ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΦΩΤΙΑ: ΤΟΣΟ μπ@@ρδέλο είμαστε!!! ANYΠΑΡΚΤΗ η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! Η ανευθυνότητα στο μεγαλείο της! Οι παρανομίες και οι καταστροφές δημόσιας περιουσίας και όχι μόνο καλά κρατούν… (φωτο)

Κοινοποίηση:
dimotiki

“Καταγγελω τον προισταμενο και υπευθυνο της Δημοτικης Αστυνομιας Αμπελοκηπων στην Λεωφ. Μεσογειων 94 και Τρικαλων για ανευθυνοτητα , πληρης ανικανοτητα αρμοδιοτητων της θεσης του , αγενεια προς Ελληνες φορολογουμενους πολιτες και παραβαση καθηκοντος.
Στα δεκα μετρα απεναντι απο το κτηριο της Δημ. Αστυνομιας βρισκεται πεζοδρομος ( αληθεια γνωριζουν την σημασια της λεξης οι δηθεν αρμοδιοι ???? ) οδος Ζαγορας οπου βρισκεται και δημοτικο σχολειο . Ο δημος ειχε τοποθετησει μεγαλες τσιμεντενιες μπαλες για αποφυγη παρκαρισματος οχηματων οπου καποιοι πονηροι μεγαλης αλυσιδας Ζαχαροπλαστειου τις εχουν ξηλωσει για να βαζουν τα φορτηγα τους με συνεπεια στο πισω μερος του μαγαζιου μου που καταληγει στο υπογειο να μου εχουν σπασει για δευτερη φορα το προστατευτικο τοιχακι και λογω της βροχης να μου πλημμυρισει το μαγαζι με πολλες καταστροφες ανταλλακτικων αυτοκινητων.
Παρανομιες ( καταστροφη δημοσιας περιουσιας – διελευση οχηματων σε πεζοδρομο με κινδυνο τραυματισμων μικρων παιδιων – παρανομη σταθμευση )
Τωρα απο την αλλη πλευρα στην Λεωφ. Μεσογειων η κατασταση στο πεζοδρομιο τραγικη με γλαστρες και διαφημιστικο ποδηλατο του Ζαχαροπλαστειου , πιο κατω καφετερεια Αλβανων με καρεκλες τραπεζια και γλαστρες κλεινοντας σχεδον ολο το πεζοδρομιο και μηχανακια πανω κατω με ταχυτητα λες και ειναι δρομος …….και η Δημοτ. << Αστυνομια >> εντελως ανυπαρκτη .
……και το καλυτερο για το τελος οταν παραπονεθηκα στο δρομο σε δυο υπαλληλους να τους ενημερωσω για την καταστροφη που επαθα αρνηθηκαν να πανε να ελενξουν και με παρεπεμψαν στον αρμοδιο επικεφαλης και η απαντηση του ηταν να κανω μηνυση εγω στον επιχειρηματια και να τα βρειτε μεταξυ σας οτι προβληματα εχετε …… αυτα ειναι τα χαλια μας και αυτοι ειναι οι τεμπεληδες χαραμοφαιδες του δημοσιου που τους πληρωνουμε εμεις για να μας απαντανε ετσι προκλητικα.

Λιατσος Γιωργος ……ενας αγανακτισμενος ελευθερος επαγγελματιας που πληρωνει τους φορους του και ειναι συνεπης στις υποχρεωσεις του απεναντι στο << κρατος >>”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Θέλω να καταγγείλω ότι έξω από το Πεντάγωνο του Καμμένου παράνομος μετανάστης κάνει παράνομο εμπόριο λουλουδιών σαν βιτρίνα, ενώ στην πραγματικότητα κάνει λαθρεμπόριο τσιγάρων.Τα παράνομα καπνικά προιόντα τα έχει κρυμμένα σε παρακείμενο οικόπεδο.Από το σημείο διέρχεται καθημερινά ο Πεόεδρος της Ελληνικής Δημκρατίας, κύριος Προκόπης Παυλόπουλος.Πιάνουν και βάζουν πρόστιμα στους Έλληνες και τον λαθρομετανάστη τον αφήνουν να κάνει λαθρεμπόριο έξω από τα καλύτερα υποτίθεται φυλασόμενο σημείο.Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας.Ζούμε σε μία χώρα διαλυμένο μπουρδέλο, έτσι όπως την κατάντησαν οι δύο άθλιοι ανθέλληνες και προδότες Τσίπρας και Καμμένος.

Comments are closed.