ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ: Η Google έχει “βαφτίσει” με Τούρκικα ονόματα τα νησιά Κίναρος και Λέβιθα

Κοινοποίηση:
kinaros

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την πολύ σοβαρή καταγγελία… φίλου αναγνώστη του makeleio.gr: Στέφανε, όταν στο google maps ζουμάρει κάποιος στα νησιά Κίναρος και Λέβιθα φαίνεται το όνομα Ardiccik Ada και Kok Baba Ada αντίστοιχα. Συγχαρητήρια για την δουλειά σου συνέχισε έτσι.

Σημ. makeleio.gr, δείτε τη φώτο με το Τούρκικο όνομα στην βραχονησίδα Κίναρος, που επιβεβαιώνει την καταγγελία του φίλου αναγνώστη:

kinaros

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. 2 ημέρες μετά που το διάβασα έστειλα γράμμα στην Google και μετά 1 ημέρα μου απαντησαν οτι το διόρθωσαν.Πραγματι το εξέτασα κι ειναι εντάξει.
    Η απάντηση του Google:
    Γεια σας,
    Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το πρόβλημα που αναφέρατε διορθώθηκε.

    Ανάλογα με τη φύση του προβλήματος που αναφέρατε, ενδέχεται να απαιτείται κάποιο χρονικό διάστημα, προκειμένου η ενημέρωση να εμφανιστεί σε άλλα προϊόντα και υπηρεσίες, όπως οι οδηγίες για οδηγούς, οι Χάρτες Google για κινητά και το Google Earth. Αν εντοπίσετε κάποιο ζήτημα όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο επιλύσαμε το πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας.

    Ευχαριστούμε και πάλι που μας βοηθάτε να βελτιώνουμε τους Χάρτες Google! Οι πληροφορίες που παρέχετε κάνουν το χάρτη καλύτερο και χρησιμότερο για όλους.

Comments are closed.