις δίνουν μικρόφωνο ….δώστε της μιά σκούπα τουλάχιστον να σκουπίζει το κτίριο τού art …καί τα γραφεία του makelio.gr

  15. Και ποιος την αντεχει; ειδικα οταν κανει ξεδιαντροπη προπαγανδα υπερ του καρατζαφερη , Δεν διαφερει καθολου απο τους δημοσιογραφους της διαπλοκης,τα λαμογια και τους προδοτες που ολοι μισουμε θανασιμα. Στο κατω κατω και εκεινοι αυτο κανουν .
    Ενας πραγματικος δημοσιογραφος δεν ξεφτιλιζεται στις φτηνες προπαγανδες υπερ πολιτικου που ψηφισε μνημονιο. Απλα κανει δημοσιογραφια θεμιτη οπου βρει, οπως κανει ο κυριος Χιος.

  16. Και ποιος την αντεχει; ειδικα οταν κανει ξεδιαντροπη προπαγανδα υπερ του καρατζαφερη , Δεν διαφερει καθολου απο τους δημοσιογραφους της διαπλοκης,τα λαμογια και τους προδοτες που ολοι μισουμε θανασιμα. Στο κατω κατω και εκεινοι αυτο κανουν .

  17. Η Παραδείση όλο λέει και τίποτα δεν λέει. Και δεν αφήνει τους άλλους που έχουν κάτι να πουν να μιλήσουν.

Comments are closed.