ΚΑΥΓΑΣ στον αέρα μεταξύ Καρακώστα-Ασημακοπούλου για τις δηλώσεις Φίλη: “Δεν σας ενδιαφέρει το έθνος και η πατρίδα” (βίντεο)

Κοινοποίηση:
filis

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ της βουλευτή… του ΣΥΡΙΖΑ, Εύης Καρακώστα και της βουλευτή της ΝΔ, Άννας Ασημακοπούλου κατά τη διάρκεια πρωινής εκπομπής.

Η κ. Καρακώστα αναφερόμενη στη δήλωση του Νίκου Φίλη για τη Γενοκτονία των Ποντίων σχολίασε την στάση της αντιπολίτευσης απευθυνόμενη στην κ Ασημακοπούλου:

«Μιλάτε για εθνική προδοσία. Συμβαίνει το εξής αυτή τη στιγμή. Ψάχνετε να βρείτε οτιδήποτε, δεν σας ενδιαφέρει ούτε το έθνος ούτε η πατρίδα που θα πάει.»

Έντονη ήταν η αντίδραση της κ. Ασημακόπουλου: «Δεν με ενδιαφέρει το έθνος κύρια μου εμένα; Μόνο εσάς σας ενδιαφέρει το έθνος; Αυτό είναι το κλίμα που καλλιεργείτε. Τι είμαι εγώ;  Δεν είμαι βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, δεν έχω ορκιστεί στο Σύνταγμα;»

«Και επειδή;» απάντησε η κ.  Καρακώστα. «Και οι Χρυσαυγίτες είναι βουλευτές του Κοινοβουλίου, τι σημαίνει ότι υπηρετούν της Ελλάδα και τη Δημοκρατία;» πρόσθεσε.

«Με βάζετε στην ίδια κατηγορία λοιπόν. Δεν ντρέπεστε λίγο να μιλάτε έτσι;» είπε η κ. Ασημακοπούλου και η συζήτηση συνεχίστηκε στον ίδιο τόνο.

Δείτε το βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ύπουλοι ψεύτες άπλυτοι ανθέλληνες συριζαιοι ! Βολεμενα κομματοσκυλα του παλιού κλεφτοπασοκ …
    Στις επόμενες εκλογές θα δείτε τι νοιώθει ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ λαός ?
    Γκρεμιζατε με πέτρες και μολότοφ τα μαγαζιά όλων των Ελλήνων και καταργουσατε με απεργίες τα πάντα για πολλά χρονια ως παρακράτος του πασοκ , η επόμενη διαμαρτυρία που θα γραφτεί στην ιστορία θα έρθει απο πατριώτες που θα τρέχετε να φύγετε με το φοιτητικό πάσο που πιθανόν να χρησιμοποιείτε ακόμα .

Comments are closed.