ΚΙ ΟΜΩΣ! Στο ΔΣ της ΕΡΤ ο Χάρρυ Κλυνν!

Κοινοποίηση:
xarry

Το νέο μέλος του πενταμελούς ΔΣ της ΕΡΤ θα είναι ο δημοφιλής κωμικός Χάρρυ Κλυνν, ο πέμπτος που απέμενε προκειμένου να συμπληρωθούν όλες οι θέσεις.
Τη θέση του αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου αναλαμβάνει ο Γιώργος Θαλασσινός ενώ αναμένεται ακρόαση από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής αυτή την Πέμπτη, ούτως ώστε να σφραγιστεί και τυπικά ο διορισμός τους.

Παράλληλα, η Αυγή έγραψε: “O δημοφιλής κωμικός ηθοποιός και περφόρμερ, ταγμένος στην υπόθεση της Αριστεράς με συνέπεια και επιμονή επί σειρά ετών, ο Χάρρυ Κλυνν -πραγματικό όνομα: Βασίλης Τριανταφυλλίδης- τοποθετείται μέλος του Δ.Σ. της ΕΡΤ, σε μία από τις δύο θέσεις που εχήρευσαν”.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι αρμοδιότητες του Χάρρυ Κλυνν θα έχουν να κάνουν με την εποπτεία των κινήσεων στην ΕΡΤ3.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. αριστεροι ολων των γενεων,ενωθειτε γυρω απο τη φιλολαικη κυβερνηση που διαλυει την πατριδα καθε μερα…Με αρχηγο τον Αλεξη …αυτο το μεγαλο πολιτικο ανδρα που οτι λεει το τιμαει,λες και οταν μιλαει ειναι στον ..αποπατο.
    Γιατο Χαρη Κλυνν δεν ειχα καμμια αμφιβολια οτι καπου θα κατεληγε…>>Ο ανθρωπος ειναι αγωνιστης…..ετσι θα τον αφησουμε…..????Λαε ξυπνα και ξεσκισε τους στιςεκλογες….ο χειροτερος που θα επιλεξεις,καλυτερος θα ειναι για την πατριδα απο αυτα τα ξοανα που κυβερνανε σημερα,και…..προσεξε μου τον Καμμμενο…..κατευθειαν στο βοθρο…..

Comments are closed.