ΚΙΝΑ ΤΩΡΑ – Το ΒΙΝΤΕΟ που ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ: Τρομακτικό ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ πλάσμα αιχμαλωτίστηκε!!

Κοινοποίηση:
plasma

Δείτε φώτο και βίντεο!! Ιδιαίτερη αίσθηση, αλλά και απόκοσμες συζητήσεις έχει προκαλέσει ένα video που… κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, με πρωταγωνιστή ένα μυστηριώδες πλάσμα.

Το άτυχο ζωντανό μασά επιθετικά τα κάγκελα ενός μεταλλικού κλουβιά στο οποίο ζει φυλακισμένο, την ίδια ώρα που οι ειδικοί αδυνατούν να αποφασίσουν τι ακριβώς είναι.

Σύμφωνα με ειδησιογραφική ιστοσελίδα, εντοπίστηκε σε μια δεξαμενή νερού στην κινεζική επαρχία Shenzhen, αφού φέρεται να κολύμπησε στα νερά της Sand Bay, πριν αιχμαλωτιστεί από εργαζομένους στο τοπικό τμήμα αποχέτευσης.

Σύμφωνα με τον Raymond Yeung, ο οποίος ανέβασε και το βίντεο στο διαδίκτυο, το ζώο δεν αποκλείεται να είναι και ένα «μυθικό φάντασμα του νερού». Μια άποψη πάντως που δεν φαίνεται να έχει και πολλούς υποστηρικτές…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ειναι ενα ειδος πιθικα , ειναι πολυ αγαθο ζωο , νομιζω λεγετε βραδυποδας δεν ειμαι σιγουρος για την ονομασια, ισως λογω καμιας αρρωστιας η της αιχμαλοσιας να εχασε το τρυχομα του

  2. γενετικο πειραμα θα ‘ναι απο διασταυρωσεις διαφορων ζωων

  3. Αυτο δεν προκειτε για ζοακι καποιο πειραμα ειναι αποτηχιμενο,εχει και μυαλο καταλαβενει οτι πρεπει να κοψει τα σιδερα για να ελευθεροθη και δεν ποναει που τα δαγκομει ουτε λιονταρη δεν δαγκομη τα σιδερα, τα νυχια του τρομακτικα σκιζουν τις σαρκες σαν βουτιρο .μαθετε τι ειναι ρωτηστε.

  4. Αυτο δεν προκειτε για ζοακι καποιο πειραμα ειναι αποτηχιμενο,εχει και μυαλο καταλαβενει οτι πρεπει να κοψει τα σιδερα για να ελευθεροθη και δεν ποναει που τα δαγκομει ουτε λιονταρη δεν δαγκομη τα σιδερα, τα νυχια του τρομακτικα σκιζουν τις σαρκες σαν βουτιρο .μαθετε τι ειναι ρωτηστε.

  5. Αυτο δεν προκειτε για ζοακι καποιο πειραμα ειναι αποτηχιμενο,εχει και μυαλο καταλαβενει οτι πρεπει να κοψει τα σιδερα για να ελευθεροθη και δεν ποναει που τα δαγκομει ουτε λιονταρη δεν δαγκομη τα σιδερα, τα νυχια του τρομακτικα σκιζουν τις σαρκες σαν βουτιρο .μαθετε τι ειναι ρωτηστε.

  6. Αυτο δεν προκειτε για ζοακι καποιο πειραμα ειναι αποτηχιμενο,εχει και μυαλο καταλαβενει οτι πρεπει να κοψει τα σιδερα για να ελευθεροθη και δεν ποναει που τα δαγκομει ουτε λιονταρη δεν δαγκομη τα σιδερα, τα νυχια του τρομακτικα σκιζουν τις σαρκες σαν βουτιρο .μαθετε τι ειναι ρωτηστε.

  7. Οτι να’ναι γ@μανε και τρωνε εκει , τι ψαχνεις να βρεις.

  8. ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ. Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.

Comments are closed.