Κηδεύετε σήμερα στις 11:30 στην Άνδρο ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης

Κοινοποίηση:
stamatiadhs-khfisia

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Ανδρο θα πραγματοποιηθεί την σήμερα, Κυριακή 22 Απριλίου στις 11:30 το πρωί η κηδεία του Αλέξανδρου Σταματιάδη που έσβησε το μεσημέρι της Παρασκευής.

Από την Μεγάλη Δευτέρα ο επιχειρηματίας έδινε σκληρή μάχη να κρατηθεί στη ζωή, όταν ληστές τον πυροβόλησαν μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά. Μία μάχη που τελικά έχασε το πρωί της Παρασκεύης.

Ο επιχειρηματίας νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Γεννηματάς» και πριν από λίγες ημέρες είχε παρουσιάσει οίδημα στον εγκέφαλο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ένα ακόμα θύμα Έλληνας οικογενειάρχης από τα Αλβανικά σκουπίδια.Τα μουνόπανα τους κωλοαλβανούς κλέφτες και φονιάδες τους μάζεψαν στην Ελλάδα οι προδότες της μεταπολίτευσης.Ηθικοί αυτουργοί και αυτής της δολοφονίας Έλληνα πολίτη είναι οι Αντώνης Σαμαράς,Τζέφρυ Μινέικο Παπανδρέου,Αλέξης Τσίπρας, Πάνος στα τέσσερα Καμμένος,Γιάννης Ραγκούσης,Ααρών Αβουρής(Κώστας Σημίτης), Κώστας Καραμανλής.Όλοι αυτοί οι προδότες Έλληνες πολιτικοί έχουν βάψει τα χέρια τους με αίμα αθώων Ελλήνων.

Comments are closed.