ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – “ΦΩΤΙΑ” για γιατρό γυναικολόγο! “Μου έκανε μεγάλη ζημιά και κατέληξε στο νοσοκομείο με κρίσεις επιληψίας!”

Κοινοποίηση:
giatros

“Καλησπέρα Στέφανε. Θα ήθελα να καταγγείλω μια ”γιατρό” γυναικολόγο στην ειδικότητα,  η οποία μου έκανε μεγάλη ζημιά στην υγεία μου χορηγώντας μου φάρμακα για 7 χρόνια συνεχόμενα.

Αντισυλληπτικα χαπια για πολυκυστικες ωοθήκες πιο συγκεκριμενα.

Και μαλιστα μη ενημερωνοντας με για τις παρενεργειες αυτων. Κατοπιν αυτου κατεληξα στο νοσοκομειο με κρισεις επιληψίας εξαιτιας των φαρμακων της.

Συντηρουμαι με αντιεπιληπτικα φαρμακα ( τα depakine chrono 1500mg ημερησιως) και τωρα θα μπω χειρουργειο. Εχω ακομα τις συνταγες που μου εδινε με σφραγιδες. Και απ οτι εχω μαθει απο γνωστους το εχει κανει και σε πολλες αλλες κοπελες εκτος απο εμενα.

Για να δεις την ποιότητα της συγκεκριμενης γιατρού ( που υποτιθεται οτι εδωσε και ορκο στον Ιπποκράτη ) εκανε βολτες στο καταστημα που εργαζομαι ενω παράλληλα ελεγε σε ασθενη της στο τηλεφωνο οτι δεν μπορει να ασχοληθει μαζι του γιατι βρισκεται εκτος Αθηνων.

Σε παρακολουθουμε φανατικά και εγω και ο σύζυγός μου. Και ξερουμε οτι μονο εσυ τα λες με το ονομα τους. Εχω απελπιστει πολυ με ολα αυτα που περναω. Θα ηθελα το σχολιο σου. Σε ευχαριστω πολυ.”

Δέσποινα 29 ετών

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Τωρα πως καταφερνουν παντα “μερικοι” να μεταυρεπουν ενα σοβαρο προβλημα υγειας σε πολιτικη αντιπαλοτητα…φανταζομαι κανενας νοημων ανθρωπος δεν θα το καυαλαβαινε τετοιο καφριλικι.
    Το προβλημα ειναι σοβαροτατο Δεσποινα και αφου εχεις αποδειξεις στα χερια σου, κανε αυτο που ειπε πιο πανω ο συνονόματος μου Kostas.
    Καν το να σωσεις κι αλλες κοπελες.
    Και με την ευκαιρια, συγχαριτηρια Στεφανε για τη σημαντικη δουλεια που κανεις και τα δημοσιευεις ΟΛΑ.
    Αντε μπας.και ξυπνησουμε…!!

  2. ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΕΦΑΝΕ Συνεδριάζει αυτή την ώρα η “σκιώδης κυβέρνηση” της ΝΔ

    Share
    Δευτέρα, 06 Μάρτιος 2017 10:46
    Συνεδριάζει αυτή την ώρα η “σκιώδης κυβέρνηση” της ΝΔ
    Υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

    Την ίδια ώρα Υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης και στελέχη της “σκιώδους κυβέρνησης’ της Νέας Δημοκρατίας, συνεδριάζουν προκειμένου και οι δύο πλευρές να καθορίσουν τις στρατηγικές τους.

    Πρόκειται για την πρώτη συνεδρίαση της σκιώδους κυβέρνησης, μία πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη ούτως ώστε να υπάρχει πιο ενεργός ρόλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα πράγματα, δίνοντας τα χαρακτηριστικά που πρέπει προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στην κυβέρνηση.

    Το εγχείρημα αυτό έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ωστόσο σήμερα τίθεται για πρώτη φορά σε εφαρμογή.

  3. ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΣ ΧΙΟ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΕ Κ ΜΑΣ ΕΒΡΙΖΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ‘Η ΚΑΝΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΤΗ ΠΑΠΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ?

  4. Μεγάλο σκάνδαλο στη Γαλλία με το Depakine. Προκαλεί τερατογέννηση και άλλα προβλήματα.

  5. Θα γινει και η μηνυση κυριε…Το καταγγελω προς γνωση και ενημερωση. Και δεν μπαζει απο πουθενα. Στο mail μου ανεφερα και το ονομα της. Δεν δημοσιευτηκε για ευνοητους λογους.

    1. Μεγάλο σκάνδαλο στη Γαλλία με το Depakine. Προκαλεί τερατογέννηση και άλλα προβλήματα

  6. Μηνυση μανταμ, οχι αερολογιες. Γιατι η καταγγελια σου μπαζει απο παντου. Δικηγορος, 50αρικο και μηνυση. Ολα τα αλλα ειναι μελι μελι και τηγανιτα τιποτα

Comments are closed.